Arama sonuçları

1. B

Uzay Gemisi Modeli(Preview)

Şuan için sadece final versiyondur dersi çok yakında sizlerle. Adsız by BilalBulut, on Flickr
  2. B

After Effects+Cinema 4D Sphere Animation Tutorial

Ders ; Final Versiyon ;
  3. B

Cinema 4D+After Effects Sphere Animation

Daha fazlası ; www.vfxproduction.net
  4. B

Peeling Effect

Merhabalar arkadaşlar yeni projemde ''Silent Hill '' filmindeki meşhur soyulma (peeling) efektini kullanmak istiyorum fakat bu meret güzel bir şekilde sadece 3D Studio Max'te yapılıyor ve benim kullandığım programlar arasında bu program yok.Sizlerden ricam eğer ki forumda duvarda peeling efekt...
  5. B

After Effects Basic Domino

Daha fazlası ; http://vfxproduction.net/
  6. B

Yardımcı olur musunuz ?

İlk olarak yardımcı olabildiysem ne mutlu bana . Optical Flares bir plugin yani yardımcı eklentidir ve ''After Effects'' programı ile Cinema 4D programında hazırladığın projeni ''After Effects'' programına aktararak bu eklenti ile istediğin ışıklandırmayı yapabilirsin, konu ile ilgili bir çok...
  7. B

After Effects+Cinema 4D Professional Cool Text Tutorial

Ben teşekkür ederim , iyi forumlar...
  8. B

After Effects+Cinema 4D Professional Cool Text Tutorial

Bu dersimizde Cinema 4D ile hazırlamış olduğumuz 3D yazımızı After Effects’de giydirip güzel bir efektli yazı haline dönüştüreceğiz Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ
  9. B

[YARDIM] Kaydetme

Yukarıdaki resimde tıklayacağınız yerleri belirttim açıklamalarını okuyabilirsiniz; Render Ayarları ; Buradan render almadan önce video formatı,bazı ek efektleri,dosyanın kayıt edileceği yeri,video boyutu,alacağı render frame oranlarını ve daha bir çok ayarı yapabilirsiniz.(Kurcaladıkça...
  10. B

Yardımcı olur musunuz ?

Optical Flares'dan mı bahsediyorsunuz ?
  11. B

After Effects Change Eye Color(Pictures)

Teşekkür ediyorum , fırsat buldukça paylaşmaya çalışacağım.
  12. B

After Effects Change Eye Color(Pictures)

After Effects Change Eye Color(Pictures) / After Effects 'te göz rengi değiştirme Dersin Orjinali
  13. B

Cinema 4D Text Tutorial (PolyFX,Random)

Daha fazlası ; www.vfxproduction.net
  14. B

Harry Potter 7 İntro (After Effects+Cinema 4D)

Dersi çok yakında sizlerle... Daha fazlası için ; VFXProduction.net
  15. B

Cinema 4d +RealFlow Melt Tutorial

2 defa select children yapmayın deneyin C+D'den önce.
  16. B

Şifre ; www.vfxproduction.net
  17. B

Buyrun ; http://www.mediafire.com/?g27oob9u8t787tu
  18. B

Adobe cs6 after effects Element 3D sorunu

Hocam , ilk olarak ''AE'' yi kaldırıp tekrar yükleyin , sanırım ''Element 3D'' crack li kullanıyorsunuz eğer ki öyleyse farklı bir crack dosyası bulunuz oda bir çözüm getirmesse videocopilot.net sayfasından ''Element 3D''yi update edin. Teşekkürler . www.vfxproduction.net
  19. B

İnternette bir çok sitede bulunmakta , eğer ki bulamazsanız dönüş yapın upload edeyim.
Yukarı Alt