Arama sonuçları

1. BURÇİN DAMLA YETEN

Construction ( ESP )

teşekürler
  2. BURÇİN DAMLA YETEN

Temmuz ayı yarışma sonuçları

tebrikler erkin bey
  3. BURÇİN DAMLA YETEN

Littabe ( Dolunayı Bekle... )

değisik bir yaklasım olmıuş. başarılar dilerim
  4. BURÇİN DAMLA YETEN

Neden Grafikerler.org?

bende siteyi tesadüfen bulanlardanım. ama iyiki bulmusum sitemizi (sitemizi diyorum çünkü ; ailem gibisiniz :) ) burda ortam çok güzel sıcak seviyeli herşey mükemmel ve en onemlisi baska sitelerdeki gibi ukala yonetıcılerımız yok bu ınsanın ıcını rahatlatıyor. bu sıtede bulunmamın en buyuk...
  5. BURÇİN DAMLA YETEN

karasu seferoğlu akaryakıt logo çalışması

@Fatih Coşkun :D:D:D:D:D:D genelde hep aynısı soylerler acı bir gerçek olsada
  6. BURÇİN DAMLA YETEN

Ofis Modeli

en kısa zamadan beklıyoruz abdullah bey :) ben begenırım kesın olarak cunku cızemıyorum oyle bır kabılıyetım yok galıba :(
  7. BURÇİN DAMLA YETEN

karasu seferoğlu akaryakıt logo çalışması

ben arkadaşımızın yaşadıgı bu sıkıntıyı çok yaşadım sen hazırlarsın musterı gelır bu olmamıs der ve yukardakı gıbı kutu ıcınde duz bır yazı karakterı ve hep aynı yuvarlak ıcınde bas harflerını ısterler. sonuc sızı mutlu etmesede tamam dersınız. Kendi fikrinizi soyledıgınızde sızın yaptıgınızda...
  8. BURÇİN DAMLA YETEN

Tuttu tutmadı oyunu

tuttu (ama az ofkelıyım ) alttaki senin burnun çok uzun :D
  9. BURÇİN DAMLA YETEN

Ofis Modeli

bir an siizn cizdiğinizi dusundum ve cok begendım sızı tebrık edıcektım ama olmadı :) ıns. ilerleyen zamanlarda
  10. BURÇİN DAMLA YETEN

Ofis Modeli

abdullah bey siz mi yaptınız
  11. BURÇİN DAMLA YETEN

Tuttu tutmadı oyunu

tutmadi altaki bugun cok bezgin :S
  12. BURÇİN DAMLA YETEN

Yanınıza oturan müşteriden emir almaktan memnun musunuz?

faruk bey neden böyle bir polemiğe girdiniz anlayamadım ama bazı insanlara verilecek en güzel cevap susmaktır ;cevap vermeye değmez boşverin efendim herkes kendi yoluna.... Siz bizimlesinizin biz sizinle gerisi hikaye :)
  13. BURÇİN DAMLA YETEN

Berat Kandiliniz Mübarek Olsun

tüm arkadaşlarımın beraat kandili mübarek olsun hayırlara vesilie olması dileğiyle ....
  14. BURÇİN DAMLA YETEN

Tuttu tutmadı oyunu

tuttu alltakinin bugun çok mutlu :D
  15. BURÇİN DAMLA YETEN

Tuttu tutmadı oyunu

tuttu alttaki kedileri hiç sevmez !
  16. BURÇİN DAMLA YETEN

Yok olan seyyar lezzetler...

ne diyelim ozman beklerim sizleri danışman bey :D
  17. BURÇİN DAMLA YETEN

Yok olan seyyar lezzetler...

seyyar köfteci, pilav ve nohut yemek için sizi mecidyeköye davet ediyorum mecidiyeköyün merkezinde hala bunu yaşayabilirsiniz. belki size biraz geçmişi yaşatır :D
  18. BURÇİN DAMLA YETEN

Sana aşık olabilir miyim?

@danisman doğru sızın anlattıgınız bu ama onu okuyunca aklıma bunlar geldi ve bir anda yazdım. duygularıma hakim olamadım :D teşekkürler
  19. BURÇİN DAMLA YETEN

Mısırane Afiş Çalışmam

bence sade ve hoş olmus emegıne sağlıık
  20. BURÇİN DAMLA YETEN

Sana aşık olabilir miyim?

sayın danışman insanların yaralarına basmıssınız bu defa. Okuyunca yazdıklarınızı gözlerim doldu. Aşık olmak cok guzel aşkı yaşamak ise bambaşka ben hala mektup yazabılen bır asıgım hemde mum ısıgında aklımda sadece o var :) ayaklarım yerden kesılıyor pembe bulutların hepsı benım :):) bunu...
Yukarı Alt