@plangue
kafanda ne gibi bir tars afis planliyorsan bir kagita ciz nereye hangi resim gelecek yahut ne gibi bir grafikler olacak diye afis hazirlamaya baslamadan önce kücük bir cizim yap her cizimede hangi renleri kullanacaksan üzerine yaz ve sonra onu calismis oldugun programla canlandirmaya...
@Hümeyra Can
yok yok humeyra can bu isler beklemek le olmaz hemen biran once versinlerki ne biz bekliyelim ne de onlar düsünsün nezeman verelim diye her iki tarafda rahat eder :)
Adam galiba sari kirmizi hayrani kar cikartayim zaten benim de hosuma gitmemisdi .her blok ayni olcuye sahip deil bu broshur katlanacak birde arkali onlu ama cetvel kulpanmadum dogru onlara gozden gecireyim.tsk
Ilk basta agrilariniza Allahdan sifa dilerim.
Evet dogru avlanabbilirim ben bu isden vaz geciyom son kararim .
Domates corbasi isteyebln arkadas gozukmuyo ortalikda?
Neyse bugunde isi bitirdik eve gidip istirhat zamani ;-)
Ne uyumasi sener canoz su borusu patladi onla ugrasiOm kac saatden begri bu arada domates corbasi kaldi nasip deilmis yarin ins.:-)
Bu arada kayit olali uzun zaman olmadii bu forum cok esrarengiz tasarim.com diye kayif oldum nick tasarim06 oldu vardir bund elbet bi hayir:-)
Hadin herkese...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.