Etkilenmen güzel ama taklit etmeye calisma cünkü o zaman kendi tarzini zor bulabilirsin, ama su anki seviyen bence cok iyi, bende cizgileri cok seviyorum.....
Bir deneme daha yaptim haddim olmayarak.. Cünkü bu canlilar cok mükemmel bi forma sahip, cok özenli cizmek gerekiyor.. :)
Uploaded with ImageShack.us
Sanat gibi güzel sey varmi Dünyada yaaa, heleki Resim..... Iyiki baslamissin bak.. Cok vakit kaybetmissin ama nereden dönülse zararin kar. Hem bu ruhumuzu beslemek icin, kimse icin cizmeyelim zaten, biz haz aldigimiz icin cizelim bosver...
SAKIN birakma.. Zevkine yapiyorum demek, seviyorsun cizmeyi demek. .SAKIN birakma calismayi, cizmeyi. Gölgelere koyu cizgi atinca göreceksin farkini.. Devam devam. Gözün cok güclü, gözün ile elinin baglantisi süper.. Hoby olarak bile olsa cizmeye devam.. Valla teveccüh etmissin Üstad degilim...
Cok tesekkür ederim.. Calismaya gelince kullandigim kagit siyahti, ben beyaz kalemle calistim ama tabii siyah yerleri bos birakmak gerekiyordu, bunu calismanin ortalarinda anladim. Insan calisa calisa tecrübe kazaniyor iste. Meganne nin calismalarina gelince, cok dogru bir yorum. Eksik olan...
Portrelerin cok güclü, cok iyi yakaliyorsun mimikleri, özellikleri. Muhtesem cizgiler, süper.. Cizgilerin cok iyi... Bu arada tesekkür ederim, insallah oralara gelirsem ugrarim... ;)
Epeydir yoktum arkadaslar selam herkese, önemli olmasada bir rahatsizligim vardi. 7 gün hastahanede yattim Hamburg da. Daha öncesinde de Türkiye deydim. Simdi iyiyim yine.. Tekrar calismaya basladim:
Uploaded with ImageShack.us...
Evet beeee.. Muhtesem değilmi.. Bende çok seviyorum ve böyle hissediyorum tıpkı senin anlattığın gibi.. Işık , gölgeler.. Müthişş gerçektende renk gelince bütün büyü ve heyecan bencede yok oluyor.. Aynen katılıyorum. Ha bu arada kafadan çizmek zorunda değilsin ve zaten bu iyi birşeyde değil...
Gözünüzle elinizin koordinasyonu cok iyi, o yüzden bakinca kimin portresi oldugu hemen belli oluyor. Amatör portre cizimlerimi?? ;)
Süperler... Bence kadin muhtesem olmus adi su an aklima gelmiyor. Öteki portrelerda bu kadar Canli yani daha koyu daha keskin olsa onlarda süper degil muhtesem...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.