Evet inşallah bu işi yapan bir arkadaş denk gelir forumuma bende bilgi almış olurum en temiz elden :) Çünkü her kafadan bir ses cıkıyor sonucta bende tarzımı oturtmalıyım kalıbı öğrendikten sonra :)
birşey sormak istiyorum (ben hiç bilmediğimdendir bu sorum)
Test kitabı oluşturmak için (matematik) sayfamı ikiye böldüm , soruları tek bir kutu içerisinde mi yazmam gerekir yoksa her soru için kutucuk mu açmam gerekir. ?
@Erkal ÇOŞKUN
Çok sağolun link için. Hemen inceleyeceğim. Kolay bir program olduğunu söylüyor herkes , kolay öğrenilebilineceğini özellikle. Yapmak istediğim işlere kadar öğrenmem yeterli olucaktır .
Merhaba arkadaşlar
Indesign programını yeni öğreniyorum. Bana kendimi geliştirmem için video online-offline destek verebilecek site biliyorsanız söylermisiniz? Yardımcı olacağınızı düsünerekten böyle bir konu açıyorum.
Teşekkürler :)
Tamam ozaman indesign ile basliyorum :-)
Cevap veren arkadaslara tesekur ediyorum. Videolar icin konu acicam fikir icin sagolun.
İngilizcemde coksukur denecek kadar en azindan anliyorum :)))
Dergi değil de daha çok kitap ( dersane kitapları vs.) oluşturmak için. Indesign sanırım en iyisi.
Şimdiden başladım videolarını bulma çabalarına , olmadı kitap takviyesi yapıcam .:)
Teşekkür ederim zaman ayırıp cevap verdiğiniz için.
Dediğiniz gibi pagemaker baya eski tahminimde yanılmamışım. Photoshop bilgim var , ındesign'de menü olarak biraz aşina oldum . Corel bilgimde biraz var ama yenilemek gerekli tabiki.
Dediğiniz gibi kendimi yan aşamalarda geliştirmek...
Merhaba arkadaşlar ,
Ben yeni olarak test kitapları yazmaya başladım. Fakat mattype ve pagemaker kullanarak matematik testleri oluşturuyorum. Aldığım tepkiler page maker ın eski bir program olduğuna yönelik. Kimisi diyor ındesign öğren , kimi diyor corel veya ıllustrator. Kafam karışmış...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.