Arama sonuçları

1. Bahtınur YILDIZ

Tekrar Merhaba

hoşgeldiniz iyi forumlar
  2. Bahtınur YILDIZ

şavaşa hayır!!!

saygı sınırlarını aşmadan eleştiri yapınız arkadaşlar. çalışma çok fazla janjanlı olmuş:) çok fala bağırıyor buna karşıdan bakınca savaşa hayır yazısını görmesem çok serberst bir çalışma derdim saygılar
  3. Bahtınur YILDIZ

Merhabalar

budefaya mahsus bu topiği dikkate aldım ama lütfen diğer arkadaşlar isim istek topiğini kullansınlar teşekkler. Dila MUŞTU *dila hanım yeni kullanıcı adınız tanımlandı.
  4. Bahtınur YILDIZ

anatolia emlak afiş

bence de açık ve net başarılar
  5. Bahtınur YILDIZ

Trafik İşaretleri (Traffic Light)

bende de değişik şekilde çok var ekliyim bende bu konu altında teşekküler SancakBeyi
  6. Bahtınur YILDIZ

Lorem Ipsum [p0h8m]

evet bunu bilmiyordum öğrendim, kelime yabancı değildi sanki ama. Mustafa teşekkürler yenilerinide beklerim :)
  7. Bahtınur YILDIZ

Vector Cheers

eline sağlık arkadaşım
  8. Bahtınur YILDIZ

Armalar Vektör

teşekkür ederiz sait bey
  9. Bahtınur YILDIZ

Taner Budak Kartviziti 3 Adet

kartvizitlerin ölçüsü nedir benim gözüme bozuk gözüktürler ebat olarak
  10. Bahtınur YILDIZ

İçinizdeki Ünlüyü Bulun

evet evet bencede siz daha güzelsiniz :)
  11. Bahtınur YILDIZ

suzuki shift vektörel çizim elinde olan varmı

rica ederim işine yarar umarım
  12. Bahtınur YILDIZ

Dünya Çocukları (23 Nisan İçin)

güzel eps'ler teşekkürler SancakBeyi
  13. Bahtınur YILDIZ

çay bardağı ve nescafe resimleri

https://www.grafikerler.org/yuksek-cozunurluklu-resimler/6037-kahve-resimleri-2-fincan-kahve-cekirdegi.html https://www.grafikerler.org/yuksek-cozunurluklu-resimler/7096-cay-kahve-fincanlar-kahve-resimleri-demlikler.html arkadaşım arama yapmassanız bulamassınız ki değilmi
  14. Bahtınur YILDIZ

Photoshop Brush-Patterns-Backgrounds 2008 •Hi Res•

RONS FOG GRUNGE EDGES GRUNGE CRACKS CRACKS 2 RUSTY METAL SCI-FI SCRATCHES SKULLS SKULLS II BACKGROUNDS SMOKE SMOKE 2 SPLASHES SPLASHES 2 CONCRETE BRUSHES & PATTERNS STAIN SPLATTER DRIPS & WASHES WATER WINGS OF WATER NUTS BOLTS & HOLES Photoshop CS/CS2/CS3 726 МB...
  15. Bahtınur YILDIZ

Arşivlik İmajlar (Grafikerler Mix)

Bunlardan bi kısmı bende var bi kısmı yok hakkaten karışık Fotoğraflarmış :D olanlar içinde olmayanlar içinde teşekkürler SancakBeyi
  16. Bahtınur YILDIZ

karton kutu ve standlarınız için -2

Emine teşekkürler güzel bir paylaşım arşivlik. Abdullah sana da şunu diyorum: - o alkış ne öle :D Allah iyiliğini versin senin :D
  17. Bahtınur YILDIZ

Pvc anahtarlıklar

hemen bildiğimi paylaşayım metal anahtarlıkların o plastik dolgu bölümlerine domeks deniliyor. domeks bir zemin üzerine dökülüyor aynı kaşe lastiği yapar gibi sonra ordan alınıp metal anahtarlıklara yapıştırılıyor. (domeksin arkası yapışkanlı oluyor) umarım doğru bilgilendirdim
  18. Bahtınur YILDIZ

2 renk el ilanı

bu 2 rengi film ile basacaksan iyi olur ama aydınger ile basacaksan göbekteki tramlar kötü çıkabilir 2renk tasarımları baskı tekniğine göre şekillendirmek lazım düşüncesindeyim genel olarak güzel elinize sağlık
Yukarı Alt