Arama sonuçları

1. BURÇİN DAMLA YETEN

Kutu tasarımı ile ilgili sıkıntım :(:(

musterilerimde ne istediğini bilse bende size soyleyecegımde sureklı fıkır degısıyor ben olara 15*15 kutu yapıcam örnek olarak :s
  2. BURÇİN DAMLA YETEN

takılar var kalpli yastıklar mumlar ozel sarap kutuları v.s. cıcekle bu tarz şeyler freehand yada ai olarak olursa sevınırım eğer bana bıcak izi verirseniz
  3. BURÇİN DAMLA YETEN

grafik tasarım eğitimi

arkadaşlar benım grafıkerliğe başlamam baba meslegı olmasıdır hemde kendı okudugum bolumden pişmam olmamdır. aklıma cok sey gelıyor ama uygulamakta zorluk cekıyorum programalara hakım degılım bu sebeble bu konuda eğitim almak ıstıyorum. İstanbulda (avrupa yakası olursa sevınırım) bildiğiniz...
  4. BURÇİN DAMLA YETEN

Güner Elektrik Katalogu Kapak Çalışması

ya size ben ımrenıyorum gercekten yaratıcısınız cok guzel oolmus calısmanız emeğinize sağlık
  5. BURÇİN DAMLA YETEN

Google, yakınlarınızın nerede olduğunu gösterecek

kıskanclar partnerler ıcın kotu bol kavgalara ve bosanmalara ayrılıklara sebeb olabılır sosyal hayat aıle ve ilişkiler acısından sakıncalı :(:(
  6. BURÇİN DAMLA YETEN

T-Shirt Tasarımlarım

2 numaralı tasarıma bayıldım cok guzell emeğinize sağlık
  7. BURÇİN DAMLA YETEN

Slmlar...

hoşgeldin ailemize :D
  8. BURÇİN DAMLA YETEN

Yeni Mac Mini’ler Mart ayında gelecek

ben hic mac kullanmadım ama mac mını alıp kullanmak ıstıyorum denemek amaclı yararlı olucak mı bılmıyorum :S
  9. BURÇİN DAMLA YETEN

@Yaşar Karadeniz ebatları bellı degıl sanırsam onlarda ılkdefa yaptırıyolar ısı ılk once deneme amaclı bır calısma yapacagımızı sonra ebatlarını belırleyecegımızı soyledıler:confused:
  10. BURÇİN DAMLA YETEN

Sevgililer günü için fırmaya hedıye paketı kutusu
  11. BURÇİN DAMLA YETEN

arkadaşlar istek üzerine bole bir kutu cizdim ama bana biraz saçma geldı daha once hıc bole bişey yapmadığım için zorluk çekiyorummm :(:(:( bana nasıl yapacağım hakkında yardımcı olabilirseniz cok sevinirim. Şimdiden teşekkürler
  12. BURÇİN DAMLA YETEN

Yarışma

18 yaşından büyük ve tam zamanlı öğrenci olma şartının arandığı yarışmaya başvurular 5 Haziran 2009'a kadar yapılabilecek. Bu yıl dokuzuncu kez düzenlenen Adobe Tasarım Başarı Ödülleri'ne (ADAA)başvurular başladı. Grafik tasarım, fotoğraf, animasyon, dijital film yapımı gibi alanlarda, 18...
  13. BURÇİN DAMLA YETEN

TSK personeline ve Polise Facebook yasağı

cok guzel yapmıslar bence
  14. BURÇİN DAMLA YETEN

%25 İndirim Çeki

cok guzel bir çalışma olmus emeğinize sağlık
  15. BURÇİN DAMLA YETEN

grafikerler.org için ufak nacizne bir çalışma

@Bahtınur YILDIZ resım gozukuyor :o
  16. BURÇİN DAMLA YETEN

Muhtelif Logolar ve Clipartlar

ben indiremedim ama :(:(