Arama sonuçları

1. O

Dijital Oto Elektronik Afişi

@Tasarim06 yorumunuz için teşekkür ederim :) dikkate alacağım :)
  2. O

Vektörel Desenler

Linkin yenilenmesi mümkün mü acaba?
  3. O

Vektörel Zemin Desenleri (22 eps,jpg)

teşekkürler...
  4. O

çok mu kötü :D kimse cevap yazmıyor :)
  5. O

SeLam Arkadaşlar, Hazırlamış olduğum afişi sizinle paylaşıp hem görüşlerinizi almak istedim hemde belki birileri tasarımı kullanmak isterse onlara bir faydam dokunmuş olur düşüncesiyle paylaşıyorum Kendimi daha da geliştirebilmem için görüş ve önerilerinizi de çekinmeden belirtin lütfen..
  6. O

afiş çalışmalarım :)

çok güzel olmuş çalışmalarınız emeğinize sağlık :) sadece 2. afişte ufak tefek sıkıntı var diğerleri harika :) devamını bekliyoruz..
  7. O

Baskıda oluşan sorunlar, sebepleri ve çözümleri...

paylaşım için teşekkürler :) yalnız ben bişey soracam forumda belki cevabı vardır ancak ben bulamadım.. Grafikerlerlerin yaptığı kartvizit,afiş,... çalışmalarını baskıya göndermeden önce dikkat etmesi gerekenler neler?
  8. O

Coreldraw yüksek jpg yardım?

çalıştıra girip %tepm% yazdım bu komutu daha önceden biliyordum girip sildim düzeldi :D çok teşekkür ederim iyiki varsınız :)
  9. O

@Murat VARDAR dediğiniz dosyayı bulamadım :( birde çalısmamı kurtarma şansım var mı?
  10. O

Slm arkadaşlar dün yaptığım çalışma kaydedemeden silindi o kadar uğraşım boşa gitti bugün yine aynı sorun.. Yüksek jpg li fotolar kullandığımdan böyle olduğunu düşünüyorum Yaptığım çalışma kaydetmeye çalıştığımda aşağıdaki fotodaki gibi yazı çıkıyor daha sonra da yaptığım çalısma bu hale...
  11. O

Afiş üzerindeki yazının silinmesi

@Aslı SAYILIR :) oldu.. teşekkür ederim :)
  12. O

o da tamam :) çooo....ook teşekkür ederim :)
  13. O

@Aslı SAYILIR Akşam nete giremiyorum yarın gelir gelmez hemen bakacağım seni de çok yordum kusura bakma hakkını helal et :) Not : brushesleri nasıl ters çeviriyoruz :) ?
  14. O

zor bulma sebebimi de buraya yazayım belki benimde birilerine yardımım dokunmuş olur :) adobe klasörüne gittim brushes diye bir dosya göremedim photoshop sayfasını açtım B tuşuna bastım fırçaların olduğu kısımdan ok işaretine basıp menüye gittim orada menüleri karıstırdım en son LOAD BRUSHES...
  15. O

@Aslı SAYILIR Aslı hanım zorda olsa buldum uzun sürdü ama öğrenmiş oldum sayenizde :)
  16. O

Aslı hanım utanarak söylüyorum bulamadım :( ve o siteden nasıl inidirilir onuda bilmiyorum aradığım desenin aşağıya attığım fotonun üzerindeki desenlerden olacak başka bildiğiniz site felan varsa ltfn söyler misiniz?
  17. O

@Aslı SAYILIR Tm çok teşekkür ederim Aslı hanım herkesin sorununa koşuyorsunuz :)
  18. O

@Aslı SAYILIR afişi atmadım forum jpg düşük olduğu için onu yapmak vazgeçtim STAMO tool ile yapılacak bişey değildi çünkü yazının altındaki zemin desenli olduğundan bozulmalar olurdu sonuç olarak ondan vazgeçtim ama hala ne yapabilirim diye düşünüyorum elinizde hazır tasarım var mı veya...
  19. O

Eklemeyi unutmuşum bende afiş örneği var ancak üzerindeki yazıyı silmem gerekiyor alttaki desene zarar vermeden bunu nasıl yapabilirim?
  20. O

Slm Dostlar, DİJİTAL OTO ELEKTRİK üzerine Afiş hazırlamam gerekiyor biraz acil olduğu için tasarımla felan uğraşamayacağım bu sebepten dolayı hazır desenleri olan afişleriniz varsa veya bildiğiniz bir site varsa çalışmaları alabileceğim çok iyi olurdu?
Yukarı Alt