Arama sonuçları

1. Demet YILDIZ

Karakter İllüstrasyonu

Konuyu doğru yere mi açtım bilemiyorum. Deneme amacıyla yaptığım iki çalışma. İlk kez denedim. Aslında uykusuzluğun sonuçları da diyebilirim :) Yorumlarınızı bekliyorum. *PhotoShop Cs5'te hazırlanmıştır.
  2. Demet YILDIZ

Profil Resmim İçin 2 Tasarım Kesinlikle Bayılacaksınız :)

@mkeskinoglu Şu anda gençliğin büyük çoğunluğu profil resmi tasarlamak için tasarım yapıyor. Tabi ki ben de gençleri destekliyorum, yeni başlayanları. Tasarım yapmaları kendilerini geliştirmeleri çok güzel, ama hep profil resmine sıkıştırılıyor bu tasarımlar ben bundan şikayetçiyim.
  3. Demet YILDIZ

Merhabaaa :):)

Hoşgeldin Nurşah
  4. Demet YILDIZ

Profil Resmim İçin 2 Tasarım Kesinlikle Bayılacaksınız :)

Sn. Murat Güler'in kısa bir süre önce yaptığı yorumla cevap veriyorum bu konuya. Fazla söze gerek yok. @Murat Güler
  5. Demet YILDIZ

Hunili Google

Teşekkürler yorumun için :)
  6. Demet YILDIZ

Kurumsal kimlik sunum denemesi

Emeğine sağlık...
  7. Demet YILDIZ

yeni başladım önerileriniz lazım

Ben şu anda dizüstü ile çalışıyorum. Bir problem olacağını sanmıyorum. Photoshop, FreeHandn ve Corel. Bunlardan biriyle başlayabilirsin.
  8. Demet YILDIZ

Hunili Google

Hunicilik Akımı'nın etkisiyle yapmış olduğum bir çalışma. Masaüstünüzde ne var? başlığına eklemiştim gerçi ama, buraya da eklemek istedim :)
  9. Demet YILDIZ

yeni başladım önerileriniz lazım

Programları karıştır, menüleri incele, makaleler oku. Bunlar da sana yardımcı olabilir.
  10. Demet YILDIZ

Arka plan hazırlamak ( resimli anlatım )

Ellerine sağlık, teşekkürler.
  11. Demet YILDIZ

Yeni Logo Çalışmam

Efektlerden kurtulup tekrar denemelisin. Yazı tiplerini de değiştirmende fayda var. Başarılar.
  12. Demet YILDIZ

Masaüstünüz de Ne Var ?

*Hunili Google, kendi montajımdır :)
  13. Demet YILDIZ

poster denemem......

Güzel olmuş, başarılar...
  14. Demet YILDIZ

2 Facebook Profil Remi | Lütfen Yorumlarınız |

Oturup adam akıllı bir açıklama yapmakla hata mı ettim acaba? :D
  15. Demet YILDIZ

Kadina şiddet

Tek bir görsel ve daha okunaklı ve uygun bir yazı tipiyle daha iyi bir iş çıkarılabilir. Ve renkleri de daha koyu / mat tonlarda seçmelisiniz.
  16. Demet YILDIZ

2 Facebook Profil Remi | Lütfen Yorumlarınız |

Profil fotoğraflarında bu kadar süs ve abartı olmamalı bence. İlk resimde yüzün neredeyse hiç net değil, tam olarak görünmüyor. 2. resimde de fotoğrafını deforme etmişsin. İkisini de kullanma. Onun yerine sadece kendinin olduğu bir fotoğraf kullan. Ya da yalnızca ilk fotoğrafta kullandığın...
  17. Demet YILDIZ

İlk denemelerimden biri.

Öncelikle hoş geldin. Sarı, yeşil ve kimi yerde turuncu rengi birbirine çok karıştırmış ve olmayacak yerlerde bir arada kullanmışsın. Yazı tiplerini değiştir ve renk uyumlarını biraz daha göz önünde bulundurarak çalış. Başarılar.
  18. Demet YILDIZ

200 parçadan oluşan çalışma

Mükemmel olmuş emeğine sağlık..
  19. Demet YILDIZ

Redbull Kanatlandırır

Şahane görünüyorlar :) Emeğinize sağlık :)
  20. Demet YILDIZ

Website Arayüz Çizimi

Tabi ki turuncu hoş bir renk ama benim turuncuya antipatim var sanırım o yüzden böyle söyledim :)
Yukarı Alt