Arama sonuçları

1. M

font lütfen yardım ....

Elimizde olsa seve seve paylaşırdık. elimizde olmayan bir şeyide paylaşmamız mümkün değil. umarım elinde olan birisi size istediğiniz fontu verir.
  2. M

Bende geldim, hoş geldim mi :)

@skocak size hatırlatmayı yukarıdaki yazdıklarınızdan dolayı yaptım. Bir hatam varsa düzeltin. emine hanımın dediği gibi uzatılmaması gereken bir konu bu. tekrar hoşgeldiniz. iyi forumlar.
  3. M

Bende geldim, hoş geldim mi :)

Hoşgolediniz, Forum kuralları okudum demişsiniz fakat burayı gözden kaçırmışsınız. 14-) Sanal ortamda Büyük harf bağırmayı simgelediği için; mesajları büyük harfle yazmak ve kalın (bold) yazı yazmak yasaktır. 6- Görüntü kirliliği oluşturduğu için forumda renkli yazı yazmak yasaktır.
  4. M

LOGO & BANNER & GİF ANİMASYON & AVATAR vb. Çalışmalarım....

@ahmetongul artı çalışmalarında sürekli kabartma efekti kullanıyorsun. Ben olsam daha sade göze hoş gelen şeyler yapardım;)
  5. M

Dersler ve çalışmalarda Logo'muzun kullanalım.

Forumumuza eklediğiniz çalışmalarınızda, "logo"muzu kullanabilirsiniz. Logo'yu neden kullanmalıyız: Çünkü hazırlanan dersler büyük bir emekle hazırlanmakta bu nedenle başkalarının hiç bir emek vermeden bu dersleri çalmalarını engellemek için Resim ve derslerle Logo'muzu kullanalım...
  6. M

Vesikalık Yapımı

Paylaşım için teşekkürler dostum.
  7. M

İnsan Clipart

teşekkürler üstad güzel paylaşım yapmışsın.
  8. M

Bilboard Tasarımı

resmi web sitelerini inceledim her sayfasında ayrı bir tasarım var. logonun yazı karakterleri bile farklı. Sanırım bu firmanın yetkilileri kurumsal kimliğe önem vermiyorlar. vermiş olsaydı en azında dünyaya açılan web siteleri bu halde olmazdı diye düşünüyorum.
  9. M

Corel Draw renk paleti ipuçları !

Arkadaşlar Size Corel Draw daki renk paletinden bir kaç ipucu vermeye çalıştım. Bilmeyen arkadaşlarımız için faydalı olacaktır. Click this bar to view the full image. Click this bar to view the full image.
  10. M

Corelde Spotlarımızı Yakalım !

Teşekkürler ex.. ders xblack abimize ait teşekkürü ona edelim:)
  11. M

Bakın Kim gelmiş :)

Hoşgeldin arkadaşım.
  12. M

Corelde Spotlarımızı Yakalım !

Evet arkadaşlar corelde spot renklerimizi yakalım. Photoshoptan çalıp corelde yaptım Teşekkür ederim. Click this bar to view the full image. Kaynak: xbalck
  13. M

Sevgilinize Sanal Bir Hediye :)

teşekkürer grafix. kendi masa üstümde kullanacağım.
  14. M

Kız Kulesi Sultanahmet Camii Boğaz Köprüsü Vektörel

teşekkürler paylaşımın için
  15. M

Dergi Kapağı Tasarımı

Gayet güzel bir çalışma olmuş başarılarının devamını dilerim, yeni çalışmalrını sabırsızlıkla bekliyorum.
  16. M

1. buluşma resimleri

merhaba arkadaşlar ,grafikerler.org un düzenlediği buluşmaya katılan herkesin ayağına sağlık herkesin samimyetine candan inandığımı söylemek, azda olsak öz olduğumuzun inancında olduğumu belirtmek isterim .gelenlerin samimiyetine inandık, herkese teşekkürler.
  17. M

Bu gün adminimizin doğum günü

Dayıcığım yanyana süper bir parti verdik, bu doğum günümüzü unutmam mümkün olmayacak, seninde doğum günün kutlu olsun dayıcığım birlikte yaşlanmamıza.
  18. M

photoshop'un hangi sürümünü kullanıyoruz???

@exorcims Photoshop 7 sürümünü kullanıyorum demek istemiş,, Bende Cs 3 kullanıyorum.
  19. M

Logo Çalışması ABB

Ortaya Güzel bişey çıkmış. renklerin birbiri ile olan uyumu güzel, başarıların devamını dilerim.
Yukarı Alt