Arama sonuçları

1. mm software

2Pac Shakur Çizimim

2Pac Shaku çizim çalışmamı sizlere sunuyorum çizim ve boyama bana aittir, hatalarım varsa belirtirseniz sevinirim, dışardan bir bakış her zaman iyidir.
  2. mm software

Hayko Çepkin Çizim

Ayrıca boyamalarında da sorunların var onlarıda geliştirmelisin
  3. mm software

Program Girişi - Görüşlerinizi Alabilir miyim?

Son öneriler doğrultusunda ortaya böyle birşey çıktı :) @Emre ÇETİNER Çok teşekkürler ama ben birazda reklam açısından yapıyorum bu girişi, ancak büyük programlarda dediğiniz gibi sade olmakta yarar var, sade bir çalışma da deneyeceğim :)
  4. mm software

@Demet YILDIZ; Yeşil yada mor deniyorum hemen :) @Emre ÇETİNER; Program girişi derken programa tıklandığında ana ekrandan önce bu ekran gelecek ve birkaç saniye sonra ana ekran gelecek. Teşekkürler onuda deniyorum :) @Emre DEMİRCİ; önerinizi denedim gayet hoş oldu teşekkürler :)
  5. mm software

Teşekkürler önerinizi dikkate alacağım ve değiştiriyorum girişi. Peki renkler konusunda bir öneriniz var mıdır yoksa böyle ideal mi acaba?
  6. mm software

Selamun aleykum, ben grafik tasarımdan daha çok programlama içinde uğraşıyorum arkadaşlar, ancak programlar içinde grafik çalışmaları gerekli olduğu için bazen yaptığım çalışmalarda kararsız kalabiliyorum. Sizlerden isteğim sizlerin özgün fikirlerinizi almak görüşleriniz doğrultusunda görsel...
  7. mm software

2012 Realistik Karikatür Çalışmaları...

İlgimi çeken çok eğlenceli bir konu ve gayet başarılı çalışmalar olmuş emeğinize sağlık :)
  8. mm software

noktayazilim.tk | Logo Çalışmalarım

Teşekkürler çalışmalarımın logo çalışması olmadığını anladım ancak göze hoş görünen ütopik çalışmalar olduğunu düşünüyorum, yada kendimi böyle avutuyorum ancak gerekli bilgileri edinip nitelikli çalışmalar yapacağım emin olabilirsiniz. Eleştirileriniz için teşekkürler :)
  9. mm software

Programım İçin Giriş Ekranı Hareketli Çalışmam

Counter Strike kontrol kodlarını oluşturan M.M. Cfg Maker programım için yapmış olduğum açılış ekranıdır, görüş ve önerilerinizi bekliyorum :) Not:Alt orta bölümde bir süre sonra giriş ve çıkış butonları beliriyor programda ve aynı zamanda sağ ve sol altta diğer programlarıma ait reklamlar...
  10. mm software

Teşekkürler yorumlarınız için, dikkate alacağım
  11. mm software

Forumum için yapmış olduğum logo çalışmalarım...
  12. mm software

Tutku Yazılım Logo Çalışması

Güzel çalışma olmuş :)
  13. mm software

Stock Foto ve Videolar (Satın aldıkça ekleyeceğim..)

teşekkürleeer :)
  14. mm software

Vintage Arkaplan

Çok teşekkürler :)
  15. mm software

Freelancer Kurumsal Kimlik Çalışmam

Güzel ve sade bir tasarım olmuş beğendim emeğinize sağlık :)
  16. mm software

200 parçadan oluşan çalışma

çok güzel olmuş emeğine sağlık :)
  17. mm software

Göksel Dijital Resim Çalışmam

Buyrun arkadaşlar dijital resim çalışmalarıma bir yenisini daha ekledim görmek isteyen olursa diğer çalışmalarımıda eklerim ama şimdilik güncel olduğu için bunu koyuyorum. Göksel çok sevdiğim sanatını başarıyla icra eden hanımhanımcık çok tatlı bir bayandır saygı ve sevgilerimi sunuyorum...
  18. mm software

yusufbatırel fotoroman tadında race chooper cizimim

Süper olmuş emeğinize sağlık :)
Yukarı Alt