Arama sonuçları

1. ahmed guclu

Dünya

Tasarım logo satan bir firmaya aittir, çizim tamamen benim tarafımdan Corel Draw ile yapılmıştır.Illustrator'a örnek olsun diye sizlerle paylaşıyorum.
  2. ahmed guclu

Pantone Solid Coated C

Serigraf, Tampon yada Yuvarlak baskılarda logomuzdaki özel renklerin Pantonesini bulmamız gerekir.Gerçi grafik programlarının bir çoğunda pantone skalası bulunsada, acil durumlar için Pantone Solid Coated C serisinin PDF şeklini ekliyorum... BURADAN İNDİRİN
  3. ahmed guclu

Şizofreni

Nette bulduğum karakalem bir çalışmaydı, Corel Draw ile değerlendirdim...
  4. ahmed guclu

Logomuzu serigraf baskıya ayarlamak...!

Bu dersi hazırlama sebebim bu bölüm altında basılmak istenen objenin serigraf baskıya nasıl hazırlandığı sorulmuş ve doyurucu bir cevap verilememiş, bu nedenle budersi hazırladım.Bu video dersinde hep beraber grafikerler.org forumumuzun logosunu bir çakmağa nasıl uyarlarız ve nasıl renk ayrımı...
  5. ahmed guclu

Promosyon malzemelerine serigraf baskı örnekleri...!

Bunlar benim çalışmalarımdır, serigraf baskıya örnek olsun diye atıyorum.Bu arada aşşağıdaki resimler müşterimize okeyletme aşamasında görülüyorum :D
  6. ahmed guclu

Art of Dent

Yorumlarınızı bekliyorum...
  7. ahmed guclu

M küp

Daha çok akşamları sitelerle uğraştığım için, bir site için çizdiğim logoyu paylaşmak istiyorum, Corel Draw'ın taransparan özelliği beni hasta ediyor :rolleyes:
  8. ahmed guclu

Halkalar

Belki bir çoğunuz görmüştür bu çizimi , bir deneme yaptım %80 yakaladım galiba...
  9. ahmed guclu

Corel Draw X3 Hızlandırıcı eklenti !

Ekteki eklentileri kurmadan önce ağır corel dosyalarım, yaklaşık 3 yada 5 dakkada açılıyordu.Bu eklentileri kurunca hızlandı, bu sorunu yaşıyan arkadaşlar varsa burdan indirsin, ekte 2 adet zipli dosya var bütün programları kapatın ziplerin içindeki exe dosyalarını çalıştırın... ve hıza bakın...
  10. ahmed guclu

Haberci Köpek

Buyrun dilerseniz, websitelerinizde logo olarakta kullanabilirsiniz. İNDİR
  11. ahmed guclu

Yıldızlar

Dileyen logo olarakta kullanabilir. İNDİR
  12. ahmed guclu

Saplı Dondurma (Basit Çizim)

Dondurmada bu renkleri çok seviyorum ;) İNDİR
  13. ahmed guclu

Lambalı kalem

Corel ile çizilmiştir, dileyen kullanabilir.İNDİR
  14. ahmed guclu

Puzzle

Tamamen Corel ile çizilmiştir.
  15. ahmed guclu

Tavuskuşu

Bu çizim bayağı zorlamıştı beni, kuyruğunu beceremedim :D İNDİR
  16. ahmed guclu

Kalem

100' lerce çizimden bir tanesi...
  17. ahmed guclu

Wolksvagen

4 sene önce çizmiştim .. BURADAN İNDİRİN
  18. ahmed guclu

Yaprak Kız

İnternette bir yerde görmüştüm, biraz değiştirdim dileyen kullanabilir.Corel ile çizilmiştir.Fakat sadece PSD'sini attım İNDİR
  19. ahmed guclu

Pusula

Pek gelişmiş bir çalışma değil ama her an lazım olabiliyor... BURADAN İNDİREBİLİRSİNİZ
  20. ahmed guclu

Yaprak Çalışması

Resimdeki Yapraklı Dal :D Corel Draw'da benim tarafımdan çizilmişir.Dileyen kullanabilir (Corel ve PSD) olarak ekledim. BURADAN İNDİREBİLİRSİNİZ
Yukarı Alt