Arama sonuçları

1. mm software

Logo Çalışmalarım

Çok güzel olmuşlar emeğinize sağlık takdire şaayan doğrusu ufkunuz çok geniş :)
  2. mm software

Bu tasarımlar nasıl yapılıyor

3. boyut için Xara3D programını kullanabilirsiniz, resmi zemine oturtma, bina üzerine monte etme işlemlerini PhotoShop'tan yapabilirsiniz. Xara3D'den aldığınız transparan png resmi photoshop'ta düzenleyip gerekli ayarları yapabilirsiniz.
  3. mm software

reklam stratejisi

Süpermiş aynı zamanda ilginç :)
  4. mm software

M.M. Software Logo Çalışmam [.gif]

Buyrun arkadaşlar kendi programlarım için hazırlamış olduğum logo çalışmasıdır. Sizlerden yorumlarınızı görüş ve eleştirilerinizi almak istiyorum şimdiden teşekkürler.
  5. mm software

Her çeşit Kirpik Photoshop Brushes İndir

Çok teşekkürler ;)
  6. mm software

Dev brush arşivi...

Paylaşım için çok teşekkürler ;)
  7. mm software

haskaya logo çalışmaları

İkiside çok güzel olmuş emeğinize sağlık ancak bende oyumu 2. çalışmadan yana kullanıyorum göze daha hoş ve zarif geliyor :)
  8. mm software

uyumlu renkleri söyleyen muhteşem bir site

Burayı daha önce kullanmıştım arşivimde duruyor faydalı bir paylaşım Hasan Bey çok teşekkürler :)
  9. mm software

Çizgi Filmler Nasıl Tasarlanıyor

Çok güzel bir yazı olmuş emeğinize sağlık sonuna kadar sıkılmadan okuyabildim çok teşekkürler :)
  10. mm software

Kartvizit nasıl yapılmalıdır, nelere dikkat edilmelidir.

Çok teşekkürler paylaşımınız için
  11. mm software

Günün sözü bu olsun...

Üstadım farklıdır... Rahmetle anıyoruz mekanı cennet olsun...
  12. mm software

M.M. Tv v2.0.0 [Tüm Güncellemeler]

M.M. Tv v2.0.0 Program Coder: M.M. Software Programın Adı: M.M. Tv Version: 2.0.0 Kullanıcı Adınız: mm software Şifreniz: wexz *V.I.P. Üyeliğe sahip olacak kişilere ulaşılacaktır. Sizde V.I.P. üyelik istiyorsanız "maestromahzen@hotmail.com" adresiyle iletişime geçiniz! Programın Amacı: Bu...
Yukarı Alt