Arama sonuçları

1. GÜNEL AYVACI

Masaüstünüz de Ne Var ?

@Sedat Gül Ben de neden bu kadar demiştim, masa üstü deyince tam olmalı zaten:)
  2. GÜNEL AYVACI

Masaüstünüz de Ne Var ?

Hakan yoruldum masa üstlerine bakarken, ne kadar çok:)
  3. GÜNEL AYVACI

Bir Soru

Google'a free Photoshop Plugin yaz, bir sürü geliyor ama, hangi plugin gerekli sana bilemem onu. bugün bir ara upload ederim bendekileri, özelden gönderirim ama, bendekiler 64 Bit için hepsi. "PS5 64 Bit" için.
  4. GÜNEL AYVACI

Masaüstünüz de Ne Var ?

szkbeatz masa üstü çok yalın, temiz, harika . Ama beyaz gözü çok yormaz mı?
  5. GÜNEL AYVACI

Bir Soru

Bunu yapan Plugin ler var, sanırım öyle yapılmış.
  6. GÜNEL AYVACI

Masaüstünüz de Ne Var ?

Boş göründüğüne kanmayın, her şey "GÜNEL" adlı klasörde. O da araç çubuğunun en sağında duruyor, tıklayınca kocaman bir liste açılıyor. Ama PC oldukça donanımlı ve güçlü, problem olmuyor. Görüldüğü gibi hem anneanne, hem babaanne olmam nedeni ile torunlarım ve çocuklarım masa üstünde. Zamanı...
  7. GÜNEL AYVACI

PS4 Çalışmalarım_vb

Çok güzeller.
  8. GÜNEL AYVACI

3dFlyer posterler

Sonunda başardım:) Antivirüs programım yeni, o engelliyormuş, ayarları yaptım, düzeldi.
  9. GÜNEL AYVACI

3dFlyer posterler

Her dakika bir şey indiriyorum da bunda neden başarılı olamıyorum gerçekten anlamadım Sedat Bey. İstediği kodu yazınca bu görüntü geliyor, bunun nesi beklenecek? Taktım buna, ille de indirmek istiyorum:)
  10. GÜNEL AYVACI

3dFlyer posterler

Ben bunu neden indiremiyorum anlamadım????
  11. GÜNEL AYVACI

Nasıl olmuş ?

Filter - Sharpen- Unsharpen :) Dimi? Temiz olmuş evet. Direkleri ve gölgelerini yok edince güzel görünüyor.
  12. GÜNEL AYVACI

merhabaa :)

Aramıza hoş geldin :)
  13. GÜNEL AYVACI

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik TasarımBölümü

"ErART" çok iyi idi, idi diyorum, oradan kazanan çok gördüm. Bir kaç senedir dediğim gibi pek ilgim yok. Mimar Sinan Üniversitesinin kendi kursu var, internetten araştırabilirsin.
  14. GÜNEL AYVACI

Photoshop Kapak yapımı (kutu yapımı )

Bunu sorunca Photoshop hakkında bir şey bilmiyorsun demektir. Üç dört cümle ile anlatılmaz ki. Forumda ders var bir sürü. Çalışmak gerek. Hele hele sağa çevirme nasıl oluyor dersen, ilk dersten başlamalısın....
  15. GÜNEL AYVACI

karakalem aklımdan portre

@asruh03 O zaman tam gaz çalışıyorsun, kibrit kutusu, mandal, makas, mouse v.b. çiz. Perspektife dikkat et. Sürekli çizmek gerek. 3 gün ara vermekle bile kalem küser. El- göz- hafıza birlikteliği ile beynine kayıt oluyor çünkü. Çizdiğin objeye bakarken başını değil, sadece gözlerini...
  16. GÜNEL AYVACI

Bunu yapan çocuk Güzel Sanatlar eğitimi almamış. Bunlar sadece karakalem çalışmaları, çok iyi çalışmaları var. İnşallah istediğin eğitimi yaparsın, işte o zaman bu gördüğün portrelerin eğitimli değil, çok yetenekli bir alaylının yaptığını anlarsın. Ben açıklayamam bu nedeni şimdi sana. Ama her...
  17. GÜNEL AYVACI

Rica ederimm:))
  18. GÜNEL AYVACI

Bunu da incele. http://sinavbilgi.net/ozel-yetenek-sinavi-sorulari-ozel-yetenek-sinavlari
  19. GÜNEL AYVACI

Tabi ki iyi bölüm. Şu son bir kaç senedir uzak kaldım, daha önceleri öğrencilerim girdiği için bilirdim. Araştırabilirsin ama. http://www.facebook.com/note.php?note_id=205283492850892...
  20. GÜNEL AYVACI

Hiç eğitim almayan birisi için çok iyi bir çalışma. Yeteneklisin gerçekten. Ama işte bu yeteneğini harcama, mutlaka kursa git. Severek yapan için Güzel Sanatlarla uğraşmak çok güzel bir şey. Benim zamanımda da kurslar varmış ama, ben İzmir'de doğup büyüdüm, kurstan filan haberdar değildim...
Yukarı Alt