Arama sonuçları

1. boo0

sizindükkan.com logo çalışması.

S ile birleşmesi işi sıkıntıya sokmuş bence. genel olarak fena sayılmaz elinize sağlık.
  2. boo0

Harikalar sahili afiş

afişin üst kısmı ve alt kısmı arasındaki fark afişi ikiye bölüyor, hem görüntü hem anlam bakımından. Biraz esprili bir ifadeyle, yukardan aşağıya doğru inildikçe düşler ülkesinden gerçek dünyaya geçiş oluyor :)
  3. boo0

Karton Çanta Tasarımı

Bakmışken gördüğüm bir iki noktayı yazayım :) telefonun ordaki "mkrm" firma isminin kısaltılmış haliyse, yukarıda ismi varken tekrar yazmanın ne gereği vardı? zaten kısaltma zor okunuyor... Yine telefonun yanıdaki telefon icon u biraz eğretiduruyor, zaten bu ölçüde telefon olduğunu da zor...
  4. boo0

Brandday -4 / Aslı SAYILIR

Bilindiği gibi tasarımda şekiller kadar boşluklarda önemlidir. Bu çalışmada en çok dikkat çeken kısım ise, logodaki üst üste kareler ve "d" harif arasında oluşan keskin dikey ve yatay boşluklar olmuş. başarılar :)
  5. boo0

Okul Logo Çalışmam - Zorla :(

yanlardaki meşaleler gereklimiydi acaba? zaten tasarım değil alıntıymış :)
  6. boo0

Mimarlık Logo Tasarımı

Mimarlık firmasının talebi üzerine yaptığım bir logo çalışmam.
  7. boo0

Logo,Grafik,Web Tasarımı/Freelance

Logo, grafik ve web tasarımı istekleriniz için PM atınız.
  8. boo0

Logo tasarımında en sık yapılan 10 hata...

@Erkan Nehir Ben her yaptığı logo başarılı olan biri var mı dedim. Verdiğiniz örneği iyi değerlendirin, çünkü dünyada çok daha sağlam örnekler varken onlar için dahi her yaptığı logo başarılıdır denemez. benim sözümün cevabı değil sizin ki... üstelik üslubunuz da ortada! hadi sana...
  9. boo0

@Erkan Nehir siz önce üslubunuzu düzeltin öyle gelin! Kimseye saygı dersi vermeye gelmedim buraya...
  10. boo0

@Erkan Nehir Ben örnek falan istemedim, ayrıca kafa-mafa sözlerinizi bilinde konuşun. tepkilere bakılırsa;anlaşılan küçük kasabaya yolu düşmüş yabancıyım burda :)
  11. boo0

@Erkan Nehir Madem ki Emrah Yücel var(ki eleştirim ona değildir) o zaman tasarım işi bitmiştir; başka tasarımcı aramaya gerek yok, her işimizi gönül rahatlığı ile E. Yücel e teslim edebiliriz. "Bu düşüncelerinizi yaşınıza veriyor,.." bilgi eksikliği hepimiz için geçerli ama benim...
  12. boo0

@Erkal ÇOŞKUN son derece ciddiyetsiz bir davranış :clap2:
  13. boo0

"Profesyonel bir tasarımcıyla çalışmanın avantajları ise: · Logonuz akılda kalıcı, beğenilen ve akılda kalıcı olacaktır. · Logonun farklı uygulamalarda kullanılmasında sıkıntı yaşamazsınız.. · Uzun yıllar aynı logoyu beğenerek kullanır, yeni logoya ihtiyaç duymazsınız." Bu yazılanların...
  14. boo0

Trendi logolar herkesçe taklit edilme riski taşırlar ve piyasa birbirine benzeyen logolarla dolar. trendi logolar zamanla çekiciliğini yitirirler, diyen kişi zamanla neyin kalıcı olacağı ancak zamanla görülebilecek birşeydir kimse bu kalıcı olacaktır diye bir tasarım yapamaz; kehanete...
  15. boo0

ilk logo siyah beyaz yapılırken ton farkı gözardı edilmiş
  16. boo0

"Korkarım ki siz anlatılmak istenileni tam anlamıyor ve dar bir pencereden bakıyorsunuz. Japonya bayrağı örneğiyle o konunun ne alakası var?" açıklayayım, Sadece renge önem vermek denmiş , verdiği örnekten daha yalın ve etkili bir örnek olarak da japonya bayrağını öneriyorum. Neye itiraz...
  17. boo0

"7. Tasarımda sadece renklere önem vermek " japonya bayrağı resimdeki örnekten daha yalın :)
  18. boo0

@Erkal ÇOŞKUN çok farklı şeylerden bahsediyoruz. tekrar ediyorum, konuda fazla detay kullanımına verilmiş örnek, küçüldüğü zaman sorun çıkarıyorsa; bunun sebebi detaylar değil! boşlukların iyi ayarlanmamış olmasıdır ki o da başka bir sourundur ve madde olarak yer alabilir konuda...
  19. boo0

@Erkal ÇOŞKUN evet küçük hali sihah bir leke gibi ve parmak izine benzemiyor.ama bunun sebebi fazla detaylar mı, yoksa logodaki boşlukların(espas) yeterli olmaması mı acaba? Aynı detaylarla bu kez boşlukları artırarak yeniden yaparsanız parmak izi küçüldoğünde boşluklar ve çizgiler görünür...
  20. boo0

@Erkal ÇOŞKUN örnekler konuyu anlatmak için verilmişse ve yanlış örnek verilmişse nasıl konuyu doğru anlayacağız acaba? madem yanlışlar bulunabilir o halde doğrusunu yazmak gerek. madem"binlerce örnek verilebilir" o halde doğru örnek bulmak zor değil.
Yukarı Alt