Arama sonuçları

1. Demet YILDIZ

çöp ögütücü afiş çalişmasi

Arkadaşlarımın dediği gibi çözünürlüğü yüksek resimlerle ve daha uygun bir yazı tipiyle tekrar çalışırsan daha iyi bir çalışma olacaktır. Yeni çalışmayı da eklersen aradaki farkı görebiliriz. Başarılar, emeğine sağlık..
  2. Demet YILDIZ

Website Arayüz Çizimi

Tebrikler çok güzel bir çalışma olmuş fakat turuncu renk gözümü kamaştırdı :)
  3. Demet YILDIZ

Edirne Tanıtım Afişi

Teşekkürler
  4. Demet YILDIZ

Kendini Tek Kelimeyle Anlat Bakalım:)

Gergin, özellikle de son zamanlarda..
  5. Demet YILDIZ

Edirne Tanıtım Afişi

Teşekkür ederim. Ben de yaşadığım yeri elimden geldiğince tanıtmaya çalıştım.. :)
  6. Demet YILDIZ

e-kitap - Fotoğrafçılık

Katılıyorum.
  7. Demet YILDIZ

ilk kitap kapağı tasarımım

Yazar ismi kapağın kesim noktasına, yani üst sınırına çok yakın. Üst kısımda biraz daha pay bırakırsanız daha güzel bir çalışma olacaktır. Emeğinize sağlık.
  8. Demet YILDIZ

4 Farklı etiket Çalışmam

Kavunlu olanın logosundaki rengi ve nergis kokulunun oto parfümü yazısının rengini değiştirirseniz daha okunur bir hal alabilir. Onun dışında gayet hoş :) Elinize sağlık
  9. Demet YILDIZ

Wep şablonları (20 adet)

Paylaşım için teşekkürler, ama başlığı Web Şablonları olarak değiştirirseniz daha doğru bir başlık olacaktır.
  10. Demet YILDIZ

Gölge Yayınevi

Adam elini cebine atmış kitabını da kolunun altına almış. Bu şekilde düşünerek tasarlamıştım. Teşekkürler yorumunuz için.
  11. Demet YILDIZ

Edirne Tanıtım Afişi

Teşekkürler :)
  12. Demet YILDIZ

Gölge Yayınevi

Ö harfinin noktaları yazı karakterine ait noktalar zaten. Yorumlarınız için teşekkürler.
  13. Demet YILDIZ

Grafikerliği NEREDE ve NASIL BİR EĞİTİM alarak öğrendiniz?

Okulda ve stajda programları öğrenmeye başladım. Programları kurcalayarak kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Tabi ki kendime grafiker demiyorum. Ustalara saygısızlık ve haksızlık olur :)
  14. Demet YILDIZ

Edirne Tanıtım Afişi

Tasarımda sadelikten yanayım. Tabi bu benim tercihim :) Yorumlarınız için teşekkürler :)
  15. Demet YILDIZ

Edirne Tanıtım Afişi

Zemin renginde farklı tonlar denedim ama en çok bu renk hoşuma gittiği için bu rengi tercih ettim. Yazıda beyaz renk kullandığım için siyah film şeridi tasarımı boğabilirdi. O yüzden beyaz şerit tercih ettim. Yorumlarınız için teşekkürler :)
  16. Demet YILDIZ

Corner Cafe Menü Tasarım

Yorumun için teşekkürler.
  17. Demet YILDIZ

Edirne Tanıtım Afişi

Tasarım dersinde yaptığım bir çalışma. Yorumlarınızı ve eleştirilerinizi bekliyorum. Not: Tarihsel yanlışlıktan ötürü güncellendi.
  18. Demet YILDIZ

Gölge Yayınevi

Ödev amaçlı yaptığım bir çalışma. Yorumlarınızı ve eleştirilerinizi bekliyorum.
  19. Demet YILDIZ

Vitrin Moda Evi Kurumsal Kimlik

İlk kurumsal kimlik çalışmalarımdan biri diyebilirim. Ödev için yapılmış bir çalışma. Kurum ismi adres vs. hayal ürünüdür. Profesyonellerden yorum bekliyorum :)
  20. Demet YILDIZ

Kurumsal Kimlik Sunum Örneği

Logodaki mekanın Edirne II. Bayezid Külliyesi olma olasılığı nedir acaba?
Yukarı Alt