Arama sonuçları

1. Bahtınur YILDIZ

...Bıdı Bıdı...

Iyi akşamlar. .. aksamlara buralara kimse ugramiyor
  2. Bahtınur YILDIZ

...Bıdı Bıdı...

Seker oyle bi yazmiski tutamadim parmaklarimi :) ilk is gunumdu güzeldi saygilar sevgiler dostlarim
  3. Bahtınur YILDIZ

...Bıdı Bıdı...

Ve ruzgar esti gunes yalpalanarak terketti isten yorgun argin donen insanlar mahallede belirdi. Iste su uzaktan gelen bahti degilmiydi oydu... ve konustu bahti. -is degistirdim dedi sektor degil. Yine acikhavada isildayan tabelalarda benim imzam olacak dedi. Ve ac karnini doyurmak icin...
  4. Bahtınur YILDIZ

...Bıdı Bıdı...

Yarın ilk is gunum :) heyecan varmı yok aslında. Umut var ümit var bir de sizin dualariniza ihtiyacim var...
  5. Bahtınur YILDIZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Aynisini yapmayi planliyordum oyleyse vazgeceyim :) gunaydinlarrrr
  6. Bahtınur YILDIZ

...Bıdı Bıdı...

Bu güzel dualariniz icin tesekkurlerrrrrrr Rabbim daha guzellerini sizlere versin ins.
  7. Bahtınur YILDIZ

...Bıdı Bıdı...

Issizlik te cok kitap okudum çok sigara ictim hic kaçırmadan Oktay ustayi izledim vel hasili kelam enkosa zamanda bir is bulup baslamaliyim
  8. Bahtınur YILDIZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın. .
  9. Bahtınur YILDIZ

...Bıdı Bıdı...

O'ndan gelen hersey başımız üstüne.
  10. Bahtınur YILDIZ

...Bıdı Bıdı...

@ZxxxE Cok Sağol. Kendim bıraktığım icin uzulme filan yok. Gayet iyiyim sadece is arkadaşlarım icin uzuldum onlarada görüşürüz. Is var ya oturup konusmadim ama haber yollayanlar var. Kafam bi dinlensin sonra.
  11. Bahtınur YILDIZ

...Bıdı Bıdı...

Bende burutus
  12. Bahtınur YILDIZ

...Bıdı Bıdı...

Iside bıraktım...
  13. Bahtınur YILDIZ

Boş fotoğrafa 3d okul binası modeli montajlama (kompozitleme)

O direkler 23m diye hatırlıyorum. Senin bina 15m civarında sanırım
  14. Bahtınur YILDIZ

Corel drawx (64bit) pdf

Corele import ederseniz yada sürükleyip alırsanız vektörel olarak açacaktır. Sizde degisiklik yapabilirsiniz
  15. Bahtınur YILDIZ

...Bıdı Bıdı...

@Şener CANÖZ Kesinlikle
  16. Bahtınur YILDIZ

...Bıdı Bıdı...

Benim şuan tek başıma yaptıklarımı bir bilsen :)
  17. Bahtınur YILDIZ

...Bıdı Bıdı...

Ben ki araç giydirmekten tırsarım. Birşey oturmayacak diye, biryerlere gelip kesilecek yazılar olacak diye... Kaç gündür birsürü araç giydirdim stresten nasıl ölüyorum tahmin edin. Birşey olmadı henüz Allah'a şükür :)
Yukarı Alt