Arama sonuçları

1. Günay YUNUS

Karışık bir şeyler :)

Stefan motion graphics' e başlamanı şiddetle tavsiye ediyorum. Püf noktaları yakaladığında mükemmel mg'lere imza atacağın kanaatindeyim :) Başarılarının devamını dilerim Günay
  2. Günay YUNUS

En Çok Kullandığınız Programlar

Photoshop - Illustrator - After Effects - FinalCut - Cubase uzmanlık alanlarım
  3. Günay YUNUS

jenerik için yardım

@muzo696 1- Kimsenin işin kolayına kaçtığı yok. 2- Jenerik öyle pat yapılacak birşey değil. Her hareketli video jenerik değildir. 3- Balık tutmadan en güzel balığı nasıl yerim mantığı diye birşey mümkün değil. 4 - Jenerik kelimesinin içeriğini, neyin nasıl yapıldığını da yıllarınızı vererek...
  4. Günay YUNUS

Promotion Agency Kurumsal Kimlik Çalışması

Ajans için güzel bir consept. Ellerin dert görmesin
  5. Günay YUNUS

fotoğrafçıya, parça, başı..

............
  6. Günay YUNUS

Kitap kapak tasarımı nasıl hazırlanır? Püf noktaları ve örnekler.

@Erkan Nehir Rica ederim ne demek Sayın Nehir. Elbette ki yararlı oldu. Küçük bir anlaşmazlık oldu gibi bir an. Aynı ortak paydada kişi ve kişilerle paylaşım yapıyoruz en nihayetinde.
  7. Günay YUNUS

Konuyla ilgili birşeyler yazılmış olabilir, konu başlığı ile ilgili paylaşım yapılmaz diye bir kaide yok. Üzerinize alınmanızı anlayamadım. Sanat özgürdür,bireyseldir elbette. Çalışmalarınızın başarılarınızın devamını dilerim
  8. Günay YUNUS

Sayın Nehir, Yazmış olduğunuz konuya muhalefet için değildir yazdıklarım. Sizin yazdığınızı sonradan okudum. Sorularınızın cevabına gelmek isterim. İç kapak resmi değil, kullanılan iç resimler kapak resmi olarak kullanılmaz. Pek tercih edilen bir yöntem değil çeşitlilik olgusunu azalttığından...
  9. Günay YUNUS

Özel Ders Afişi Nasıl Olmuş?

Hem retro hem de oldschool öğeler biraraya getirilmeye çalışılmış. Açıkçası özel ders afişinden ziyade eldeki stock image yada brush larla aceleyle oluşturulmuş birşey. Çalışılması gerek
  10. Günay YUNUS

Grafikerler.org "en bilge" Maskot önerisi

Sevimli, consepti yansıtan,sade ve başarılı bir çalışma olmuş. Elleriniz dert görmesin
  11. Günay YUNUS

After Effects Yazı Projeleri

Çok klişe bir tabir olacaktır muhtemelen, yıllardır after effects kullanan ve eğitimini veren biri olarak söyleyebilirim ki; After Effects candır :)
  12. Günay YUNUS

Kitap kapağı tasarımı nasıl yapılır, nelere dikkat edilmelidir?

Kitap kapağı tasarımında birçok kriter vardır. Örneğin, çocuk kitabına kapak hazırlanacaksa kesinlikle iç resim olmamalı. Roman ve öykü kitaplarında konuyu ifade eden photomanipulation (çok sık kullanılan bir yöntemdir.) tercih edilir. Teknik anlamda ise arka kapaktan ön kapağa doğru...
  13. Günay YUNUS

Kitap kapağı tasarımında birçok kriter vardır. Örneğin, çocuk kitabına kapak hazırlanacaksa kesinlikle iç resim olmamalı. Roman ve öykü kitaplarında konuyu ifade eden photomanipulation (çok sık kullanılan bir yöntemdir.) tercih edilir. Teknik anlamda ise arka kapaktan ön kapağa doğru sıralayacak...
  14. Günay YUNUS

İlan sayfası çalışmam yorumlar?

açıkçası texture consept düşünülmesi fikri bu tür çalışmalar için normal bir durum fakat ben de sedat bey'e kesinlikle katılıyorum. Konudan çok logo çok ön planda
Yukarı Alt