Arama sonuçları

1. boo0

Logo tasarımında en sık yapılan 10 hata...

Açtığınız başlıkla ilgili dikkatimi çeken bir iki noktayı belirtmeden edemiycem detayını bilmem ama parmak izi sonderece etkili bir strüktürdür ve grafik açıdan da çok etkili bir yapıya sahiptir. ben parmak izini sevdim ne kadar çok parçadan oluşmuş olursa olsun baskıda kayıpları...
  2. boo0

@Erkan Nehir Bunlar sizin düşünceleriniz üstelik burada nike ürünleri ile ilgili ufak çaplı bir reklam yazısı niteliğinde yazdığınız şu metni değil, nike ile ilgili yazılmış bütün metinleri toplasanız bir nike logosu etmez! bu gün satılsa kaç para eder meselesine gelince, orasını bilemem...
  3. boo0

@Erkan Nehir Şahsen nikenin kaliteli ve iyi tasarım bir ürününü hiç hatırlamıyorum olmadığından değil. nike aklımda yalnızca logosuyla var ve yine de nike :)
  4. boo0

firmanın popülerliği derken yine nike nin logosunu örnek gösterebilirim. logo ile firmayı ayırabilirmisiniz. başka bir logo ile ünlü olabilirmiydi acaba? kime sorsanız logoyu bilir acaba firma hakkında logodan daha çok bilinen bir özeliği var mı?
  5. boo0

evet firmanın payı büyük. Aklıma nike nin logosu geldi örnek olarak. Biraz inceledim az önce Carolyn Davidson yapmış, Acaba aynı tasarımcının başka çalışmalarını bilen var mı? araştırdım ben göremedim.
  6. boo0

@Erkal ÇOŞKUN Çok popüler bir logo tasarlamak herkese nasip olmuyor diyim :) yanlızca tasarımcıya bağlı bir şey değil diyebilirim.... Zaten kaç tane ünlü logo var ki?
  7. boo0

Lider Halı Logo Çalışması

"&" işaretinin yeri tekrar düşünülebilir :)
  8. boo0

Emin • Logo

İkinci resimdek gölge çok boğuyor
  9. boo0

Etkili bir logonun ortaya çıkması biraz da şansa bağlıdır. Ancak tasarım kurallarına uymazsa bir logo fazla da kalıcı olmaz en azından yenilenerek yoluna devam edebilir...
  10. boo0

2 farklı konuda 5 logo çalışmam

Birinci Diyorum . Sanırım tek kaldım :)
  11. boo0

Portre Karikatürü

Bir kaç karikatür çalışmam, istekler değerlendirilir...
Yukarı Alt