Çok faydalı ve mükemmel hazırlanmış bir paylaşım elinize sağlık. Bence hiçbir "grafiker" bu yazıyı okumadan geçmemeli en azından neyin "er"i olduğunu anlar :)
Cevapladığınız için teşekkür ederim fakat bu benim işime yaramıyacaktır çünkü araştırdığım kadarıyla bahsettiğiniz .ico uzantılı dosyayı servera atmak gerekiyor fakat ben tamamen ücretsiz blog açtım server ile işim olur mu bilmiyorum. Resmi bloğa yüklerken .ico uzantılı dosya kabul etmiyor...
Wordpress de yeni blog açtım ve sekmenin yanında görünen resimde görüldüğü gibi kendi logomu yerleştirmek istiyorum ama yapamadım tam olarak resimin bütünü gözükmüyor.
benim icon özellikleri
32x32 px
72 dpi
png transparan
Yorumlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Eline sağlık Paylaşım çok güzel fakat şifre yok !
(Şifreyi sonradan vermek gerçekten ilginç bir yaklaşım ve bana şifreyi vermemenin açıklaması pek mantıklı gelmedi.)
Grafik tablet almayı düşünüyorum ve bir süredir araştırıyorum "wacom" markası hakkında çok çok az kötü yorumla karşılaştım ve bende wacom grafik tableti almayı düşünüyorum. Aşağıda linklerini verdiğim 2 farklı model grafik tablet var fakat ne gibi farklılıkları var anlayamadım ve seçtiğim grafik...
Paylaşım için teşekkürler. Tam aradığım konu başlığı.
Forumda gezerken "tipografi" kelimesine rastladım ve bunun Türkçesi yok mu diye merak ettim.
TDK'nın sitesinden baktım açıklama:
"tipografi Fr. typographiea. 1. Kabartma biçimlerle ilgili baskı yöntemi. 2. Basım, tipografya.
Güncel Türkçe...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.