yapmış olduğun çalışmalar mükemmel.Renk uyumu, efektler kullanıldığğı yerlerr çok iiii.Bayıldım.
çalışmalarının devamını görmek ve biraz kopya çekmek isterim ;). Fikir amaçlı canım...
Paylaşım için teşekkürler.
@MehmetBozaslan
Memet abi nasıl anlamazsın tamam cafe yazıyor olabilir. Herşey yazı değil ,resim koymuşsa amaca ugun olmalı.
benim senden bayan resmi isteyipte karşılığında senin erkek resmi yollaman gibi bişi....
Satrol tasarımına kesinlikle lafım yok çok beğendim arkadaşım.Benimki...
teşekkür ederim arkadaşlar. açıkçası bu çalışmaları bende beğenmedim içime sinmedi ama nebilim bu çalışmalrı çok sıkıntılı bir ortamda ve keyfim yokken yapmıştım.Bide ara verilince üstündede hiç durmadım açıkçası.
yaptığın çalışma çok şeker bence.Müşteri telefon nosu istemiyor demşsin ama peki bu araç hangi firmaya ait üzerinde firma ile alakalı logo yok.tek eksik bu .çalışma gayet cici olmuş.logoyuda ön kapıya beyaz kısma koyabilirsin bence o zaman çalışma tamamlanmış olacaktır.OKEY :)
@admin
Çalışma güzel olmuş arkadaşım elnie sağlık , ama.Bende admin arkadaşımıza katılıyorum.Amaca uygun olmamış.Bende tabelaya baktığımda CD - DVD film kiralanan dükkan tabelası gibi hissettim.Chat programlarının logolarını falan koysan daha uygun olucaktır.
Merhaba arkadaşlar bi müşterim üye kartı çalışmamı istedi ön ve arka yüz olmak üzere.Fakat çalışmaya ara verdik bu nedenle iş tamamlanmış durumda değil.sizlerden fikir almak istiyorum.bu iş yapılacak enazından o zamana kadar yapabileceğim farklı şeyler çıkabilir.
bende çok aradım ama yok elinde bi numune yokmu fonta ait öle ara yada bizde arıyalım.Yada örnek iste adamdan logoysa çiz yapcak bişi yok.Yazıysada en yakın fontu bulursun.Onu kullanırsın.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.