Arkadaşlarımın dediği gibi çözünürlüğü yüksek resimlerle ve daha uygun bir yazı tipiyle tekrar çalışırsan daha iyi bir çalışma olacaktır. Yeni çalışmayı da eklersen aradaki farkı görebiliriz. Başarılar, emeğine sağlık..
Yazar ismi kapağın kesim noktasına, yani üst sınırına çok yakın. Üst kısımda biraz daha pay bırakırsanız daha güzel bir çalışma olacaktır. Emeğinize sağlık.
Kavunlu olanın logosundaki rengi ve nergis kokulunun oto parfümü yazısının rengini değiştirirseniz daha okunur bir hal alabilir. Onun dışında gayet hoş :) Elinize sağlık
Okulda ve stajda programları öğrenmeye başladım. Programları kurcalayarak kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Tabi ki kendime grafiker demiyorum. Ustalara saygısızlık ve haksızlık olur :)
Zemin renginde farklı tonlar denedim ama en çok bu renk hoşuma gittiği için bu rengi tercih ettim. Yazıda beyaz renk kullandığım için siyah film şeridi tasarımı boğabilirdi. O yüzden beyaz şerit tercih ettim. Yorumlarınız için teşekkürler :)
İlk kurumsal kimlik çalışmalarımdan biri diyebilirim. Ödev için yapılmış bir çalışma. Kurum ismi adres vs. hayal ürünüdür. Profesyonellerden yorum bekliyorum :)
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.