Arama sonuçları

1. Tasarim06

...Bıdı Bıdı...

slm hosgeldin humeyra can ;) ismail bey kusura bakmayiniz ben sizin öylesine yazdiginisi düsünerek cvp vermisdim gercekden birini ariyorsaniz Allah yardimciniz olsun diyorum . bu arada asli hanim evde bos bos vakit gecmiyordur hani ne bilim biraz ismail bey e yardimci olsaniz sevab dir :)
  2. Tasarim06

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR bidi bidi geregi ya hani maksat bidirdamak olsun. yoksa ciddimiydi :)
  3. Tasarim06

...Bıdı Bıdı...

eee uzakmis bana ben erzurumluyum :) bak bugün kendimi daha iyi hissetiyorum ;) is yerinden de arayip duruyorlor nezeman geleceksin diye bi rahat hasta yatakda yatamiyoz ya :)
  4. Tasarim06

...Bıdı Bıdı...

@İsmail ÇOBAN kayserinin neresinden ?
  5. Tasarim06

...Bıdı Bıdı...

@İsmail ÇOBAN hadi ozaman ozaman ismail bey iki anladinda dinliyelim madem ben varim dediniz :)
  6. Tasarim06

...Bıdı Bıdı...

@İsmail ÇOBAN günaydin . :s8:
  7. Tasarim06

Kısa süreli Katalog çalışması için bizimle çalışmak ister misiniz?

136 sayfali bir katalog ... bir kac gün....corel ve photoshop..... kac kisi ile ?
  8. Tasarim06

...Bıdı Bıdı...

ha simdi asli hanim da gitti humeyra can zaten ugramadi bugün onlardan baskasininda bidi bidi yapasi yok galiba ne yapcaz simdi :) yatak uyuyak bagri :) cümleten iyi geceler
  9. Tasarim06

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR alem mi ? anlamadim hangi alemden !? sizede hayirli geceler dilerim :)
  10. Tasarim06

...Bıdı Bıdı...

11. Tasarim06

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR tamam yazacam söz !!
  12. Tasarim06

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR eee artik forum kurallarini biliyoz hosuna da gitmis verirsin artik banada bir tekene üyelik, ya bu arada grip iyi oldu da ates den dolayi bogazim yara olmus yemek yiyemiyorum aclikdan gitcem galiba, öyle bisey olursa forumca fatihalarinizi bekliyorum :)
  13. Tasarim06

...Bıdı Bıdı...

ya böyle devam ederse forumdan uzakladirma belki de atilma cezasi alcam , kimse yazmiyo bende flood yapiyorum durmadan [ birazcik forum kurallarini okuddumda :)] bende kizip duruyordum ismimi neden deisdir diler diye hayalet pesinde kosuyorduk meger com mom gibi seyler yazakmis :)...
  14. Tasarim06

...Bıdı Bıdı...

firtinandan önceki sezsizlik hadi hayirlisi :)
  15. Tasarim06

...Bıdı Bıdı...

valla ne diyeyim ozaman siz en iyisimi humeyra can ;) adli kisinin gecmisini bir göz atin mesela bu foruma geldiginde forum un havasi nasildi o günler deisiklik olmusmuydu önce bi bakiniz sonra zaten hemen anlarsiniz bugün nün havasinin neden öyle karanlik oldugunu :)
  16. Tasarim06

...Bıdı Bıdı...

carsamba güne karayel le beraber sis göz gözü görmüyecek sekilde tipi gelecek asli hanim dikkat ediniz :)
  17. Tasarim06

...Bıdı Bıdı...

oh sekiz derece sicaklik
  18. Tasarim06

bir sayfa

@Erkan Nehir ilk basta cok tesekkür ediyorum zaman ayirip bu sekil bir örnek yapmisin, malesef sayif noktamdir dergi gazete gibi tasarimlarda planlama yapmak... bunu bir türlü cözmek de isdiyorum önere bileceginiz bir sey varmi yoksa bu sadce insanin kendine ayit serbest secimimidir.. tskler...
  19. Tasarim06

bir sayfa

ya gazete sayfasi diye yaptinda galiba pek benzemiyor gazte sayfasina daha cok sanki dergiyi animsatiyor gibi
Yukarı Alt