Arama sonuçları

1. Tasarim06

...Bıdı Bıdı...

He hazir konu acilmisken bi soru sorayim ; burdakilerin hepsi grafiker mi meslek okarak? Mesela ben kaynakciyim :-)
  2. Tasarim06

Ltfn yardım afiş hazılıcam nasıl yapcam bilimiorm örneklerle gösterebilirmsnz

@plangue kafanda ne gibi bir tars afis planliyorsan bir kagita ciz nereye hangi resim gelecek yahut ne gibi bir grafikler olacak diye afis hazirlamaya baslamadan önce kücük bir cizim yap her cizimede hangi renleri kullanacaksan üzerine yaz ve sonra onu calismis oldugun programla canlandirmaya...
  3. Tasarim06

...Bıdı Bıdı...

selam sanada
  4. Tasarim06

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR hayalet avina cikacaksan yalniz cikma benim le gel bende onlarin pesindeyim beni niye gözüne kestirdin anlamadim :)
  5. Tasarim06

...Bıdı Bıdı...

@Hümeyra Can iyi güzel hos konusdunda tasarimcan kim yoksa yine ismimimi deisdirdiler bende habersiz :)
  6. Tasarim06

...Bıdı Bıdı...

@Hümeyra Can benim anlamadigim altin rütbe olunca daha mi hizli yaza bilcem yoksa sadece karizmammi :D
  7. Tasarim06

...Bıdı Bıdı...

günes batmak üzere isiklari yaksam iyi olacak :)
  8. Tasarim06

...Bıdı Bıdı...

@Hümeyra Can bak hemen ikna oldun sende senin gibi iki kisi daha bulursan altin cepte :) ozaman sana da düsünürüz biseyler :)
  9. Tasarim06

...Bıdı Bıdı...

bak bunuda yeni gördüm tecrübe puani diyo anlamadimkki ben size diyorum esrarengiz bir forum noluyo bu puan ne ise yariyo ben zaten tecrübeliyim :)
  10. Tasarim06

...Bıdı Bıdı...

@Hümeyra Can yok yok humeyra can bu isler beklemek le olmaz hemen biran once versinlerki ne biz bekliyelim ne de onlar düsünsün nezeman verelim diye her iki tarafda rahat eder :)
  11. Tasarim06

...Bıdı Bıdı...

Ben nezeman altin uye olcam ...? Kac gunder begri kayitliYiz foruma. Hem ismim de deisdi com dan 06 oldu. Hak ettim bence bekletmeyin uzuluyorum :-)
  12. Tasarim06

İlk Broşür Çalışmam

Adam galiba sari kirmizi hayrani kar cikartayim zaten benim de hosuma gitmemisdi .her blok ayni olcuye sahip deil bu broshur katlanacak birde arkali onlu ama cetvel kulpanmadum dogru onlara gozden gecireyim.tsk
  13. Tasarim06

...Bıdı Bıdı...

Humeyra can sen en iyisimi kanki ol asli hanim la. icden kusatma yapalim av la mav la olmaz bu iysler :-)
  14. Tasarim06

...Bıdı Bıdı...

Ilk basta agrilariniza Allahdan sifa dilerim. Evet dogru avlanabbilirim ben bu isden vaz geciyom son kararim . Domates corbasi isteyebln arkadas gozukmuyo ortalikda? Neyse bugunde isi bitirdik eve gidip istirhat zamani ;-)
  15. Tasarim06

...Bıdı Bıdı...

Bu forum bagimlilik yapiyo nikotin banti mi yapisdirsam :-)
  16. Tasarim06

...Bıdı Bıdı...

Evet dogru bir tespit avcilik yapalim ama ilk kimden baslamali :-) ben asli hanim diyorum :-)
  17. Tasarim06

...Bıdı Bıdı...

Humeyra can hani iki metal i birbiri ile eriterek birlesdiriyorsun ya isde o :-) Heya forum gizemli hayaletler dolasiyo Dikkat et kendine:-)
  18. Tasarim06

...Bıdı Bıdı...

Uff sabah is yine kaynak yapcam
  19. Tasarim06

...Bıdı Bıdı...

Ne uyumasi sener canoz su borusu patladi onla ugrasiOm kac saatden begri bu arada domates corbasi kaldi nasip deilmis yarin ins.:-) Bu arada kayit olali uzun zaman olmadii bu forum cok esrarengiz tasarim.com diye kayif oldum nick tasarim06 oldu vardir bund elbet bi hayir:-) Hadin herkese...
  20. Tasarim06

...Bıdı Bıdı...

biseyler yapmak isdiyorum ama ne yapacagimi bilmiyorum yardimci olmak isteyen varmi ?
Yukarı Alt