Arama sonuçları

1. F

Vektörel desenin renk ayrımı

Sarı rengi fon olarak düşün geçiş vermeyeceksin lap olacak.Geçişi sadece turuncuya verip tram atacaksın okadar.
  2. F

SCREAM afiş çalışması

Ben teşekkür ederim:)
  3. F

Bu desen için 1.renk olarak lap bi sarı üzerine 2.renk olarak turuncu olmalı. Turuncu renge geçiş verilip tram atılmalı. Yani tek seferde diğer formattan layere kopyalar,secerek 2 tane kanal açarak işlemi yapabilirsiniz. Kolay gelsin.
  4. F

başka bir altarnatif varmı acaba?

Ctrl+O yu Dene birde - Dodge tool Üst ayarını shadows yaparak.
  5. F

@memetaltin Kendi yaptığım yöntemi anlatayım kısaca: 1-Renk ayrımı için photoshopa alıyorum deseni.Bunu iki şekilde yapabiliriz. 1: Deseni photoshopta açarak renk ayrımı yöntemi renkleri alabiliriz. 2: Örneğin desen Ai formatındaysa renkleri ordan ctrl+c ile kopyalayıp photoshopta layere...
  6. F

SCREAM afiş çalışması

@Kerim ÖKSÜZ Kesinlikle çıkaçağına eminim.Artı tasarımlarınızı beğenmesem yaptığınız logoyu kullanmazdım değilmi :)
  7. F

SCREAM afiş çalışması

Kerim bey genel olarak çalışmanız gerçekten çok güzel lakin tipografinin biraz daha farklı olduğunu düşünüyorum.Örneğin oradaki kız komple yazılardan oluşsaydı o zaman çok hoş bi tipografi olurdu. http://www.photoshopmagazin.com/uploaded_files/2141455_5ed16a5aeca53bb8f3ed10a0e4a004ff.jpg...
  8. F

Dondurma(psd)

Yeni link: DOWNLOAD
  9. F

3F desen logo tasarımı

Ellerinize sağlık Kerim bey çok şık oldu.çok beğendim. Teşekkürler.
  10. F

PSD Formatında Gazeteler

Yeni link : DOWNLOAD
  11. F

Hangi Renk ? ( Ben Karar Veremedim)

Renk tonuyla oynanırsa (A) yada (D).
  12. F

Bunlarda benden olsun

Emre bey yüklemede sorun var sanırım.Görüntü yok.
  13. F

Nihayet Bitirdim :) Yorumlarınız Lütfen

Ufak bi detay sol üstte ZEKİ KAYANK yazıyor. Şimdi gördüm Ahmet beyde belirtmiş zaten.
  14. F

Translucator 1.0 (Dekupe Plugin'i)

Buyrun arkadaşlar burdan indirebilirsiniz. DOWNLOAD Translucator'un kullanımı : İlk olarak görselinizin bulunduğu Layer üzerine çift tıklayın ve background olmaktan çıkarın. Aksi takdirde Plug-in çalışmayacaktır. Plug-in'imiz açıldıktan sonra dekupe edeceğiniz nesnenin kenar çizgileri...
  15. F

Emprime Bebe Desenleri(EPS-Aİ)

Link yenilenmiştir.
  16. F

75 Adet Emprime-Erkek T-shirt Desenleri(ai)

Link yenilenmiştir. DOWNLOAD
  17. F

Yeni yılınız kutlu olsun

Herkese sevdikleri ile beraber geçirecekleri nice mutlu yıllar dilerim.
  18. F

Tweety Vektörleri(CDR)

Link yenilenmiştir.
  19. F

2011 Takvim (cdr,ai,eps)

Rica ederim...
  20. F

emprime baskı acil

www.desinatorkursu.com adresinden ulaşabilirsiniz yada özelden mesaj ile.
Yukarı Alt