@muzo696
1- Kimsenin işin kolayına kaçtığı yok.
2- Jenerik öyle pat yapılacak birşey değil. Her hareketli video jenerik değildir.
3- Balık tutmadan en güzel balığı nasıl yerim mantığı diye birşey mümkün değil.
4 - Jenerik kelimesinin içeriğini, neyin nasıl yapıldığını da yıllarınızı vererek...
@Erkan Nehir
Rica ederim ne demek Sayın Nehir. Elbette ki yararlı oldu. Küçük bir anlaşmazlık oldu gibi bir an. Aynı ortak paydada kişi ve kişilerle paylaşım yapıyoruz en nihayetinde.
Konuyla ilgili birşeyler yazılmış olabilir, konu başlığı ile ilgili paylaşım yapılmaz diye bir kaide yok. Üzerinize alınmanızı anlayamadım. Sanat özgürdür,bireyseldir elbette.
Çalışmalarınızın başarılarınızın devamını dilerim
Sayın Nehir,
Yazmış olduğunuz konuya muhalefet için değildir yazdıklarım. Sizin yazdığınızı sonradan okudum.
Sorularınızın cevabına gelmek isterim. İç kapak resmi değil, kullanılan iç resimler kapak resmi olarak kullanılmaz. Pek tercih edilen bir yöntem değil çeşitlilik olgusunu azalttığından...
Hem retro hem de oldschool öğeler biraraya getirilmeye çalışılmış. Açıkçası özel ders afişinden ziyade eldeki stock image yada brush larla aceleyle oluşturulmuş birşey. Çalışılması gerek
Kitap kapağı tasarımında birçok kriter vardır. Örneğin, çocuk kitabına kapak hazırlanacaksa kesinlikle iç resim olmamalı. Roman ve öykü kitaplarında konuyu ifade eden photomanipulation (çok sık kullanılan bir yöntemdir.) tercih edilir.
Teknik anlamda ise arka kapaktan ön kapağa doğru...
Kitap kapağı tasarımında birçok kriter vardır. Örneğin, çocuk kitabına kapak hazırlanacaksa kesinlikle iç resim olmamalı. Roman ve öykü kitaplarında konuyu ifade eden photomanipulation (çok sık kullanılan bir yöntemdir.) tercih edilir.
Teknik anlamda ise arka kapaktan ön kapağa doğru sıralayacak...
açıkçası texture consept düşünülmesi fikri bu tür çalışmalar için normal bir durum
fakat ben de sedat bey'e kesinlikle katılıyorum. Konudan çok logo çok ön planda
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.