Arama sonuçları

1. GÜNEL AYVACI

Photoshop ışıklandırma

Photoshop bilmiyorsun sanırım, çünkü biraz bilen biri bunu sormazdı. "Şöyle çekeceksin yukardan aşağı doğru" denemez. Uzun uğraş sonucu ortaya çıkmış bir çalışma bu. Gradient Tool a tıklayıp çekmekle olmaz. Bununla ilgili dersler var, uygulayarak yapabilirsin.
  2. GÜNEL AYVACI

3D Özelliği neden kapalı ? - Acil cevap ?

@Bulut Mashar Evet oradan.
  3. GÜNEL AYVACI

Evet dediğin gibi, onun yanında text çıkıyor. İstersen Tuncer Beyin dediğini de dene, rasterize edip bir bak bakalım.
  4. GÜNEL AYVACI

Manipülasyon çalışmam.

Her iki çalışma da güzel, 2. daha da güzel, tebrik ederim.
  5. GÜNEL AYVACI

@Tuncer Özkan Tuncer Bey tam tersine yazılara doğrudan repousse uygulanıyor, rasterize yapınca repousse aktif olmuyor. Siz söyleyince denedim şimdi, sonuç dediğim gibi oldu.
  6. GÜNEL AYVACI

Benim de başıma gelmişti, şu anda Photoshop olmayan bir PC deyim. Hatırladığım şu; Pen tool veya shape lerle Repousse açık oluyor ancak, rectangle, line, elips tool v.b.
  7. GÜNEL AYVACI

İnternetten Görüp Yaptığım Bir Manipülasyon (rdmzkn)

Değerlendirme yapabilmemiz için manipülasyon çalışmasında kullanılan tüm parçaları görmemiz gerek.
  8. GÜNEL AYVACI

Extract

vejdi çok teşekkür ederim ilgine. İndiriyorum.
  9. GÜNEL AYVACI

Extract

Çok teşekkür ederim Tuncer Bey. Kullandığımdan değil, sadece merak ettim:) Şimdi anlattığınızı deneyeceğim. İyi çalışmalar, sağ olun.
  10. GÜNEL AYVACI

Extract

Photoshop CS5 kullanıyorum. Önceki versiyonlarda "Filter" menüsünde EXTRACT özelliği vardı, CS5 te bulamıyorum. Ben mi bulamıyorum, gerçekten CS5 te bu özellik yok mu?
  11. GÜNEL AYVACI

kumpirr

Çok sevdiğim bir yiyecek, ama canım çekmedi:( Sanırım patates; patatese benzemediği için. Branşım dışında olduğu için grafik hakkında bir şey diyemeyeceğim.
  12. GÜNEL AYVACI

Karadeniz Kultur Gezisi Afis

Etrafındaki simsiyah çerçeve beni rahatsız etti, yoksa güzel olmuş. Elinize sağlık.
  13. GÜNEL AYVACI

Nasıl Olmuş ?

@hasana11 Hataları söylerseniz arkadaş dikkate alacaktır....
  14. GÜNEL AYVACI

Yazı Fontu Yardım

Bence değil, bakınız enviro ile florac farkına: Sadece V harfi benziyor.
  15. GÜNEL AYVACI

Yazı Fontu Yardım

Güle güle kullan:)
  16. GÜNEL AYVACI

Yazı Fontu Yardım

Bence bu font aynı , bak bakalım. http://www.multiupload.com/0UHV5VTBHB
  17. GÜNEL AYVACI

Yazı Fontu Yardım

Bende çok font var, ve bu da sanırım var ama, adı bilmeyince nasıl yardımcı olurum? What is my font sitesine baktim, şu isimleri veriyor: ITC Flora Medium Flora Std-Medium ITC Flora Medium Flora Sen de bak istersen...
Yukarı Alt