Arama sonuçları

1. FurkanSmg

uyumlu renkleri söyleyen muhteşem bir site

Faydalı bir paylaşım oldu. Elinize sağlık.
  2. FurkanSmg

Her Grafikerin Bilmesi Gereken Altın Kurallar (2/3D Grafik ve Motorlar Dünyası)

Çok faydalı ve mükemmel hazırlanmış bir paylaşım elinize sağlık. Bence hiçbir "grafiker" bu yazıyı okumadan geçmemeli en azından neyin "er"i olduğunu anlar :)
  3. FurkanSmg

Wordpress sekmedeki icon (soru)

Cevapladığınız için teşekkür ederim fakat bu benim işime yaramıyacaktır çünkü araştırdığım kadarıyla bahsettiğiniz .ico uzantılı dosyayı servera atmak gerekiyor fakat ben tamamen ücretsiz blog açtım server ile işim olur mu bilmiyorum. Resmi bloğa yüklerken .ico uzantılı dosya kabul etmiyor...
  4. FurkanSmg

Wordpress sekmedeki icon (soru)

Wordpress de yeni blog açtım ve sekmenin yanında görünen resimde görüldüğü gibi kendi logomu yerleştirmek istiyorum ama yapamadım tam olarak resimin bütünü gözükmüyor. benim icon özellikleri 32x32 px 72 dpi png transparan Yorumlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
  5. FurkanSmg

ultra-mega mock-ups set 2,6 GB. / böylesi konuşulmadı bile...

Eline sağlık Paylaşım çok güzel fakat şifre yok ! (Şifreyi sonradan vermek gerçekten ilginç bir yaklaşım ve bana şifreyi vermemenin açıklaması pek mantıklı gelmedi.)
  6. FurkanSmg

Satilik grafik tablet

Satma nedeninizi öğrenebilir miyim? iyi satislar: Tapatalk ile HTC HD2 den gönderildi.
  7. FurkanSmg

Yaratıcılığınızı Körüklemenin Yolları

Paylaşım gerçekten çok güzel. Teşekkürler. Tapatalk ile HTC HD2 den gönderildi.
  8. FurkanSmg

son harften türet

@Aslı SAYILIR .......Kibar...... (Teşekkürler sizede :) ) dayanamadım :)
  9. FurkanSmg

son harften türet

@Aslı SAYILIR ......Aheste...... ( uykum geldi : )
  10. FurkanSmg

son harften türet

@Aslı SAYILIR .....Erdem.......
  11. FurkanSmg

son harften türet

@Aslı SAYILIR .....Tebessüm......
  12. FurkanSmg

son harften türet

@Aslı SAYILIR .....Nüsha.......
  13. FurkanSmg

Grafik tablet karşılaştırma (Soru)

Grafik tablet almayı düşünüyorum ve bir süredir araştırıyorum "wacom" markası hakkında çok çok az kötü yorumla karşılaştım ve bende wacom grafik tableti almayı düşünüyorum. Aşağıda linklerini verdiğim 2 farklı model grafik tablet var fakat ne gibi farklılıkları var anlayamadım ve seçtiğim grafik...
  14. FurkanSmg

son harften türet

@Aslı SAYILIR ......Kefen....
  15. FurkanSmg

son harften türet

@Aslı SAYILIR ......Nazik........
  16. FurkanSmg

son harften türet

@Sarp111 .......Nadide.....
  17. FurkanSmg

ultra-mega mock-ups set 2,6 GB. / böylesi konuşulmadı bile...

Tam aradığım mükemmel paylaşım teşekkürler.
  18. FurkanSmg

mock-up mega set 1,3 GB. / böylesi verilmedi

Güzel paylaşım fakat hiç birini indiremedim. Part 2,3 ve 4 rapidshare dosya yok uyarısı geliyo part 1 ve 5 sayfa açılmıyor.
  19. FurkanSmg

Rank Çalısması

Elinize sağlık. Güzel paylaşım.
  20. FurkanSmg

Türkçesi varken Neden Yabancı Olanı Kullanıyoruz?

Paylaşım için teşekkürler. Tam aradığım konu başlığı. Forumda gezerken "tipografi" kelimesine rastladım ve bunun Türkçesi yok mu diye merak ettim. TDK'nın sitesinden baktım açıklama: "tipografi Fr. typographiea. 1. Kabartma biçimlerle ilgili baskı yöntemi. 2. Basım, tipografya. Güncel Türkçe...
Yukarı Alt