@behapy60
Merhaba Hakan Kendini Geliştirebilmen İçin Doğru Yerdesin...
Aldığınız Photoshop Programı Lisanslı İse Size Yardımcı Olabiliriz Takıldığınız Yerleri Forumumuzun Uygun Konu başlıklarına açarsanız Size yardım etmemiz daha kolay olur...
Aramıza Hoşgeldin Forumda Gif Oluşturabilmen İçin...
Photoshop’ta Gif oluşturmak aslında çok kolaydır. İşin en zor kısmı ne gibi görseller kullanacağımıza, içindeki hangi nesneleri hareketli hale getireceğimize karar vermektir. Bu kısmı sizin yaratıcılığınıza bırakıyoruz ve en temel yoldan Photoshop’tan Gif uzantılı animasyonun nasıl...
@Can.99
İşte Bende Bundan Bahs Ediyorum Ticaret Anlayışınız Nasıldır. Ben Size Tasarım Göndersem Beni Nasıl Haberdar Edeceksiniz... Tamamen Size Güvenmem mi gerekiyor... Ayrıca Sizi Birilerinin tasarımına göz dikiyorsunuz diye bir ifade kullanmadım sadce bilgi sahibi olmak açısından sizeden...
Tasarım Gönderecek Arkadaşlara Tasarımlarının Satlıp Satılmadığı Hakkında Nasıl Bilgi Sahibi Edeceksiniz... Benim Aklıma Takıldı Mutlaka Gönderen ve göndermeyi düşünen Arkadaşlarında Aklına Takılacaktır.... Bu Konu İle İlgili Firmaları Refarans Gösterebilirim Demişsiniz Bu Yetersiz Gelebilir...
@Can.99
Merhaba...
Konuya biraz daha açmanızı istesem sizden ihityacınız olan tasarımları bir ücret karşılığında mı ? İstiyorsunuz... Bunu Biraz Açabilirmisiniz. Konun İçeriğinin belli olası açsından soruyorum...
Bence yetenek sınavına grmek istiyorsan teknik anlamda birşeyler öğrenmek istiyorsan bir kursa gitmelisin çok amatörce teknikten yoksun bir çizim oran orantı kompozisyon ışık gölge gibi kuralların hiç birini bu çiziminde göremiyorum. Eğer Bu işi Ciddiye alıyorsan kesinlikle iyi bir kursa gidip...
@senerkaan
Yazıcıdaki Boya Derken...
Dediğim Gibi Lazer Yazıcı Kullanmalısınız... Lazer Cihazlar Kuru Toner İle Çalışır
Baskıların Ömrü Çok Uzun Değildir Yıkandıkça Solar Genelde Elde Yıkanmalıdır...
Kendi Bilgi Birikimim Sayesinde Yazıyorum Konuyla İlgili Bilgisi olan Arkadaşlar Ek Yapabilirler Alınmam :D
Ben Ütü İle Yapılan Baskıdan Bahsedeceğim...
Baskıyı Gerçekleştirebilmemiz İçin Gerekli Olan Malzemeler:
1- Bu İşlerde Kullanınan Pres ütü
2- Trasfer Kağıdı Beyaz T-Shirt İçin Olan...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.