Grapiksel kardeşim çok teşekkür ederim günde 30 dakika çiziyorum.30 dakika bilgisayrarda bişeyler yapıyorum gerçekten kaynak bulabilirsineziz çok minnetar olurum
Heralde yazı fontu tek bana güzel gelmiş :) ben de biliyodum böyle diyeceğinizi çünkü fazla vaktim yoktu.Acele yaptım.Renkleri bi türlü seçemedim siz hangi renkleri önerirsiniz.Bide font olarak hangisini tavsiye edersiniz bu font bana güzel ve şık geldi.
Yazı fontunu beğendim.Ama yeşille sarı olmamış.Bencede fotoğrafları aynı hizada yapmaya çalışacağım.Önerileriniz için teşekkürler.Ayrıca photoshop yada illustratorda değil.Bussines Card programında yaptım.0 dan kendim yaptım.Daha o programları tam bilmediğim için.
Acaba siz neye benzettiniz.Ön yüzünde adres bilgiler ve telefon adresi var.Arka yüzünde ise menü gibi küçük bişey var.Adam diyelim aldı kartviziti evde bişey sipariş etcek.Buradaki fiyatlara göre sipariş edecek.Madem bu kadar iddalısın sen yap bi kartvizit de görelim.
Evet şu sıralar faber-castel ile ilgili logo yaptım deneme tabikide ama illustratoru tam öğrenmediğim için işleyemiyorum.Fotoğrafını çekip yükliyeceğim.
Arkadaşlar bu benim ilk yaptığım çalışmadır.Eksiklerimi söylerseniz mutlu olurum.Bende kendimi geliştirebileyim.
bu adres olmassa şu adresten bakın http://g1209.hizliresim.com/11/q/d8td5.jpg
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.