@Aslı SAYILIR
o beyazlığı gördüm ancak kartvizitin zemini fazla koyu olmadığından belli olmaz ön tampondaki çamur u sildim ve ön tamponda kırık vardı dikkat etmemiştim onuda düzelttim ufak beyazlık pek sorun olmaz benim için :) kendimden bunu bile beklemiyordum sizin sayenizde yaptım :utan22...
@Aslı SAYILIR
Tekerleği düzeltemedim onu da artık arkadaşa yaptırırım beyazlatmayı da yaptım :) dediğiniz gibi bu şekilde daha iyi öğrendim çooo...ok teşekkür ederim :)
beyazlatmadan önceki ve sonraki hali ;
Son hali :)
Aslı hanım tekerler biraz bozuk çıktı birazda çamurlu acaba kartvizitte çok belli eder mi? yukarıda söylediğiniz yöntem (image> levels>curves>hue saturation) yaptım ama olmadı belki de ben yapamadım :) bu tekerleklerin rengini ve şeklinide halledersem dört dörtlük olacak...
yaptım son halini aşağıya atıyorum yanlız lastikleri yapamadım onun bir çözümü var mı? birde fotoda gördüğünüz gibi orta kısımları da dekupe yapmam gerekiyor ayrı ayrı mı yapmam gerekiyor yoksa hepsini aynı anda yapabilir miyim?
@Aslı SAYILIR
hosbulduk yardımınız için teşekkür ederim verdiğiniz linkten izleyemedim ancak başka bir yerden izledim dekube videosunu :) ancak benim bunu yapmam günler alır :D
hosbulduk yardımınız için teşekkür ederim verdiğiniz linkten izleyemedim ancak başka bir yerden izledim dekube videosunu :) ancak benim bunu yapmam günler alır :D
Slm arkadaşlar foruma yeni üye oldum :) konu açarken bir hatam olduysa affola...
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var kamyonetin arkasındaki fonu felan kesmem gerekiyor ve lastiklerinin daha siyah görünmesi gerekiyor kartvizit yapacağım beceremedim Son çare olarak forumun tecrübeli...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.