beni yanlış anladınız. sorun çizginin rengi değil sorun çizginin kalın göründüğü eğer orada çizgi yok boşluk varsa ki anladığım kadarıyla boşluk var. o boşluğun fazla olması.
bir düzeltme vanwayvision değil One Way Vision...
gelelim çalışmanıza genel olarak güzel görünüyor ancak logoda kenarlar için siyah kalın çizgi gözüme çok takıldı. logoda bulunan " 3 " grafiğinin ortasinda ki kenarlarıda belli etmen gerekirdi. Madem ki 3 boyut görüntüsü vereceksin keşke gri...
Değerli Arkadaşlarım ve Meslektaşlarım....
Ben işyerimde mac kullanıyorum evde ise pc kullanıyorum ikisi arasında tek bir fark var. bu küçük ayrıntıyı gözden kaçırdınız sanırım. işlev ve donanım olarak ikisininde birbirinden farkı yok. ram ve ekran kartı özellikleri anakart işlemci ve Hdd...
@eminecik
boğalar siyah beyaz veeeee sadece kızrmızı rengi görürmüş. bu nedenle etrafında gezinen kırmızı renge saldırırmış renk asında tam kırmızı değil pembe gibi bir renkmiş.
bir arkadaşımdan duymuşrum ve şaşırmıştım
@skystar_26
sevgili skystar_26 burada arkadaşımızın yaptığı çalışma için bir konu düşünmemiz gerekmiyor. çünkü varolan bir çalışmanın üzerinde oynama yapmış ve yapmış olduğu renklendirmenin uygun olup olmadığını soruyor.
Bana sorarsanız uygun olmuş ellerina sağlık. kendinizi tasarım yönünde...
slm...
nacizane fikrimi beyan etmek istiyorum. Değerli arkadaşım. bazı nesne üzerinde manipülasyon yaparken birzda mantık yürütmek gerektiğini düşünüyorum. araç sanki lastiksiz dört jant üzerinde duruyor. Arka spoiler (tampon) yere çok yakın ve bu araca uygun değil, daha çok jeep için uygun...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.