Arama sonuçları

1. O

Grafik Tasarım Eğitim Seti DVD

Ben dergiden almıştım çok yararlı teşekkürler Sayın Keskinoğlu.
  2. O

İllustrator Cs5 Eğitim Seti

Arkadaşlar ben ilk defa illustrator öğreneceğim.Ve öğrendiğim ilk program olacak.Bana bu seti eksiksiz ve süper bir şekilde öğrenebilmem için görsel eğitim set linkleriniri verirmisiniz.Bende indireyim.Şimdiden çok teşekkürler. İyi Forumlar...
  3. O

Tam Olarak Hangi Dersler Vardır ?

Grafik ve Fotoğrafçılık mı ? Bana yardımcı olur musunuz ? Bende lisede bu bölüme gitmeyi düşünüyorum.İstanbul'da yada Ankara'da bu bölüm olan iyi okullar varmı şimdiden çok teşkkür ederim. İyi Forumlar.
  4. O

Beni Bu Mesleğe Alıştırın..!

Bu konudaki bilgiler büyüklerimizin söyledikleri bana çok yaradı.Teşekkür ederim.Ayrıca konu başlığına Beni Bu Mesleğe Alıştırın...! yazmışsınız.Emrivaki yaptınız.Lütfen daha dikkatli olun.Ben daha ortaokul 7.sınıfa gidiyorum ve tasarım yapmaya çizmeye başladım.İlerde şirketin birinde grafiker...
  5. O

Reçel Görselleri...

Çok teşekkürler zynp hanım.İşimize yarıyacak görseller paylaşıyosunuz. İyi Forumlar...
  6. O

Hasır Desenler

Yalnız mümkünse hotfile.com veya depositfiles e upload eder misiniz ? Rapidsharede 30 kb/s ile indiriliyor.Hotfilede ve depositfilesde 130/kb ile inidiryorum.Ayrıca İDM kullandığım için rapidshare linklerini İDM ile indiremiyorum.500 KB indiğinde duruyo bişeyler oluyo.O yüzden lütfen belirttiğim...
  7. O

Logo tasarlamaya yeni başladım

Ben şu anda tamamen logo tasarımı yapmaya çalışıyorum.Güzel şeylerde çıkıyor fakat bilgisayarda hangi programla işlemeliyim.Sizce fikriniz nelerdir ?
  8. O

Çok teşekkür ederim.Bu dediklerinizi uygulamaya yarından itibaren başlıyorum.İlk iş photoshop öğrenmek.
  9. O

Lütfen birileri yardım etsin aynı zamanda program öğreniyorum kendim.
  10. O

Corel Draw'da 3D yazı nasıl yapılır?

Teşekkürler.
  11. O

Edit / Düzen Menüsü (2)

Bende Corel-Draw programını öğrenmeye en kısa sürede başlayacağım.Faydalı bir program.
  12. O

Salam Görselleri...

Çok teşekkür ederim.
  13. O

Arkadaşlar ben bu işe yeni başladım abilerim eline kağıt kalem al karalama yap diyor.Ama benim aklıma neredeyse abuk subuk çizgilerden başka birşey gelmiyor.O kadar güzelde çizemiyorum.Git gide umutsuzlanmaya başladım.Napmam gerekir daha iyi çizim yapmam ve daha yaratıcı güzel şeyler ortaya...
  14. O

Yeşil Salata Görselleri HQ

Ellerinize sağlık.İyi Forumlar. Oğuzhan H. YAPRAKCI
  15. O

Logo tasarımım-kullanımda

Elinize sağlık fakat fontu daha yaratıcı birşeyler seçerseniz.Daha iyi çalışmalar çıkacağına inanıyorum.İyi Forumlar. Oğuzhan Hürkan Yaprakcı.
  16. O

Kırmızı Et Görselleri Ultra-HQ

Murat Bey Rapidshareden dosyalar bir türlü inmiyor.Başka bir siteye linkleri güncellerseniz.Çok memnun olurum.Teşekkürler bu arada.
  17. O

Loga tasarımı yapabilcek olan?

Galiba bunu yapan olmaz diye düşünüyorum.Çünkü emek harcıyacaklar.Ama bilmiyorum.Belki belirli bir ücret karşılığı yapan olur.Yada benim zamanım var ben kendim öğrenip çizebilirim diyorsanız.Abilerimizin öğütlerini dinleyin faydalı oluyorlar.
  18. O

Grafik Tasarımları ile ilgili kullanabileceğiniz Arkaplanlar burada...

Kardeşim tüm linkler kırık bi zahmet yenileyebilir misin ? Hepside süper arkaplanlar.
  19. O

İlk konum, ilk sayılabilecek tasarımım.

Emeğine sağlık daha iyi çalışmalar yapmanız dileğiyle.Birde tasarımlarını ai de yaparsanız daha iyi olur.Photoshop tasarlama değil düzenleme programıdır.
  20. O

Logo Oluşturma Yardım.

tamam abi.
Yukarı Alt