ıllustrator programoında ai dosyalarını kayıt ederken yani export ederken bir hatamı yaptınız acaba
aslı interneti taradım bu hata ile ilgili birşey bulamadım sen buldunmu acaba?
cd yi tak resetle karşına gelen ekranda f8 e bas karşına cd ve hardisk çıkacak cdden boot et
karşına gelen ikinci ekrandaki yazı kaybolmadan boşluk tuşuna bas dosyalar kopyalanırken
mavi ekrandaki adımları izle
ya bir gidin işinize:) buse eger bilgisayarında sanallaştırma yapmak istiyorsan
önce işletimi sistemini degiştireceksin daha sonra sanal makinayı çalıştırman için virtual pc ideal?
ama win 7 ve vistada içinde xp açacaksan önce iso dosyasını diskten tanıtman lazım
sanal makinayı ne için kurmak...
yaptıgın çalışmaları kaybetmek istemiyorsan usb yada taşınabılırı hardiskin varsa
tavsiyem çalışmalarını bunların içine at hem verilerin kaybolmaz hemde rahatca format atabilirsin
eger çalışmalarınm dondu usb ye yükleyemiyorum diyorsan
bilgisayarını güvenli modda aç usbının içine at öyle...
fıle>ımage fıle dan gir ekleyecegin resimi seç ok yap
yada fıle>new yap açılan pencerede altta sayfanın nasıl açılamsını istiyorsan
o şekilde ayarla kolay gelsin
yaptıgın çalışmada isim ve meslek bölümünuü ortala normal bir kartvizitteki bir isminin fontuna düşür
daha sonra kullanacagın renklere biraz dikkat et üstte firma isimi solda logo kullan iyi çalışmalar
kayıt defterindeki en küçük bir hata sistemdeki bütün dosyaların donmasına
hatta bilgisayarının çökmesine neden olabiliri kayıt defterini silmeyecektin
işin yoksa format at ikinci mesele programın donmasının sebebi yani makinanın agır çalışmasının sebebi bu
bilgisayarını yani photoshop gibi...
freehan ile ıllustrator arasında fark var ıllustratorda logo ve kurumsal kartvızıtler veıllustrasyonlar yapabılırsınız çok sayfa özelligi ındegisn programında vardır yeni başladıysanız kolay gelsin:)
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.