Arama sonuçları

1. ebru_rst

Font Sıkıntısı

@Erkal ÇOŞKUN Çok makbule geçti , teşekkürler :)
  2. ebru_rst

Hukuk Bürosu Logo Çalışması

@Emre Şerim peki yazıyı aynı eğiklikte bir alt satırda mı yazmalıyım ? düz bir şekilde yada ?
  3. ebru_rst

@alcoholove Haklısınız font konusunda keskin bir tarz kullanmalıyım. Tek renk olunca da koyu kaçmıştı orta kısım ama değerlendiricem görüşlerinizi . Teşekkürler :)
  4. ebru_rst

Merhaba Arkadaşlar, Hukuk bürosuna bir logo çalışması yaptım. Fakat fontta bir sıkıntım var galiba. Bu konuda yardımcı olurmusunuz? Teşekkürler, Sağlıcakla.
  5. ebru_rst

Font Sıkıntısı

Gezegen Teşekkürler gayet net bir şekilde açıklamışşsın. Bana faydası olacağı kesin. Söylediğiniz yerden indirmeye başladım. Teşekkürler yorum için.
  6. ebru_rst

Font Sıkıntısı

merhabalar, Tasarımlarını oluştururken font sıkıntısı yaşıyorum. Gerek kartvizit , gerek broşür vs. Onlar için uygun olan fontları , dikkat etmem gereken noktaları düzenlemekte sıkıntı yaşıyorum. Font arşivine ihtiyacım var sanırım :) Teşekkürler şimdiden. Sağlıcakla.
  7. ebru_rst

yerel bir gazete için nasıl bir tasarım?

Bende çok beğendim. Emeğinize sağlık.
  8. ebru_rst

Freelance İş Arıyorum.

Cv mi gönderdim. Teşekkürler.
  9. ebru_rst

2013 Yılı Tebrik Kartı

Pardon sorunuzu cevaplamamışım. Regdizayn bana ve nişanlıma ait bir site. Kendisi yazılımcı , bende tasarımcı olunca isim baş harflerimizden böyle bir isim çıktı bizce çokta iyi oldu :) Birlikte yazılım , tasarım , elimizden ne gelirse yapmaya çalışıyoruz :)
  10. ebru_rst

2013 Yılı Tebrik Kartı

@gezegen İlk başta okurken dedim ki "eyvah yanlış bir izlenim vermişim sanırım " :) Haklısınız biraz dağınık bir çalışma tarzım var ama bu işe ilk olarak photoshop'a merak sararak başladım diyebilirim. Zaten köktende bilgisayar programcılığı mezunuyum yani her yerden biraz bağlantım var...
  11. ebru_rst

2013 Yılı Tebrik Kartı

2013 yılı için photoshop ve ıllustrator da hazırladığım yeni yıl kartı. Buda üzerinde çalıştığımız www.hayatistiklalde.com isimli projemiz için hazırlamış olduğum el ilanıdır. (Tasarım geçen seneye aittir. Eksikleri olduğunu bende düşünüyorum.) Yorumlarınıza saygı duyarım :))...
  12. ebru_rst

Freelance İş Arıyorum.

Freelance olarak grafik tasarım ( broşür,kartvizit,el ilanı vs.) ve dizgi işi (kitap dizgisi ) iş arıyorum. İlgilenenler bana dönüş yapabilirler. Mail : ebruuonall@gmail.com Kolay Gelsin. Sağlıcakla.
  13. ebru_rst

İndesignda 3 sayfa dergi mizanpajı

Benim için özellikle çok yararlı bir video oldu. Emeğinize sağlık.
  14. ebru_rst

Tuncer Bey Merhaba, Bana yardım ettiniz sağolun. Emekcisiniz belli ki :) Mesleğinizi tam...

Tuncer Bey Merhaba, Bana yardım ettiniz sağolun. Emekcisiniz belli ki :) Mesleğinizi tam olarak bilemiyorum fakat bir sıkıntım olduğu zaman size başvurabilir miyim?
  15. ebru_rst

Indesign menü

Çok sağolun tekrardan :) Bir sorunum olursa sizi rahatsız edeceğim tekrar :)
  16. ebru_rst

Indesign menü

@Tuncer Özkan Çok teşekkürler Tuncer bey. Tam olarak sorumun cevabını aldım sayenizde . Sağolun :) Nacizane bir sorum daha olabilir mi size ? Bu konuda sıkı bir bilgiye sahip olduğunuzu düşünüyorum ve bende yeni başlayan birisi olarak sizin bilginizden yararlanmak istiyorum...
  17. ebru_rst

Matematik Testi Hazırlamak

Bende test kitapları yazımı ile uğraşıyorum arkadaşım sembolik ifadeler için mattype diye bir program kullanıyorum. Kullanımı oldukça kolay , çözmek için fazla zamanını almaz. :) Birde banada bir arkadaş tavsiye etmişti forumdan Matmagic diye bir program istersen onada bir göz gezdirebilirsin...
  18. ebru_rst

Indesign menü

Merhaba arkadaşlar, Benimde bir sorunum mevcut. Paragraf oluşturuyorum satır aralarına aralık vermeyi ( type >paragraf ) kısmındaki ayarlara baktım. Fakat satırların aralarına ve paragraf oluşumunda üstten pay vermeyi bulamadım arkadaşlar. Daha yeniyim bu konuda eksiğim şimdilik budur...
  19. ebru_rst

Indesign hakkında yardım

@GürhanErkal Anladım Gürhan bey. Oluşturmuş olduğum bir tane testi size göstermek üzere ekleyeceğim , olumlu olumsuz herkesin fikrini almıs olurum :)
  20. ebru_rst

Indesign hakkında yardım

@GürhanErkal Evet Gürhan bey metin kutusundan bahsediyorum. Her soru için tek tek kutu açmam mantıklı mıdır? Sonra düzenlemelerde sorun yaşayıp yaşamama ihtimalimi de bilemiyorum. Tek kutu içerisinde çalışmakta da zorlanmıyorum gerçi , sadece yapısını merak ettiğimden sordum. Mattype...
Yukarı Alt