Arama sonuçları

1. Demet YILDIZ

Bu bir grafikerler hikayesidir

Ama nasıl gidecekti? Parası yoktu. Otostop çekmeye karar verdi :D:
  2. Demet YILDIZ

Ama kızın yanında bir erkek vardı. Aman Allah'ım... Yoksa...
  3. Demet YILDIZ

"Garson" diye seslendi biri, gitti masaya yaklaştı bir de ne görsün... (Birden aklıma geldi ne bileyim :D: )
  4. Demet YILDIZ

Kişisel Kartvizit Denemesi

@Erkal ÇOŞKUN Her sözünüzde haklısınız Erkal Bey ne diyeyim :) O zaman sıfırdan bir tasarım ile karşınıza çıkacağım... Hakikaten ben de kendi söküğümü bir türlü dikemiyorum :)
  5. Demet YILDIZ

Yürürken bir cafenin camında garson aranıyor ilanını gördü ve hiç yoktan iyidir deyip içeriye girdi...
  6. Demet YILDIZ

@zynp Teşekkür ediyorum... @Aslı SAYILIR Tasarımlarım cıvıl cıvıl rengarenk mesajı vermiş bile olabilirim :) Vallahi çok güzel olur logo tasarımı, artık onun için de önerilerini bekliyorum Aslı :)
  7. Demet YILDIZ

@Erkal ÇOŞKUN Teşekkür ediyorum Erkal Bey :) Yapıcı yorumlarınız ile şekillendirmek istiyorum bu çalışmayı. Önerilerinizi de bekliyorum :)
  8. Demet YILDIZ

Sora sora Bağdat bulunur mantığıyla ilerlemeye başladı.
  9. Demet YILDIZ

Can sıkıntısından hazırladığım bir çalışma... Değerli yorumlarınızla şekillendireceğim, belki bastırıp kullanabilirim bile :) Ön yüz Arka Yüz
  10. Demet YILDIZ

Photoshop'ta fotoğraf rötuşu (öncesi ve sonrası)

Ellerinize sağlık çok başarılı bir çalışma :) Hani şu emlak ilanlarında gösterilen görseller gibi olmuş. Görüntüde her şey mükemmel, cadde üzeri nefis bir yerde. Fakat gerçeğine bakınca etrafında yok yok :D: Bana bunu anımsattı bu çalışmanız :D:
  11. Demet YILDIZ

Her eleştiriye "Daha 13 yaşındayım." diye tepki vererek yaşının arkasına sığınmak yerine tavsiyelere uy ve kendini geliştirmeye bak. Ağaç yaşken eğilir, unutma.
  12. Demet YILDIZ

photoshop adam kaybetme

İnsansız hava sahası olmuş :D:
  13. Demet YILDIZ

Kırılmasa da arayamayacaktı ki... Sadece ödemeli atabiliyordu :D: İşverene ayıp olmaz mıydı?
  14. Demet YILDIZ

Şirketin ne adını ne de adresini bilmiyordu. Sadece arayan numarayı biliyordu...
  15. Demet YILDIZ

Ambulanstan bir hışımla inip işe kabul edildiği şirkete doğru koşmaya başladı.
  16. Demet YILDIZ

Fotoğrafçılık Teknikleri

Teşekkürler :)
  17. Demet YILDIZ

Silkelendi, kendine geldi. Konuşmak istedi, yapamadı. Buza çakıldığında tüm dişleri kırılmıştı.
  18. Demet YILDIZ

Adobe Illustrator dev arşiv indir

Turbobit te bir türlü indirme linki gelmiyor aksine kırmızı noktalı site reklamları çıkıyor çok rahatsız edici bir durum.
  19. Demet YILDIZ

Kız ona olan biteni anlattı, Mahmut da aval aval kızın suratına baktı. Ne dediğinin önemi yoktu, yanında olması yetiyordu Mahmut'a... (10 kelime yalan oldu :D )
  20. Demet YILDIZ

Sevgi emekti. Sevgi karşısında ayılıp bayıldığın kızın önünde altına kaçırabilmekti. Gözlerini açtı...
Yukarı Alt