"Montaj" hakkında bilinmesi gerekenler...
Şeffaf ışığı geçiren bir zemin folyo (astrolon) üzerinde çeşitli veya aynı filmlerden, bir kalıp veya grup filmi yapılacak şekilde elde edilir. Bu işleme
montaj denir.
Filmler mutlaka ışığı geçiren bir zemin üzerine toplanmalıdır. Bu işler tek...
@Yaşar Karadeniz
mükemmel sözler gerçekten bende sizinle çok sevdğim bir şiiri paylaşım :)
DESEM Kİ
Desem ki vakitlerden bir Nisan akşamıdır,
Rüzgârların en ferahlatıcısı senden esiyor,
Sende...
ben sıfırdan yaptım calısmayı matbuu evrakları dahıl hepsını ben hazırladım ama zarar goren ben oldum cahit bey uyarınız ve lınkınz için teşekkür ederim. aslında bı cok kısye olmustur cevremde bu tıp olaylar uzucu oluyor ben o olaydan sonra calısmak 2 gun kendıme gelemedım hem hareket yemek...
@cavit nogay
calısmamı bende begenmedım zaten :) ama dedıgım gıbı destek almak hatalarımı gormektı amacım hala ustundeyım ısın pazartesı gunune kadar vaktım var daha ıyısını yapıp ıns. bu konunu altına eklıcem
zaman ayırıp bana yol gosteren herkese teşekkurler:rolleyes:
teşekkür ederim buse hanım bu konuya bakanlar arasında tek yorum yapan sızsınız aslında aklıma neden hep 85*50* yapıyoruz degısık olmazmı kartvızıtler dedım belkı baska fıkırlerıde olan vardır dıye dusunmustum
tekrar teşekkürler
arkadaşlar ben bir çalışma yapıp siteye eklemiştim. daha sonra bu fırmayla bazı sebeblerden dolayı iş yapmaktan vazgectıler. ama buraya kendım yapmıs oldugum calısmalar bıze zarar verıyo dıye kaldırılmasını ıstedıler ve sonra bana uyarıda bulundular bu calısmayı sergıleyemezmısıım ve aynı...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.