Arama sonuçları

1. B

Cinema 4d Çiçek Çalışması(Preview)

Herkese iyi forumlar , konuyu nereye açacağımı bilemedim ve uygun olarak burayı gördüm,buraya açtım . Çalışmanın son halidir , dersini çok yakın bir zamanda yayınlayacağım. Final Render ; Final Render by BilalBulut, on Flickr
  2. B

After Effects - Fake Tilt/Shift Tutorial

Bu kısa dersimizde milyarlar verip alınan fotoğraf makinası veya kamera lenslerinin yaptığı işlemi After Effects programı ile fake olarak yapacağız , orjinal çekimden bir farkı olmayan çalışmayı fotoğraf veya videolarınıza uygulayabilirsiniz.
  3. B

Yardımcı olur musunuz ?

Uygulamanın yapılacağı program Cinema 4D ise ve kullanıcı programa yeterli derecede hakimse bu işlemi manuel olarak yapabilir bunda bir sıkıntı yok fakat bu arkadaşımız programda yeni ve bir kaç videoda ''Optical Flares'' pluginin yapmış olduğu ışıklandırmayı görmüş ve onun ismini öğrenmek...
  4. B

Pro Shaders for Cinema 4D

Arkadaşlar VideoCopilot.net yeni bir projeye imza attı , yaklaşık 3-4 ay önce çıkarmış oldukları Element 3D pluginin yanındaki texture paketi olan Pro Shaders oldukça ilgi ve beğeni aldıki Andrew'da 5 gün önce Pro Shaders for Cinema 4D materyal paketini piyasaya sürdü. Bu yeni paket yani...
  5. B

M60 Silah Modelleme - Endüstriyel Tasarım

Oldukça real bir kaplama olmuş 3 tane mermi, gölgesi ile birlikte çok güzel durmuş fakat arkadaşlarında yazdığı gibi bir tanesinin gölgesinin olmaması veya gölge açısının ters bir yere düşmesinden + ışığın çok çarpmasından dolayı bu eseri bozmuş.
  6. B

Cinema 4D İntro Denemem(Yorum Bekliyorum)

Video tarafınızdan kaldırılmış.
  7. B

Hayko Çepkin Çizim

Arkaplan çalışmayı kapatmış özelliklede siyah tonlamalı kısım ,saçlar için hair brush kullanmış fakat çokta etkili etkili olmamış ,kaşlar için de farklı bir brush kullansan çok daha iyi olurdu şuan baktığımda kaş değilde daha çok göz kapaklarının gölgesi gibi olmuş ,sakallarda aynı şekilde...
  8. B

Cinema 4D - Flag Tutorial

Ders; Final(Without Texture) by BilalBulut, on Flickr Daha Fazlası ; www.vfxproduction.net
  9. B

Hitman Absolution Deneme Çalışmaları

Herkese iyi forumlar arkadaşlar malum Hitman Absolution geçtiğimiz ayda piyasaya çıktı ve merakla bekleyenlerden birisiydim ve çok beğendim oldukça başarılıydı , ve böylesine mükemmel projenin tepesindeki ismin Türk olması açıkçası beni gururlandırdı . Neyse oyunda gördüğüm basit bir tasarım...
  10. B

Photoshop Dekupe Çalışması - Video Eğitim

Bu geniş ve bir o kadar güzel anlatmış olduğunuz dersi bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim , oldukça yararlı bir ders olmuş.
  11. B

Cinema 4D Batman Logo Pack Çok Yakında

Evet , indirme imkanı site üzerinden olacak.
  12. B

Cinema 4D Batman Logo Pack Çok Yakında

20 adet farklı Batman logosunun olacağı bu şık paket çok yakında www.vfxproduction.net'de. Cinema 4D'nin yanı sıra modelleri After Effects ''Element 3D '' ilede kullanma imkanımız olacak. BatmanLogoPackv2 by BilalBulut, on Flickr
  13. B

Cinema 4D Realistic Smoke Tutorial

Ders ; Final videosu şuanda hazır değildir ,sadece yarım halinden bir fotoğraf paylaşmak istedim.
  14. B

Real Tv Noise

Yorumunuz ve eleştiriniz için çok teşekkür ederim .
  15. B

Real Tv Noise

Projelerde kullanılabilecek gerçeği aratmayacak ''TV Noise '' çalışması.
  16. B

Kurtlar vadisi Filistin ps3 oyunu kapak tasarımım !

Öncelikle kapak ilk bakışta oldukça orjinal ve güzel duruyor arka taraf için aynı kelimeyi kullanamayacağım gördüğüm kadarıyla değişik bir şey yapmaya çalışmışsınız fakat bir oyun kabına uygun olduğunu düşünmüyorum şahsen bir oyun kutusunun arkasında bu renkleri görsem beni rahatsız ederdi +...
  17. B

Öğrencilik dönemime ait takvim çalışmaları.

Proje kalitesini öğrencilik döneminize göre değerlendirirsek oldukça hoş çalışmalar .
  18. B

V-Ray ve Standart Render Arasındaki Fark

Buyrun arkadaşlar sözü fazla uzatmayacağım aynı kare ve sadece birisi standar render diğeri ise vray . versus by BilalBulut, on Flickr
  19. B

Cinema 4D - Hızlı Satranç Taşı Modelleme

Ders ; Final Versiyon ; Final Versiyon by BilalBulut, on Flickr
  20. B

Uzay Gemisi Modeli(Preview)

Hocam benim aklımda canlanan uzay gemisi modeli bu oldu fakat teşekkür ederim yorumlarınız için.
Yukarı Alt