Arama sonuçları

1. ebru_rst

Indesign hakkında yardım

Evet inşallah bu işi yapan bir arkadaş denk gelir forumuma bende bilgi almış olurum en temiz elden :) Çünkü her kafadan bir ses cıkıyor sonucta bende tarzımı oturtmalıyım kalıbı öğrendikten sonra :)
  2. ebru_rst

Indesign hakkında yardım

@Erkal ÇOŞKUN Teşekkür ederim :)
  3. ebru_rst

Indesign hakkında yardım

birşey sormak istiyorum (ben hiç bilmediğimdendir bu sorum) Test kitabı oluşturmak için (matematik) sayfamı ikiye böldüm , soruları tek bir kutu içerisinde mi yazmam gerekir yoksa her soru için kutucuk mu açmam gerekir. ?
  4. ebru_rst

Indesign hakkında yardım

@Erkal ÇOŞKUN Çok sağolun link için. Hemen inceleyeceğim. Kolay bir program olduğunu söylüyor herkes , kolay öğrenilebilineceğini özellikle. Yapmak istediğim işlere kadar öğrenmem yeterli olucaktır .
  5. ebru_rst

Indesign hakkında yardım

@gezegen Tamam olur , sevinirim.
  6. ebru_rst

Test Kitabı Yapımı Hk. Yardım

@Emre Şerim İnşallah birgün banada sayfalar yetmez , ozaman bende sizlerden biri olurum bir de mutlu olurum :)
  7. ebru_rst

Indesign hakkında yardım

Merhaba arkadaşlar Indesign programını yeni öğreniyorum. Bana kendimi geliştirmem için video online-offline destek verebilecek site biliyorsanız söylermisiniz? Yardımcı olacağınızı düsünerekten böyle bir konu açıyorum. Teşekkürler :)
  8. ebru_rst

Tamam ozaman indesign ile basliyorum :-) Cevap veren arkadaslara tesekur ediyorum. Videolar icin konu acicam fikir icin sagolun. İngilizcemde coksukur denecek kadar en azindan anliyorum :)))
  9. ebru_rst

Dergi değil de daha çok kitap ( dersane kitapları vs.) oluşturmak için. Indesign sanırım en iyisi. Şimdiden başladım videolarını bulma çabalarına , olmadı kitap takviyesi yapıcam .:)
  10. ebru_rst

Teşekkür ederim zaman ayırıp cevap verdiğiniz için. Dediğiniz gibi pagemaker baya eski tahminimde yanılmamışım. Photoshop bilgim var , ındesign'de menü olarak biraz aşina oldum . Corel bilgimde biraz var ama yenilemek gerekli tabiki. Dediğiniz gibi kendimi yan aşamalarda geliştirmek...
  11. ebru_rst

Merhaba arkadaşlar , Ben yeni olarak test kitapları yazmaya başladım. Fakat mattype ve pagemaker kullanarak matematik testleri oluşturuyorum. Aldığım tepkiler page maker ın eski bir program olduğuna yönelik. Kimisi diyor ındesign öğren , kimi diyor corel veya ıllustrator. Kafam karışmış...
Yukarı Alt