Arama sonuçları

1. akifkama

su dünyası, okyanus ve deniz derinlikleri

çok teşekkür ederim eminecik
  2. akifkama

Okyanus veya Deniz Derinlikleri Resimleri İhtiyacım Var.

evet baktım şahrud ama burada gönderilen daha çok işime yaradı. hepinize teşekkr ederim. iş onaylandı. sayenizde :)
  3. akifkama

Okyanus veya Deniz Derinlikleri Resimleri İhtiyacım Var.

Okyanus veya Deniz Derinliklerinde balıklarında olabildiği resimlere ihtyacım var. minimum 120 dpi olmalı. ilginize şimdiden teşekkürler kolay gelsin
  4. akifkama

Cam İçin Bir Çalışma (onewayvision)

beni yanlış anladınız. sorun çizginin rengi değil sorun çizginin kalın göründüğü eğer orada çizgi yok boşluk varsa ki anladığım kadarıyla boşluk var. o boşluğun fazla olması.
  5. akifkama

Cam İçin Bir Çalışma (onewayvision)

bir düzeltme vanwayvision değil One Way Vision... gelelim çalışmanıza genel olarak güzel görünüyor ancak logoda kenarlar için siyah kalın çizgi gözüme çok takıldı. logoda bulunan " 3 " grafiğinin ortasinda ki kenarlarıda belli etmen gerekirdi. Madem ki 3 boyut görüntüsü vereceksin keşke gri...
  6. akifkama

bebekler, bebek resimleri

yaa sen bir tanesin eminecik. bu resimler tam aradığımız resimlerdi acil 1 saate tasarım istiyorlar. teşekkürler.
  7. akifkama

bebekler, bebek resimleri

linki yeniler misiniz,,,,
  8. akifkama

imsakiye çalışması

beğendiğinize sevindim. teşekkürler
  9. akifkama

Mac mi? Pc mi?

Değerli Arkadaşlarım ve Meslektaşlarım.... Ben işyerimde mac kullanıyorum evde ise pc kullanıyorum ikisi arasında tek bir fark var. bu küçük ayrıntıyı gözden kaçırdınız sanırım. işlev ve donanım olarak ikisininde birbirinden farkı yok. ram ve ekran kartı özellikleri anakart işlemci ve Hdd...
  10. akifkama

imsakiye çalışması

İftar saatleri güncel değildir. en altta bulunan bant içerisinede ilçelerin dakika farkları yazılacaktır. Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
  11. akifkama

38 HQ Satin Ribbons

Dosya Formatı : PNG Görüntü Boyutu : 1280 x 932 Buradan İndirebilirsiniz
  12. akifkama

renklerin anlamı

@eminecik boğalar siyah beyaz veeeee sadece kızrmızı rengi görürmüş. bu nedenle etrafında gezinen kırmızı renge saldırırmış renk asında tam kırmızı değil pembe gibi bir renkmiş. bir arkadaşımdan duymuşrum ve şaşırmıştım
  13. akifkama

ücretsiz vektör siteleri

teşekkürler; çok işe yarayacak bu siteler...
  14. akifkama

besmele (Aİ FORMATINDA) üç aylar için çok gerekli

ellerine sağlık tam zamanında iyi oldu
  15. akifkama

Karakalem renklendirmem

@skystar_26 sevgili skystar_26 burada arkadaşımızın yaptığı çalışma için bir konu düşünmemiz gerekmiyor. çünkü varolan bir çalışmanın üzerinde oynama yapmış ve yapmış olduğu renklendirmenin uygun olup olmadığını soruyor. Bana sorarsanız uygun olmuş ellerina sağlık. kendinizi tasarım yönünde...
  16. akifkama

Corporate ID Folder / Kartvizit - Antetli Kağıt - Zarf v.s. Takım

çalışmalarınıza yön ve fikir verebilir. buradan indirebilirsiniz
  17. akifkama

Valentine's Images

Buradan İndirebilirsiniz
  18. akifkama

Heart Vector / Vektörel Kalp Tasarımları

capslarda gördüğünüz gibi birçok işinize yarayacak grafikler. buradan indirebilirsiniz
  19. akifkama

HONDA( idare edin daha yeniyim bu yolda)

slm... nacizane fikrimi beyan etmek istiyorum. Değerli arkadaşım. bazı nesne üzerinde manipülasyon yaparken birzda mantık yürütmek gerektiğini düşünüyorum. araç sanki lastiksiz dört jant üzerinde duruyor. Arka spoiler (tampon) yere çok yakın ve bu araca uygun değil, daha çok jeep için uygun...
  20. akifkama

Bikini Etiketi Çalışma... Yorumlarsanız sevinirim.

evet gördüm ellerine sağlık çok güzel olmuş. eğer kılçık için açılacak olan delik çalışmaya gelmemesinide sağladıysan sorun yok. iyi çalışmalar
Yukarı Alt