Arama sonuçları

1. Wish

kapaklı dosya çalışması

bencede renkler falan çok şık bi çalışma olmuş.
  2. Wish

Birbirinden Güzel corel clipart ları (parti 1)

bu clipartların uzartısı crl mi yoksa ai-eps mi acaba .bende corel yok.indiricem ama açabilirmiyim kiiii.Corelse açamam. Ama ggenede teşekkürler.
  3. Wish

Bir bakış, bir yorum!!!

yapmış olduğun çalışmalar mükemmel.Renk uyumu, efektler kullanıldığğı yerlerr çok iiii.Bayıldım. çalışmalarının devamını görmek ve biraz kopya çekmek isterim ;). Fikir amaçlı canım... Paylaşım için teşekkürler.
  4. Wish

merhaba

Merhaba hoş geldiniz.
  5. Wish

60 dan fazla photoshop dersi (Türkçe ve resimli anlatım)

mükemmelsin admin teşekkürler.
  6. Wish

Next&NextStar logo lazım

http://www.brandsoftheworld.com/search/?query_id=35562601&page=1&brand_id=124495 Logo sitesidir... Logoyu bu siteden temin edebilirsin.
  7. Wish

internet cafeye yaptığım tabela çalışması

@MehmetBozaslan Memet abi nasıl anlamazsın tamam cafe yazıyor olabilir. Herşey yazı değil ,resim koymuşsa amaca ugun olmalı. benim senden bayan resmi isteyipte karşılığında senin erkek resmi yollaman gibi bişi.... Satrol tasarımına kesinlikle lafım yok çok beğendim arkadaşım.Benimki...
  8. Wish

Forum Üyelerimiz Hangi Şehir'den !

Bursa nie yok bunların için de yaaaa :( Yeşil Cennet BURSAAAAA. ;)
  9. Wish

dergi reklam cocuk yuvası

Evet bencede çok güzel olmuş abi eline sağlık.Ama en alttaki zemini birazdahamı canlı yapsaydın acebaaa
  10. Wish

Ben Geldii (: herKeze seLamLar !

hoş geldin.
  11. Wish

yemek resimleri

duygujum ellerine sağlık hepsi çok güzel görünüyor.acıktım ama yaaağğğğ. :)
  12. Wish

yeni yıl

satrol admininde dediği gibi ben bayanım ablayım ama sen abi demekten hoşlanıyorsan abi de ehehheheheheheheh. :)
  13. Wish

Üye kartı çalışmam

teşekkür ederim arkadaşlar. açıkçası bu çalışmaları bende beğenmedim içime sinmedi ama nebilim bu çalışmalrı çok sıkıntılı bir ortamda ve keyfim yokken yapmıştım.Bide ara verilince üstündede hiç durmadım açıkçası.
  14. Wish

Müşterim İçin Yapmış Oldugum Araç Çalışmam

yaptığın çalışma çok şeker bence.Müşteri telefon nosu istemiyor demşsin ama peki bu araç hangi firmaya ait üzerinde firma ile alakalı logo yok.tek eksik bu .çalışma gayet cici olmuş.logoyuda ön kapıya beyaz kısma koyabilirsin bence o zaman çalışma tamamlanmış olacaktır.OKEY :)
  15. Wish

internet cafeye yaptığım tabela çalışması

@admin Çalışma güzel olmuş arkadaşım elnie sağlık , ama.Bende admin arkadaşımıza katılıyorum.Amaca uygun olmamış.Bende tabelaya baktığımda CD - DVD film kiralanan dükkan tabelası gibi hissettim.Chat programlarının logolarını falan koysan daha uygun olucaktır.
  16. Wish

Hangi Takımlısınız ?

Bende En Asil renkleri taşıyan takım dersem zaten anlarsınız.AMA ben genede yazayım... Sonuna kadar KARA KARTAL....
  17. Wish

Üye kartı çalışmam

Merhaba arkadaşlar bi müşterim üye kartı çalışmamı istedi ön ve arka yüz olmak üzere.Fakat çalışmaya ara verdik bu nedenle iş tamamlanmış durumda değil.sizlerden fikir almak istiyorum.bu iş yapılacak enazından o zamana kadar yapabileceğim farklı şeyler çıkabilir.
  18. Wish

Photoshop Dersleri "Siyah Beyaz Renklendirme " ( resimli anlatım )

Evet bencede çok yararlı br dersti çok teşekkürler...
  19. Wish

yeni yıl

Teşekkürler ismail senin ve bütün grafikerler org un yeni yılı kutlu, mutlu ,sağlıklı ve çok hediyeli olsun.Heryer hediye dolsun inşallahhhhh.
  20. Wish

arkadaşlar font konusunda bana yardım edermisiniz.

bende çok aradım ama yok elinde bi numune yokmu fonta ait öle ara yada bizde arıyalım.Yada örnek iste adamdan logoysa çiz yapcak bişi yok.Yazıysada en yakın fontu bulursun.Onu kullanırsın.
Yukarı Alt