Arama sonuçları

1. O

Kamyonet arka plan için yardım lütfen?

@Tasarim.com Bana kalsa bende öyle yapacaktım ama... :) müşteri kendi araç fotosunu istiyor :) yorumlarınız için teşekkürler dikkate alacağım :)
  2. O

? kimse yorum yapmayacak mi ?
  3. O

Buda kartvizitin son hali :) basit birşey öyle çok profesyonel bir kartvizit değil ama.. :) olumlu olumsuz tüm yorumlarınıza açığım..
  4. O

onu da yaptım :) size de teşekkür ederim..
  5. O

@Aslı SAYILIR :) Size ve forum yöneticilerine çok teşekkür ederim :)
  6. O

@Aslı SAYILIR camları bilerek dekupe yaptım :) manzara görünüyordu camlardan :) artık forumda bolca vakit geçirmeliyim ve bol bol pratik yapmalıyım :)
  7. O

@Aslı SAYILIR o beyazlığı gördüm ancak kartvizitin zemini fazla koyu olmadığından belli olmaz ön tampondaki çamur u sildim ve ön tamponda kırık vardı dikkat etmemiştim onuda düzelttim ufak beyazlık pek sorun olmaz benim için :) kendimden bunu bile beklemiyordum sizin sayenizde yaptım :utan22...
  8. O

@Aslı SAYILIR Tekerleği düzeltemedim onu da artık arkadaşa yaptırırım beyazlatmayı da yaptım :) dediğiniz gibi bu şekilde daha iyi öğrendim çooo...ok teşekkür ederim :) beyazlatmadan önceki ve sonraki hali ;
  9. O

tekerleğin rengi de düzeldi :) sadece şekil kaldı..
  10. O

Son hali :) Aslı hanım tekerler biraz bozuk çıktı birazda çamurlu acaba kartvizitte çok belli eder mi? yukarıda söylediğiniz yöntem (image> levels>curves>hue saturation) yaptım ama olmadı belki de ben yapamadım :) bu tekerleklerin rengini ve şeklinide halledersem dört dörtlük olacak...
  11. O

@Aslı SAYILIR tamam Aslı hanım birde onu deneyeyim :)
  12. O

yaptım son halini aşağıya atıyorum yanlız lastikleri yapamadım onun bir çözümü var mı? birde fotoda gördüğünüz gibi orta kısımları da dekupe yapmam gerekiyor ayrı ayrı mı yapmam gerekiyor yoksa hepsini aynı anda yapabilir miyim?
  13. O

@Aslı SAYILIR hosbulduk yardımınız için teşekkür ederim verdiğiniz linkten izleyemedim ancak başka bir yerden izledim dekube videosunu :) ancak benim bunu yapmam günler alır :D
  14. O

hosbulduk yardımınız için teşekkür ederim verdiğiniz linkten izleyemedim ancak başka bir yerden izledim dekube videosunu :) ancak benim bunu yapmam günler alır :D
  15. O

Slm arkadaşlar foruma yeni üye oldum :) konu açarken bir hatam olduysa affola... Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var kamyonetin arkasındaki fonu felan kesmem gerekiyor ve lastiklerinin daha siyah görünmesi gerekiyor kartvizit yapacağım beceremedim Son çare olarak forumun tecrübeli...
Yukarı Alt