Arama sonuçları

1. M

selamlar

Hepiniz hoşgeldiniz
  2. M

G.i.b yarışmasına katıldığım afiş

anlatılmak istenen bence bu afişte anlatılamamıştır. Gözüme çok karmaşık geldi. Çerçeveler arka fonla hemen hemen aynı. Farklı çerçeveler kullanabilirdin. Kısacası vergi dışında herşey var bu çafişte. Sonraki çalışmalarında başarılar dilerim. teşekkürler.
  3. M

T-shirt desenleri psd formatında

paylaşım güzel, teşekkürler.. rep'in geldi.
  4. M

Illustrator de istanbul silüyeti...

Bencede çalışma bir bütündür, Sonuçta burada çalışma sergilenmişse herkesin eleştiri ve önerilerine açık olmalısınız. Güzel bir çalışma olmuş ellerine sağlık.
  5. M

Türk yapımı casus uçağı 3d fotolar

Bu akşam haberlde gördüm bu resimleri. paylaşım için teşekkürler.
  6. M

selam

Aramıza hoşgeldiniz. Sormak istedikleriniz olursa sormaktan çekinmeyin lütfen. iyi forumlar. Forum kurallarını okumayı ihmal etmeyin;)
  7. M

Hazırlamış olduğum 2 afiş çalışması

https://www.grafikerler.org/ilk-afis-calismam-yorumlarsaniz-sevinirim-t1283.html?t=1283 Bu adrese bakmanızı rica edeceğim sizden.. 2. çalışma daha önce sitemizde başka bir kullanıcı tarafından yayınlanmıştır..
  8. M

Illustrator de istanbul silüyeti...

@ozyy Her sitenin kendine özgü kuralları olduğu bu siteninde bazı kuralları vardır. her kullancı ben dahil bu kurallara uyması gerekir. Büyük harf sanal ortamda bağırmayı simgelediği için mesajın tamamını büyük yazmak yasaktır. renkli yazı yazmak ise mesajlarda renk cömbüşünü engellemek...
  9. M

Kuma yazılan yazı ( resimli anlatim )

güzel olmuş teşekkürler.
  10. M

Kum Saati, Saat, Eski Saat Fotoğrafları ÇOK KALİTELİ

Buradan dosyanın linkine tekrar tıklayıp denermisiniz. İnmemesi hiç bir sebep yok çünkü, Bir linki indirdikten sonra 75 dakika beklemelisiniz veya modeminizi kapatıp açtıktan sonra tekrar indirmeyi deneyin. Premimum hesabınız yoksa ard arda dosya indirmenize izin vermez. dediğim gibi aradan...
  11. M

Kum Saati, Saat, Eski Saat Fotoğrafları ÇOK KALİTELİ

Lütfen mesajları üst üstte yazmayalım. Hepsinde kedi karakteri olamaz. harflere daha dikkatli bakın göreceksinizki arada köpeklerde var:)
  12. M

Sitemizin yeni hali

sayın adobe, vbulletin temaları konusunda ne kadar bilginiz var bilemiyorum ama sıfırdan tema yazmak hem çok zor hemde bilgi gerektiren bir olaydır. Genlede standart temanın üzerinde oynamalar yapılır. (tcat, statusicon gibi). bu temadada görüldüğü gibi sadece parantez içine aldığım yerler...
  13. M

Photoshop bilgileri ve dersleri

https://www.grafikerler.org/rapidshareden-yenilik-t2495.html adresine bakınız?
  14. M

Sitemizin yeni hali

Konuya birde anket ekledim. Evet bencede çok güzel olmuş. siteye bahar gelmiş:D
  15. M

Sitemizin yeni hali

Sitemizin tema renklerini tasarlayıp Bu güzel görüntüyü bizlere sunan admin'imize teşekkürlerimi sunuyuorum. ellerine sağlık çok güzel bir temamız oldu sayenizde.
  16. M

Scrollbar Yapımı

teşekkürler ellerine sağlık arkadaşım.
  17. M

Güne Göre Özlü Sözler EkLemek İSteyenLEr içeri :)

Bunlar hangi şablona yada templateye eklenecek, biraz daha bilgi verirmisin, paylaşım için teşekkürler.
  18. M

slm millet :)

Selam, hoşgeldin.
  19. M

slm BEN geldim yıldırımdesıng

merhaba hoşgeldiniz.
  20. M

Seç Begen Al Brush

teşekkürler arkadaşım güzel paylaşım yapmışsın. devamını bekleriz.
Yukarı Alt