Arkadaşlar ben ilk defa illustrator öğreneceğim.Ve öğrendiğim ilk program olacak.Bana bu seti eksiksiz ve süper bir şekilde öğrenebilmem için görsel eğitim set linkleriniri verirmisiniz.Bende indireyim.Şimdiden çok teşekkürler.
İyi Forumlar...
Grafik ve Fotoğrafçılık mı ? Bana yardımcı olur musunuz ? Bende lisede bu bölüme gitmeyi düşünüyorum.İstanbul'da yada Ankara'da bu bölüm olan iyi okullar varmı şimdiden çok teşkkür ederim.
İyi Forumlar.
Bu konudaki bilgiler büyüklerimizin söyledikleri bana çok yaradı.Teşekkür ederim.Ayrıca konu başlığına Beni Bu Mesleğe Alıştırın...! yazmışsınız.Emrivaki yaptınız.Lütfen daha dikkatli olun.Ben daha ortaokul 7.sınıfa gidiyorum ve tasarım yapmaya çizmeye başladım.İlerde şirketin birinde grafiker...
Yalnız mümkünse hotfile.com veya depositfiles e upload eder misiniz ? Rapidsharede 30 kb/s ile indiriliyor.Hotfilede ve depositfilesde 130/kb ile inidiryorum.Ayrıca İDM kullandığım için rapidshare linklerini İDM ile indiremiyorum.500 KB indiğinde duruyo bişeyler oluyo.O yüzden lütfen belirttiğim...
Arkadaşlar ben bu işe yeni başladım abilerim eline kağıt kalem al karalama yap diyor.Ama benim aklıma neredeyse abuk subuk çizgilerden başka birşey gelmiyor.O kadar güzelde çizemiyorum.Git gide umutsuzlanmaya başladım.Napmam gerekir daha iyi çizim yapmam ve daha yaratıcı güzel şeyler ortaya...
Galiba bunu yapan olmaz diye düşünüyorum.Çünkü emek harcıyacaklar.Ama bilmiyorum.Belki belirli bir ücret karşılığı yapan olur.Yada benim zamanım var ben kendim öğrenip çizebilirim diyorsanız.Abilerimizin öğütlerini dinleyin faydalı oluyorlar.
Emeğine sağlık daha iyi çalışmalar yapmanız dileğiyle.Birde tasarımlarını ai de yaparsanız daha iyi olur.Photoshop tasarlama değil düzenleme programıdır.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.