Arama sonuçları

1. Demet YILDIZ

D&P Burjum/Erkan Nehir

Güzel ve amacına ulaşan bir çalışma. Başarılar diliyorum :)
  2. Demet YILDIZ

Kartvizit / Milli Eğitim Bakanlığı / Sedat Gül

Sanki font büyüklüğünde bi problem var gibi.. Adres bölümünün fontu biraz daha küçük olabilirdi isim bölümünden..
  3. Demet YILDIZ

TYLOLHOT reklam çalışması | hasan güner

Yaratıcı bir çalışma, eline sağlık :)
  4. Demet YILDIZ

D&P / alphesibia - 2

Toz pembe rüyalar için yeni bir tasarım :D Resolution biraz düşük, normal haliyle yükleyemediğim için düşürmek zorunda kaldım...
  5. Demet YILDIZ

D&P | hasan güner

İçlerinde en beğendiğim çalışma.. Başarılar diliyorum :)
  6. Demet YILDIZ

D&P Burjum - PEA

Tasarım güzel, ama bize uğramadan evet demeyin yazısı hem çok büyük, hem de efekti sırıtıyor gibi biraz.. Başarılar diliyorum... :)
  7. Demet YILDIZ

D&P / alphesibia

Teşekkür ediyorm :P Yeni tasarım yolda :D
  8. Demet YILDIZ

D&P / alphesibia

Teşekkür ederim. :)
  9. Demet YILDIZ

D&P / alphesibia

Benm siyaha baya bi düşkünlüğüm var. Siyahı ondan tercih ettim. :D Teşekkür ederim.. :)
  10. Demet YILDIZ

D&P / alphesibia

11. Demet YILDIZ

D&P / Damnatory

Arkadaki kadınların tipleri hariç gayet hoş görünüyor. :D Ve Burjam değil Burjum olmalıydı Başarılar diliyorum.
  12. Demet YILDIZ

T-Shirt Tasarımlarım ~ JustinLive

Hepsi çok şeker olmuş ama sloganla en uyumlu 5 numara (: Giyilmesini ısrarla tavsiye ediyorum :D
  13. Demet YILDIZ

Spıderman 5

Çalışma güzel, ama sanki spiderman bunalımda izlenimi vermişsin :)
  14. Demet YILDIZ

Broşür Çalışması

Staj yaptığım firmada yapmıştım bu çalışmayı.. Aslında yayınlanacaktı ama iptal oldu.. Benimde elimde güzel bi çalışma kalmış oldu.. :)
  15. Demet YILDIZ

Broşür Çalışması

Teşekkür ederim hoşbulduk (: Decupe özensiz değil, ürünün sitesinden aldığım yaprak görseli bu şekilde idi. Bozmak istemedim. Sayfalar A4 boyutunda. Basılmış hali o kadar da karmaşık görünmüyor (:
  16. Demet YILDIZ

Broşür Çalışması

Ticari amaçla yapılmamış bir çalışmadır. Toplamda 4 sayfalık bir broşür çalışmasıdır. İyi - kötü eleştirileriniz bekliyorum.
Yukarı Alt