Arama sonuçları

1. Bahtınur YILDIZ

Vektörel kitap okuyan çocuk

Hadi ya ama ben indirdim :( Vaktin varsa pazartesi linke yuklerim isyerinde cunku
  2. Bahtınur YILDIZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Teşekkürler Kemal bey
  3. Bahtınur YILDIZ

GünaydınLar HoşçakaLLar

Mesaisi erken saatte bitenlere iyi tatiller diyelim :) Malum herkes o saatlerde çıkamıyor
  4. Bahtınur YILDIZ

Vektörel kitap okuyan çocuk

http://u26351261.letitbit.net/download3.php bu linkten aynı görseli indirebilirsin canım
  5. Bahtınur YILDIZ

...Bıdı Bıdı...

Vazgeçtim, bu bana özel olsun :)
  6. Bahtınur YILDIZ

...Bıdı Bıdı...

Yarin paylaşırim abicim
  7. Bahtınur YILDIZ

Tekrar merhaba

Merhabalar
  8. Bahtınur YILDIZ

Remax "broşür" l başar güzelaydoğdu

Hepsinde iyi hos yerlerde var elestirilecek yerlerde var ama su herseyde kullandığınız mock up cok itici. Bence sunum asamasida onemlidir
  9. Bahtınur YILDIZ

...Bıdı Bıdı...

Yarin aksam olsa da yedi güzel adam izleyip siire doysak. Bu aksam uzun zamandir yapmadigim seyi yaptim. Siir yazdim. Sanki icimde buyuk bir yuk varmista parmaklarimdan suzulmus gibi... Iyi geceler dostlar tayli ruyalar
  10. Bahtınur YILDIZ

...Bıdı Bıdı...

Hello
  11. Bahtınur YILDIZ

Logo tasarım aşamaları

teşekkürler
  12. Bahtınur YILDIZ

...Bıdı Bıdı...

Maximum kart :) Ama seninki fakirhane değil neden kıskandırıyon. Varmı folyo temizleyecek, kafaları silecek, çay getirecek, led dizecek adama ihtiyacın? Geliyorummmm
  13. Bahtınur YILDIZ

...Bıdı Bıdı...

Ahanda benim yeni fahirhane :)
  14. Bahtınur YILDIZ

...Bıdı Bıdı...

Size yeni mekanımın fotosunu yollayacağım yarın şimdi uğraşamam çay söyledik bir de piskevit
  15. Bahtınur YILDIZ

...Bıdı Bıdı...

haklısın. gözlerimde kaz ayağı çizgiler olduğunu nerden biliyon yoksa sen beni görüyonmuuuu :) Önümüze bakıyoruz ya yok sıkıntı corel var önümde sigara var küllük ve renkli kalemler :P
  16. Bahtınur YILDIZ

...Bıdı Bıdı...

Ben geçmişimi hiç unutmam. Ruhumuz çocuk kalsın gerisi boş kırışıklıkları boşverelim :) Şener abiyle sana botoks yaptırcam zengin olunca.
  17. Bahtınur YILDIZ

...Bıdı Bıdı...

Dedeler günü değil ki neden birbirinizin bayramını kutladınız? tamam tamam sustum :) very hapy bayramlar
  18. Bahtınur YILDIZ

Nikahıma herkesi bekliyorum...

Allah daim etsin, mutlu etsin inşaallah.
  19. Bahtınur YILDIZ

Güzel sanatlar eğitimi

Babasini nereden cikardin be :) gören ayni sen diyor. Bahti guzel olsun
  20. Bahtınur YILDIZ

Güzel sanatlar eğitimi

Merhaba, Oğlum 9 yaşında. Aşağıda çizdiği resimleri ekledim. Ben yetenek olduğunu düşünüyorum :) Yanılıyor muyum? Sizinle paylaşma istedim. Niyetim Güzel sanatlar lisesi. Onunda niyeti kesinlikle resim. Çünkü durmadan resim çiziyor :) durduramıyorum
Yukarı Alt