Arama sonuçları

1. Demet YILDIZ

Bu bir grafikerler hikayesidir

Gözünü ambulansta açtı, rüyasındaki kız karşısındaydı. Yeniden bayıldı ve...
  2. Demet YILDIZ

Altına kaçırdığı belli olmasın diye meydandaki fıskiyeli havuza kendini atıverdi....
  3. Demet YILDIZ

Arkasını dönüp koşarak uzaklaştı ve ilk mağazaya girerek kendine bir pantolon aramaya koyuldu :D:
  4. Demet YILDIZ

Seçmece Karikatürler 2

Gece gece bana da enerji patlaması geldiği oluyor. 12 saat çalıştıktan sonra müzik açıp dans edebiliyorum :D:
  5. Demet YILDIZ

Seçmece Karikatürler 2

Rica ederim :) Hep gülelim istiyorum hep bir tebessüm olsun yüzümüzde, tüm çabam bu yüzden...
  6. Demet YILDIZ

Seçmece Karikatürler 2

Kaldığı yerden devam :)
  7. Demet YILDIZ

"Gülümseten Kareler" Ödüllü Fotoğraf Yarışması

Toplam 22.650.- TL ödül dağıtan yarışma Optimum Outlet ve Fotopya tarafından Yaratıcı Çocuklar Derneği'ne destek yaratma amacı ile gerçekleştiriliyor. Gülümsemekten hoşlanan ve gülümsetmek isteyen herkese duyurulur! Optimum Outlet Alışveriş Merkezleri (İstanbul – Ankara – İzmir – Adana)...
  8. Demet YILDIZ

Menu Çalışması

Döner çeşitlerini de diğerleri gibi -tamamı büyük harf yerine sadece baş harfleri büyük- yazarsanız daha iyi olacaktır. Bir de pidelerin fiyatlarını diğer fiyatlar gibi sağa bloklayın. Orada da bir dağınıklık söz konusu. 7/24 yazan yerdeki delik de rakamlara çok yakın kalmış sanki. Emin...
  9. Demet YILDIZ

Adobe Illustrator dev arşiv indir

Rapid'e yükleme şansınız var mıdır?
  10. Demet YILDIZ

grup dayanışması :)

Ava giderken avlanmak tabiri tam anlamıyla hayat bulmuş :)
  11. Demet YILDIZ

Hepsi bir arada...

Sık kullanılanlara ekledim :) Teşekkürler Erkal Bey :)
  12. Demet YILDIZ

Emin olmak için tekrar baktı, gördüğü Mahmut amcasıydı. Şaşkınlıkla ona baktı ve...
  13. Demet YILDIZ

Seçmece Karikatürler 1

Daha çok güleceğiz Aslıcığım ve Erkal Bey :) böyle yüzlercesi daha sizlerle buluşmayı bekliyor :)
  14. Demet YILDIZ

Geri Vites - Palio Tanıtımı

Of bagajı nasıl anlattı öyle :D Aynalar el becerisiyle ayarlanır :D Datsız duzsuz sası bi kumaş döşemesi hahaha :D: Canım çok sağ ol çok güldüm :D: :D:
  15. Demet YILDIZ

Seçmece Karikatürler 1

Eh yavaş yavaş arşivi açmaya başlayalım :) Keyifli akşamlar dilerim :) Not: Eğer forum açısından uygunsuz olabilecek içeriğe sahip karikatür var ise (küfür vb.) yetkili arkadaşlarım silsin lütfen.
  16. Demet YILDIZ

Eşek Arısı :)

Rica ederim, yakında karikatür arşivimi de açacağım sizlere :)
  17. Demet YILDIZ

Eşek Arısı :)

İnternette gördüğüm ve yok artık dediğim bir resim, sizlerle de paylaşmak istedim :)
  18. Demet YILDIZ

Santraç turnuvası afiş denemesi

Afişin boyutu daha farklı olmalı bence, 25x35 cm mesela. Alt kısımda katılım şartları ve turnuvanın düzenleneceği yer bilgisi de mevcut olmalı. Mavi zemindeki beyaz çizgi/boşluklarda da sıkıntı görünüyor. Daha düz ve eşit kalınlıkta çizgilerle bu sorun giderilebilir. CMYK baskı renkleridir...
  19. Demet YILDIZ

Brandday_4 / Erkan Nehir

Başarılar dilerim :)
Yukarı Alt