Serigraf, Tampon yada Yuvarlak baskılarda logomuzdaki özel renklerin Pantonesini bulmamız gerekir.Gerçi grafik programlarının bir çoğunda pantone skalası bulunsada, acil durumlar için Pantone Solid Coated C serisinin PDF şeklini ekliyorum... BURADAN İNDİRİN
Bu dersi hazırlama sebebim bu bölüm altında basılmak istenen objenin serigraf baskıya nasıl hazırlandığı sorulmuş ve doyurucu bir cevap verilememiş, bu nedenle budersi hazırladım.Bu video dersinde hep beraber grafikerler.org forumumuzun logosunu bir çakmağa nasıl uyarlarız ve nasıl renk ayrımı...
Daha çok akşamları sitelerle uğraştığım için, bir site için çizdiğim logoyu paylaşmak istiyorum, Corel Draw'ın taransparan özelliği beni hasta ediyor :rolleyes:
Ekteki eklentileri kurmadan önce ağır corel dosyalarım, yaklaşık 3 yada 5 dakkada açılıyordu.Bu eklentileri kurunca hızlandı, bu sorunu yaşıyan arkadaşlar varsa burdan indirsin, ekte 2 adet zipli dosya var bütün programları kapatın ziplerin içindeki exe dosyalarını çalıştırın... ve hıza bakın...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.