Arama sonuçları

1. Wish

lavinda bayan ayakkabısı

Ay çok cici kımıl kımıl bi çalışmaaa. Eline sağlık Memet abim...
  2. Wish

Tanışalım kaynaşalım:)

Merhaba arkadaşlar adım Dilek.Bursalıyım ve ağırlıklı olarak matbaa sektöründe grafiker olarak çalıştım ve çalışıyorum. Eğlenceli olan herşey hobimdir.eheheh
  3. Wish

Broşür (2 kırımlı)

@satrol__ üzerindeki çizimler derken?... Eğer zemindeki ev resmini diyorsan.Onu broşürün içndeki MUDANYA Tahir Paşa Konağını photoshopta efektler ile yaptım ve alt zeminde kullandım. Diğer şekilleri ise yazı karakterlerinde çıkan şekilden birini kopyaladım ve kullanacağım şekilde uyguladım...
  4. Wish

Broşür (2 kırımlı)

Bi arkadaşıma okul ödevi için hazırladığım broşür.Çokta üstüne durmadım.ama gened fikirlerinizi almak istedim.
  5. Wish

selam arkadşlar:)

hoş geldin arkadaşım
  6. Wish

RAPİDSHARE'e NASIL "yükleme" YAPILIR

Bilgi için çok teşekkür ederim burak.
  7. Wish

insan resimleri

teşekkürler duygu eline sağlık
  8. Wish

merhaba

hoş geldin aramıza pınar. İyi forumlar.
  9. Wish

Photoshop Brush (Fırça) Setleri

paylaşım için teşekkürler admin.
  10. Wish

yeni

hoş geldin :)
  11. Wish

köpek

yog artıkkk.
  12. Wish

Yine ben yine bi araç :)

Çok şeker olmuşşş.Eline sağlık
  13. Wish

Merhaba Arkadaslar

hoş geldin...
  14. Wish

bugün katıldım merhaba

hoş geldin arkadaşım
  15. Wish

sigaranın faydaları bulundu

ehehehhe gerçekten çok güzelmiş. Bende bırakmayı düşünüyordum madem hafiflik yaratıyor insanda ne gerek var.ehehehehehehe. Paylaştığın için teşekkrler. KİM DEMİŞ SİGARA ZARARLI. :)
  16. Wish

2008 takvimi cdr olarak

Yaaaa ben bu paylaşımlardan yararlanamıyorum.böle bişi kaydederken ayrıyetten (ai + eps ) falan kaydetseniz. CRL yok bendeee :( Ama paylaşım için teşekkürler Memet abi...
  17. Wish

müzik

Apo + Fuat + Badem + Istanbul Attack + Hayko Cepkin + Ogün Sanlısoy
  18. Wish

herkeze selam

hoş geldinnn.:)
  19. Wish

benden de bir kaç örnek tasarım

@MehmetBozaslan resimler görünüyor görünmesinede siyah zemin üzerinde laci pek açmamış zor seçiyorum resimleri....Zemini beyaz yap arkadaşım üstünde laci ve bordo o zaman iii görünür. Güzel olmuşlardır heralde. :D :p
  20. Wish

Bir merhaba da biz diyelim:)

hoş geldin :) umarım iyi vakit geçirirsin ve bizim sana senin de bize büyük yardımların olacaktır.İyi forumlar
Yukarı Alt