Arama sonuçları

1. BURÇİN DAMLA YETEN

Sehpalar

teşekkürler :)
  2. BURÇİN DAMLA YETEN

Baskı Öncesi Yapılması Gereken Ayarlar ve Baskı Kontrolü

bu bilgileri bizimle paylaştıgınız için teşekkür ederim
  3. BURÇİN DAMLA YETEN

kara balık

ne hikmettir ki ben hiç okumadım o kitabı :D
  4. BURÇİN DAMLA YETEN

kara balık

sayın Rebel cok teşekkur ederım. senınle aynı fıkırdeyım var olan cızımıde yerlestırmek marıfettır.( kendımı şımartım bıraz gaza gelim :D:D:D:D:D)
  5. BURÇİN DAMLA YETEN

Mönü tasarim

@Rebel ozaman sorun yok cok guzel bır calısma emegıne sağlık :D
  6. BURÇİN DAMLA YETEN

Sağlam Balıkçılık Hand-Out

@adsfenomen sayın adsfenomen bu sıtede bıldıgım bırsey varsa kımse kımsenın ekledıgı calısmayı dusunmeden ıncelmeden elestırmıyor ıyı yada kotu olarak. burda sıze soylenenlerde ınsanların yayınladıgınız ıs hakkıında goruslerıdır.Sız bıs ıs yaparsınız bırıler begenır bırılerı begenmez kımısı...
  7. BURÇİN DAMLA YETEN

Mönü tasarim

çalısmanızı cok begendım sade goz yormuyor ama monulerde kagıdı 2 ayırıp yarısına grı vermıssınız gecıs olarak kullansanız daha hos durabılırdı. emegınıze sağlık
  8. BURÇİN DAMLA YETEN

kara balık

Yaşar Karadeniz bey asla sizi yalnış anlamadım o kadar güzel anlatmıssınız ki yalnıs anlamak ne kelıme.. :) Süleyman Köklü bey font "kıds" cocuklara daha yakın olsun dıye onu kullandım digerleride futura dır. Dilek Doğrusöz hanım baloncuk derken tam olarak nasıl yerlestırecegımı anlayamadım...
  9. BURÇİN DAMLA YETEN

kara balık

bu afişi geçen sene yapmıstım . Yöneten yerıne yonetmen olması gerekıyor ama musterı o sekılde ıstedıgı ıcın oyle yazıldı. Ama anladığım birşey var dilbilgisi çalısıp daha dıkkatlı olmalıyım teşekkurler yaşar bey :)
  10. BURÇİN DAMLA YETEN

yeteneğini keşfet

soyledıgınız hususlarda dıkkat edıcem dılbılgısı yazım kurallarını hatırlatıgınız ıcın ayrıca teşekkür ederim :)
  11. BURÇİN DAMLA YETEN

kara balık

çalısmam freehand 10 da yapılmıstır.
  12. BURÇİN DAMLA YETEN

yeteneğini keşfet

merhaba arkadaşlar bu toplamında 30 dk yapılmıs cok acil olan bir afiş ; telefon numarasını sıldım yasak oldugu ıcın
  13. BURÇİN DAMLA YETEN

Günlük Hayatta Hangi Tuşu Kullanmak İsterdin?

f5 ve delete bence
  14. BURÇİN DAMLA YETEN

Selamun aleyküm

hosgeldın aramıza
  15. BURÇİN DAMLA YETEN

Selam Millet :)

ailemize hosgeldın kardes
  16. BURÇİN DAMLA YETEN

Yapmış olduğum logoyu değerlendirirmisiniz

matbaada ıyı bır usta varsa hıcbır sorun cıkmaz :):)
  17. BURÇİN DAMLA YETEN

Yorumunuz

sanırsam bu bır yaka kartı ama arkadasımız tam bır bılgılendırme yaparsa sevınırız.
  18. BURÇİN DAMLA YETEN

fasturka kurumsal kımlık calısması

@Melih Yongacı asla elestırı yapmanızdan rahatsız olmadım her ısın bır ustası vardır sonucta sız bende tecrubelısınız ama ben galıba kendımı yalnıs ıfade ettım. yalnıs anlasılmak ıstemem ben bu ısı yaparken ozel oldugunu dusunerek yaptım . Tabiki normalde torba zarf dıplamat zarf ıstenırse bu...
  19. BURÇİN DAMLA YETEN

Fast Turca ( Kurumsal Kimlik Calismasi )

bence çalısma bıraz karmasık olmus goz yorudugunu dusunuyorum. en cok takıldıgım 1. çalısmadakı menu arka kapakta fırma ısmını cıcek kapatmıs. bu pek hosuma gıtmedı. ama ben sıyah kırmızı renklerını severım daha sade bır calısma daha hos olabbılır :) başarılar dilerim ....
Yukarı Alt