Arama sonuçları

1. F

kerem krisinli kız t-shirt

Photoshopta cmyk olan çalışmanızı rgb olarak değiştirdim. image__mode__rgb yapıyoruz.
  2. F

kerem krisinli kız t-shirt

Çalışmanız görünüyor ama daha önce Hakan bey'in de dediği gibi; CMYK modda çalışmalar IE7'de GÖRÜNMÜYOR.Çalışmayı görebilenlerin tarayıcısı Mozilladır muhtemelen. Ya da IE8 destekliyor olabilir. Sanırım şimdi görünüyordur.Çünkü çalışmanızı RGB olarak düzenleyip tekrar yükledim.
  3. F

Vektörel Çocuk Desenleri(eps)

Link yenilenmiştir.
  4. F

Vektörel Çocuk Desenleri(eps)

Arkadaşlar müsait bi zamanda yenileyeceğim.
  5. F

Grafikerler.Org Tshirt Tasarımı Yarışması.

Katılacak olan arkadaşlara başarılar diliyorum.Eminim güzel çalışmalar çıkacaktır;)
  6. F

çok güzel çalışmalar bunlar -2-

Gerçektende muhteşem çalışmalar bunlar...
  7. F

corel draw 3 boyutlu (3d) yazılar yazmak?

Ebru hanım sitede arama yapmadınız sanırım.Sorunuzun cevabı aşağıdaki linkte mevcuttur. https://www.grafikerler.org/corel-draw-dersleri/2750-corelde-3-boyutlu-yazi-yapmak.html
  8. F

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydınlar efenim...:)
  9. F

Suya Düşen Elmanın Gölgesi :)

Dersler için teşekkürler sayın watchful.
  10. F

Accurate 4 Nakış Programı Demo..

Link yenilenene kadar konu Geri Dönüşüme taşınmıştır.
  11. F

MSN'de sorun mu var?

Evet kesinlikle bi sorun var.Aynı durum bende de var.
  12. F

Abstract brush

(Download...) Abstract 2: 10 brushes (Download...)
  13. F

Şubat Ayı Grafikerler.org Logo Yarışması Sonuçları

Dereceye giren Ahmet beyi,Erkan beyi,Dilek hanımı kutlar,başarılarının devamını dilerim... Yarışmaya katılan tüm arkadaşlara da ayrıca teşekkürler.
  14. F

2010'da sahne senin İstanbul

Dünyanın en ilham verici kenti İstanbul 2010 yılının Avrupa Kültür Başkenti. Bu çerçevede İstanbul'da 182 kültürel aktivite gerçekleşecek. İstanbul 2010 itibariyle itibariyle Almanya'nın Essen ve Macaristan'ın Pech şehirleriyle birlikte Avrupa Kültür Başkent'i ünvanını taşımaya başladı. 16...
  15. F

Nakış desenleri binlerce

Görsel eklenmemiş ama linkte bir sorun bulunmamaktadır.İndirip bakabilirsiniz.
  16. F

Üç boyutlu Titanic

Avatar'dan sonra yeni bir 3D bombası daha geliyor: Bu klasiği 3D izlemek için geri sayıma başlayın. James Cameron, Oscar'da pek de beklediğini alamadığı Avatar'a 15 yılını ve 200 milyon dolarını harcadı ve yeni 3D devrini başlattı. Yeni bir 3D film açıklaması bekleniyordu ancak Cameron...
  17. F

Photoshop psd Albüm dosyaları

Linkler yenilenmiştir.
  18. F

Vector Floral Design

Link yenilenmiştir.
  19. F

Genel Photoshop Dersleri (14 Ders,228 Video)

Diğer desleride daha sonra eklemeye çalışıcam. 13.ders
  20. F

vektörel desenler EPS

Linkte bi sorun yoktur.Ancak alternatif bir link veriyorum. DOWNLOAD
Yukarı Alt