Arama sonuçları

1. logarita99

a beautiful woman's figure...

Cok tesekkür ederim calismalarima baktiginiz icin.. Maalesef cok istedigim halde güzel sanatlar yerine iktisat okumak zorunda kaldim, sartlar öyle gerektiriyordu fakat bu kadar pisman olacagimi bilseydim ne yapar eder o yönde tercih kullanirdim. tekrar tesekkür ederim. sizin calismalarinizda cok...
  2. logarita99

karalama defterim..

Ilginc bir stilin var, keske fotograflar biraz aydinlik olsa...... Eline saglik..
  3. logarita99

a beautiful woman's figure...

Cok hos.... Ellerinize saglik..
  4. logarita99

birkaç resim de ben ekliyim belki beğenen çıkar...

Esya ve tabiati kastetmemistim, bende hislanmiyorum bunlari cizmekten. Tamamen katiliyorum cizgilerin yok edildigine.. Benimde en cok haz alarak cizdigim konular insanlardir, özellikle anatomi calismayi seviyorum.
  5. logarita99

birkaç resim de ben ekliyim belki beğenen çıkar...

Cok begendim tabii.. Hep portremi calisiyorsunuz??
  6. logarita99

bi kaç eskiz

Süper, cok hosuma gitti.. Cizgileriniz rahat ve saglam.
  7. logarita99

Karakalem (göz 2)

Basarili buluyorum... :) Model calismalarinin devamini sabirsizlikla bekliyorum..( üst kirpiklerin saga dogru cogalan yerde daha kalin ve diplere dogru zayif degil koyu olmasi gerekir böylece cok daha iyi duracak )..
  8. logarita99

Karakalem..

Mmm... Yarim saatmi?? Bence cok iyi olacaksin yakin zamanda cünkü cizgilerin saglam ve iyi görünüyor.. Süper!! :)
  9. logarita99

Karakalem..

Iyi aksamlar Sayin Ertas, bence cizim yaparken elbiseyi düsünme, önce icindeki iskeleti bacagin durusunu, omuzlari, köprücük kemiklerini hisset ve önce onlari ciz, daha sonra giydir veya cizimin bittikten sonra cizdigin resmi ciplak düsün. Örnegin omuzlar sanki cokmu birbirinin ayni? Yani bir...
  10. logarita99

KIZKARDESiM 3 BOYUTLU CALISTIM YiNE....

Hep bu son 3D diyorum fakat hep aklima baska fikirler geliyor hadi bunuda yapayim diyorum, seviyorum bu teknigi yaaa.. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
  11. logarita99

Karakalem..

Epey yol aliyorsun zaten, bu hizla gidersen hersey daha kolay olur.. Bence cok iyi....
  12. logarita99

Karakalem..

Cok begendim, Bence cizgilerin cok hos.. Nasil calisiyorsunuz bilmiyorum ama arastirma cizgilerini temizliyormusunuz cizim esnasinda?? Tabiiki bazi calismalarinda oranti hatalari var ama cok kötü degil.. Ben cok begendim cizgilerini... ( hosgörüne siginarak düsüncelerimi yazmaya calistim )...
  13. logarita99

3 Boyutlu Vw Bus..

Artık 3 Boyut calısmayım dıyorum ama hadı bu son dıyorum hep bakalım bu son artık Yaglıboya tabloyu tamamlamam lazımş baslamıstım öyle kaldı. :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ViDEO...
  14. logarita99

3D Nü Denedim...

Kagıdımın yarısı dıkey konumda olmalıydı o yüzden cok basarılı bır deneme olmadı.... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us VIDEOSU https://www.facebook.com/#!/photo.php?v=4955292393722&set=vb.1041304366&type=2&theater
  15. logarita99

Sinir Küpü 3 Boyutlu calistim..

@Furkan PARLAK :) Evet bencede..
  16. logarita99

Tesekkür...:)
  17. logarita99

Tesekkürler..:)
  18. logarita99

Çok tesekkür ederim...
  19. logarita99

Sinir Küpü 3 Boyutlu calistim, umarim iyi olmustur.. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Ve ViDEOSU: https://www.facebook.com/photo.php?v=4953200021414&set=vb.1041304366&type=2&theater
  20. logarita99

30 dakikalik eskiz calismasi.....

Uploaded with ImageShack.us
Yukarı Alt