Arama sonuçları

1. Günay YUNUS

Bu efekt nasıl yapılıyor?

Spyagent arkadaşıma uzmanlık alanıma girdiği için cevap veriyorum. O tekniğin adı Morph'tur. Face Morphing diye de geçer. Videodaki Turkcell ile ilgili olan kısım ve Michael Jackson'ın efsanevi Black Or White videosu (ki Face Morph'un kullanıldığı en popüler videodur) Face Morph'tur. After...
  2. Günay YUNUS

Ento ilaç maskot çalışması vol.2

Yasemin güzel olmuş, yarışmada başarılar dilerim :)
  3. Günay YUNUS

Yeni çalışmam Grafikerler.org.

@htc_gny Rica ederim Hatice Hanım :)
  4. Günay YUNUS

Kartvizit Tasarım ( Logo Dahil )

Estetik çalışmalarınızdan biri daha. Tebrikler Sedat Bey. Elleriniz dert görmesin :)
  5. Günay YUNUS

photoshop sorunum

Kernel panic'tir bu. Bunun 2 sebebi vardır. İşlemci ve ram entegrasyonunuz photoshop'u randımanlı çalıştırmıyordur. Bir diğeri ise kurduğunuz setup dosyalarının bir kısmı yoktur Teşekkürler
  6. Günay YUNUS

Yeni çalışmam Grafikerler.org.

Bizim sitemiz renkli,albenili bir içeriğe, kişilere sahip :) Ben çalışmayı pek tutmadım açıkçası. Saydığım nedenlerden dolayı. Teknik olarak değerlendirmem gerekirse harflerdeki gradientlerin gölgeleri olmamış. Burn Tool'u biraz fazla kaçırmışsın :) Teşekkürler
  7. Günay YUNUS

Avrupa yakası/ Deneyimli grafiker

ilan günceldir.
  8. Günay YUNUS

Moda ürününde bu görüntüyü nasıl elde ederim.

Ürün fotoğrafı formudur bu. Bunun için ürün fotoğrafçıları ile çalışabilirsiniz.
  9. Günay YUNUS

Ento ilaç Maskot çalışması

Yasemin ellerin dert görmesin. Güzel bir çalışmaya imza atmışsın. Bir nokta gözümü tırmaladı sadece. !. resimdeki text'in aydınlatma açısını biraz aşağı çekersen daha da iyi görünecek. Çok beğendim :)
  10. Günay YUNUS

After Effects İçin Shake Plugin ?

Camera Shake'ten mi bahsediyorsunuz, program olan shake'in plugin i mi? Shake programının after effects ile alakalı bir plugini yok. Olmasına da gerek yok :)
  11. Günay YUNUS

Korkmaz Polat Tanıtım Çalışması

Teşekkürler Ozan Bey :)
  12. Günay YUNUS

Korkmaz Polat Tanıtım Çalışması

Korkmaz Polat için yaptığım tanıtım çalışması. Sürekli güncellenecektir.
  13. Günay YUNUS

Öyle bir geçer zaman ki yönetmen hatası...

@Erkan Nehir Söylediğniz konuda haklısınız. Ancak dizi ve film yönetmenlerini ayırmak gerek bu durumda. Dizi ve film senaristlerinin arka planda kalması maalesef bizim ülkemize özgü birşey :) Yapı Kredi'nin meşhur sloganı gibi: "Burası Türkiye,fark burada" :)
  14. Günay YUNUS

Portföy Teması

Tema ile ilgili bir fikir sunamam, zevkler renkler meselesinden dolayı. Ancak deviantArt ve blogspot bu konuda size yardımcı olabilir.
  15. Günay YUNUS

After Effects Hatası [AfterFx]

Rica ederim. Yardımcı olduysam ne mutlu :)
  16. Günay YUNUS

Öyle bir geçer zaman ki yönetmen hatası...

@Erkan Nehir Güzel bir gözlemle iyi bir noktaya parmak basmışsınız. Şayet şöyle birşey mevcut. Bu hata yönetmende aranmamalı, devamlılık asistanı adı verilen arkadaşın sorunudur. Negatif bir yorum katmak için söylemiyorum. Diziyi takip etmedim hiç, bu tür hataların arada sırada olması...
  17. Günay YUNUS

After effects

@buffalo Rica ederim,gayet iyi anladım dediğinizi. Ancak şöyle bir olay sözkonusu. Bahsettiğiniz konuları kişi değil kişilerden oluşan profesyonel bir ekip yapmaktadır. Bunlar program öğrenmekle olacak şeyler değil, onu söyleyebilirim. Yılların emeği, çalışmalar sonucu ortaya çıkar o işler.
  18. Günay YUNUS

Basit bir MANZARA SAHNESİ MODELLEME

Global light'ı bir gözden geçirin derim tekrar. Sahnenin zemininde fazlaca blur var. Gökyüzü rengi,ışıklandırması sahneye olumsuz yansımış. Birkaç değişiklikle daha iyi bir sonuç çıkaracağınızı düşünüyorum. Teşekkürler
  19. Günay YUNUS

After effects

@buffalo Bahsettiğiniz iki sektörde bambaşka bir kategorize mevcut. Reklam sektöründe teaser ve intro ağırlıklı çalışmalar mevcut. Tv'de ise jenerik tasarımları ağırlık basar. Amacım hevesinizi kırmak değildir. Biraz daha araştırma yapmanızda fayda var. Teşekkürler.
  20. Günay YUNUS

Grafikerler.Org Intro lar

@Yaşar KARADENİZ Çok teşekkür ederim Yaşar Bey :)
Yukarı Alt