Arama sonuçları

1. O

2.Kartvizit çalışmam.

Teşekkürler okul varda günde 30 dakika felan hergün örek inceleyip haftasonalrı yapmaya çalışacağım.
  2. O

2.Kartvizit çalışmam.

O yazı fontlarından bikaçtanesini söylesiniz bende seçsem çok makbule geçer önerileriniz için teşekkürler.
  3. O

Başka bir kartvizit çalışmam

Grapiksel kardeşim çok teşekkür ederim günde 30 dakika çiziyorum.30 dakika bilgisayrarda bişeyler yapıyorum gerçekten kaynak bulabilirsineziz çok minnetar olurum
  4. O

Kartvizit

Hasan bey sizce kahve görselini kaldırısam orası boş kalıcak ne koymamı önerirsiniz.
  5. O

Kartvizit

6. O

Flood olucak ama albeni ne demek ?
  7. O

Teşekkür ederim fakat internette corelle ilgili malesef hiç eğitim videosu bulamadım.
  8. O

Çözünürlük baskı sırasında kötü olabilir photoshopda yaptım illustrator bilmediğim için (şuanda öğreniyorum) eleştirirseniz sevinirim.
  9. O

2.Kartvizit çalışmam.

Elbette teşekkürler.
  10. O

Deneme Kartvizit Çalışmam

Photoshopu az önce indirdim.Artık photoshopda yapacağım ve daha iyi şeyler olacağını düşünüyorum.1 saate yenisi hazır olur.
  11. O

2.Kartvizit çalışmam.

Neye göre değerlendirdiniz ?
  12. O

Deneme Kartvizit Çalışmam

İnşallah birşeyler yapabilmişimdir.Eksikliklerim vardır muhakkak.Font ve arkaplan seçimi nasıl olmuş onuda değerlendirirseniz sevinirim.
  13. O

2.Kartvizit çalışmam.

Teşekkürler dediklerinize göre yeni bir kartvizit hazırlıyorum şuan.
  14. O

2.Kartvizit çalışmam.

Heralde yazı fontu tek bana güzel gelmiş :) ben de biliyodum böyle diyeceğinizi çünkü fazla vaktim yoktu.Acele yaptım.Renkleri bi türlü seçemedim siz hangi renkleri önerirsiniz.Bide font olarak hangisini tavsiye edersiniz bu font bana güzel ve şık geldi.
  15. O

2.Kartvizit çalışmam.

Yazı fontunu beğendim.Ama yeşille sarı olmamış.Bencede fotoğrafları aynı hizada yapmaya çalışacağım.Önerileriniz için teşekkürler.Ayrıca photoshop yada illustratorda değil.Bussines Card programında yaptım.0 dan kendim yaptım.Daha o programları tam bilmediğim için.
  16. O

2.Kartvizit çalışmam.

Acaba siz neye benzettiniz.Ön yüzünde adres bilgiler ve telefon adresi var.Arka yüzünde ise menü gibi küçük bişey var.Adam diyelim aldı kartviziti evde bişey sipariş etcek.Buradaki fiyatlara göre sipariş edecek.Madem bu kadar iddalısın sen yap bi kartvizit de görelim.
  17. O

2.Kartvizit çalışmam.

Ön Yüzü Arka Yüzü 2. kartvizit çalışmam eksiklerimi söylerseniz memnun olurum.
  18. O

İlk Çalışmam

Evet şu sıralar faber-castel ile ilgili logo yaptım deneme tabikide ama illustratoru tam öğrenmediğim için işleyemiyorum.Fotoğrafını çekip yükliyeceğim.
  19. O

İlk Çalışmam

Çok teşekkür ederim.Önerileriniz dikkate alınmıştır.
  20. O

İlk Çalışmam

Arkadaşlar bu benim ilk yaptığım çalışmadır.Eksiklerimi söylerseniz mutlu olurum.Bende kendimi geliştirebileyim. bu adres olmassa şu adresten bakın http://g1209.hizliresim.com/11/q/d8td5.jpg
Yukarı Alt