bende siteyi tesadüfen bulanlardanım.
ama iyiki bulmusum sitemizi (sitemizi diyorum çünkü ; ailem gibisiniz :) ) burda ortam çok güzel sıcak seviyeli herşey mükemmel ve en onemlisi baska sitelerdeki gibi ukala yonetıcılerımız yok bu ınsanın ıcını rahatlatıyor. bu sıtede bulunmamın en buyuk...
ben arkadaşımızın yaşadıgı bu sıkıntıyı çok yaşadım sen hazırlarsın musterı gelır bu olmamıs der ve yukardakı gıbı kutu ıcınde duz bır yazı karakterı ve hep aynı yuvarlak ıcınde bas harflerını ısterler.
sonuc sızı mutlu etmesede tamam dersınız. Kendi fikrinizi soyledıgınızde sızın yaptıgınızda...
faruk bey neden böyle bir polemiğe girdiniz anlayamadım ama
bazı insanlara verilecek en güzel cevap susmaktır ;cevap vermeye değmez
boşverin efendim herkes kendi yoluna....
Siz bizimlesinizin biz sizinle gerisi hikaye :)
seyyar köfteci, pilav ve nohut yemek için sizi mecidyeköye davet ediyorum mecidiyeköyün merkezinde hala bunu yaşayabilirsiniz.
belki size biraz geçmişi yaşatır :D
sayın danışman insanların yaralarına basmıssınız bu defa. Okuyunca yazdıklarınızı gözlerim doldu. Aşık olmak cok guzel aşkı yaşamak ise bambaşka ben hala mektup yazabılen bır asıgım hemde mum ısıgında aklımda sadece o var :) ayaklarım yerden kesılıyor pembe bulutların hepsı benım :):) bunu...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.