Arama sonuçları

1. FurkanSmg

teknolojik vektörel çizim (istek)

Konuyu okur okumaz aklıma basit bir fikir geldi, bende yapıyım dedim.Eğer beğenirseniz gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.Ben buraya png olarak yükledim,resmin formatı ve büyüklüğünü eğer kullanacaksanız değiştirebilirim.Umarım beğenirsin. 500x500 png transparan 150 ppi
  2. FurkanSmg

14 Yaşındayım Grafiker Olmak istiyorum. Bana Yol gösterebilir misiniz?

Yolun açık olsun. Deneme çalışmaları konusu altında yapacaklarını görmek isterim. Şimdiden başarılar. Tapatalk ile HTC HD2 den gönderildi.
  3. FurkanSmg

Gerçekçiliği konusunda hicbir fikrim yok ama aklıma böyle bir şey geldi

@Hasan DİLSİZ Yorum için teşekkürler Hasan DİLSİZ Tapatalk ile HTC HD2 den gönderildi.
  4. FurkanSmg

Rank Çalısması

Resimi göremiyorum. Tapatalk ile HTC HD2 den gönderildi.
  5. FurkanSmg

Ciddi Anlamda İlk Karakalem Çizimler (uzuv denemeleri)

Çizimler güzel olmuş ve bende çizmeyi çok istemişimdir. Elinize sağlık. Tapatalk ile HTC HD2 den gönderildi.
  6. FurkanSmg

Sen Hangisisin?

Ben şahane bir denizde GÜLÜMSEMEYLE yaşayan bir BALIĞIM. :)
  7. FurkanSmg

Vampir Deneme Çalışma

Vampide diş önemli bir eksik ama güzel çalışma olmuş. Elinize sağlık. Tapatalk ile HTC HD2 den gönderildi.
  8. FurkanSmg

Araç Giydirme 2013 Paketi

Çok güzel bir paylaşım teşekkürler.
  9. FurkanSmg

Şiir kitabım için kapak tasarımlarım

Tasarım güzel gözüküyor fakat her iki kapağında arka tarafı fazla yazı ile dolu o kadar uzun değilde daha kısa seçilse daha iyi olur diye düşünüyorum. Elinize sağlik. Tapatalk ile HTC HD2 den gönderildi.
  10. FurkanSmg

Logotasarimi.pro | Arayüz Tasarımı

@Hasan DİLSİZ Rica ederim. Tapatalk ile HTC HD2 den gönderildi.
  11. FurkanSmg

MTR Reklam Logo Çalışması

Elinize sağlık mükemmel bir tasarım. 10 numara 5 yıldız Tapatalk ile HTC HD2 den gönderildi.
  12. FurkanSmg

kendim için hazırladığım kartvizit çalışmalarım bu konuda acemiyim

Tasarımınızın hem kendisi hemde sunumu bir kartvizite yakışır şekilde oldukça profesyonel gözüküyor. Elinize sağlık. Tapatalk ile HTC HD2 den gönderildi.
  13. FurkanSmg

...Bıdı Bıdı...

Ne bıdı bıdı yaptınız masallah 2548 mesaj olmus. :)) Herkese selam Tapatalk ile HTC HD2 den gönderildi.
  14. FurkanSmg

Oyuncak logo tasarımı

logo çalışmanız çok güzel gözüküyor fakat "O" harfinin içi dolu olmasa bence biraz daha iyi görünür. Eline sağlik Tapatalk ile HTC HD2 den gönderildi.
  15. FurkanSmg

Teşekkür ederim. Tapatalk ile HTC HD2 den gönderildi.
  16. FurkanSmg

Sevdiğimiz Sözler

Forumdaki üyelerin birinin Behance profilinde (Gezegen Balta) rasladigim bir söz. Çizgiye harf Çizgiye sayı kimliği kazandıran İNSAN Tapatalk ile HTC HD2 den gönderildi.
  17. FurkanSmg

ultrabook fiyatları

Kullanım amacınızıda açıklarsanız size daha iyi yardımcı olabilirim. Tapatalk ile HTC HD2 den gönderildi.
  18. FurkanSmg

Gerçekçiliği konusunda hicbir fikrim yok ama aklıma böyle bir şey geldi Illustrator kullanıldı. Tapatalk ile HTC HD2 den gönderildi.
  19. FurkanSmg

Kurumsal Logo Çalışmaları

Logolar güzel olmuş ama sağ alt tarafta turuncu alanın içine yazdığın yazılar ingilizce ve "İ" kullanılmış. Sunumu sade olmuş eline sağlık. Tapatalk ile HTC HD2 den gönderildi.
  20. FurkanSmg

Logotasarimi.pro | Arayüz Tasarımı

Gayet sade ve güzel eline sağlık. Tapatalk ile HTC HD2 den gönderildi.
Yukarı Alt