Arama sonuçları

1. C

İlk tipografi çalışmam / Kendi ismim için hazırladım

arkadaş kimse bana bunun ilk çalışma oldugunu yutturamaz yazı stılı ile güzel bir çalışma olmuş tebrıkler
  2. C

AI Kaydetme sorunu, Save/ Save As deyince...

ıllustrator programoında ai dosyalarını kayıt ederken yani export ederken bir hatamı yaptınız acaba aslı interneti taradım bu hata ile ilgili birşey bulamadım sen buldunmu acaba?
  3. C

AI Kaydetme sorunu, Save/ Save As deyince...

dosya uzantınızı ne olarak kaydettiniz muhtemelen hata ondan kaynaklanıyor olabilir save ederken dosya uzantınızı kontrol edin
  4. C

nasıl format atılır

cd yi tak resetle karşına gelen ekranda f8 e bas karşına cd ve hardisk çıkacak cdden boot et karşına gelen ikinci ekrandaki yazı kaybolmadan boşluk tuşuna bas dosyalar kopyalanırken mavi ekrandaki adımları izle
  5. C

sanaL Pc (sanaL işLetim sistemi)

ya bir gidin işinize:) buse eger bilgisayarında sanallaştırma yapmak istiyorsan önce işletimi sistemini degiştireceksin daha sonra sanal makinayı çalıştırman için virtual pc ideal? ama win 7 ve vistada içinde xp açacaksan önce iso dosyasını diskten tanıtman lazım sanal makinayı ne için kurmak...
  6. C

Photoshop CS6 Çalışmayı Durdurdu

yaptıgın çalışmaları kaybetmek istemiyorsan usb yada taşınabılırı hardiskin varsa tavsiyem çalışmalarını bunların içine at hem verilerin kaybolmaz hemde rahatca format atabilirsin eger çalışmalarınm dondu usb ye yükleyemiyorum diyorsan bilgisayarını güvenli modda aç usbının içine at öyle...
  7. C

Siteye introyu koymak

after effect ortamında yaptıgın skıp ıntroyu flasha editlebilirsin photoshopla hiç ugraşma flashtaki son dışarıdan çagırılan dosyların adı .swf dir
  8. C

Ateştur Logo Çalışması

başlangıç için basit logo çalışmaları yapmışsın yoruma gerek yok kolay gelsin
  9. C

arka plan gerekli midir?

arka plan için forumda birşeyler gördüm gerek kalmadı
  10. C

Logo düzenleme Yardım

kalınlıgını büyüklük sekmesinden ayarlıyabilirsin seçili hale getir yazınını fontunu büyüt
  11. C

cok acil yardım !

yaptıgın cs6 daki çalışmayı kaydet cs4 te açmayı dene kolay gelsin
  12. C

CS6 Programına foto atamıyorum

fıle>ımage fıle dan gir ekleyecegin resimi seç ok yap yada fıle>new yap açılan pencerede altta sayfanın nasıl açılamsını istiyorsan o şekilde ayarla kolay gelsin
  13. C

kartvizit deneme

yaptıgın çalışmada isim ve meslek bölümünuü ortala normal bir kartvizitteki bir isminin fontuna düşür daha sonra kullanacagın renklere biraz dikkat et üstte firma isimi solda logo kullan iyi çalışmalar
  14. C

Photoshop CS6 Çalışmayı Durdurdu

kayıt defterindeki en küçük bir hata sistemdeki bütün dosyaların donmasına hatta bilgisayarının çökmesine neden olabiliri kayıt defterini silmeyecektin işin yoksa format at ikinci mesele programın donmasının sebebi yani makinanın agır çalışmasının sebebi bu bilgisayarını yani photoshop gibi...
  15. C

Atatürk sözleriyle Atatürk.

bende begendim emeginize sağlık
  16. C

arka plan gerekli midir?

kurumsal kimlik çalışmalarında tema veya arka plan gereklidir?
  17. C

logo tasarım çalışmam

neyse boşverin ya vazgeçtim zaten referansları mail yoluyla gönderiyorum sorun degil iyi çalışmalar yardımlarınız için saolun
  18. C

logo tasarım çalışmam

google logo çalışması yapmıştım orjinali sanmışlar:) kendi tasarımımdı neyse arkadaşlar bir çalışma daha yaptım yorumu sizlere bırakıyorum
  19. C

ilistratör yardım

freehan ile ıllustrator arasında fark var ıllustratorda logo ve kurumsal kartvızıtler veıllustrasyonlar yapabılırsınız çok sayfa özelligi ındegisn programında vardır yeni başladıysanız kolay gelsin:)
  20. C

Illustrator Cs6 dondu...İmdat!!!

donduysa restart at yaptıgın çalışmalar kayıtlı degilse yandın bende de aynısı oldu format atmaktan ömrüm heba oldu
Yukarı Alt