Arama sonuçları

1. BURÇİN DAMLA YETEN

2009 Takvim Çalışmam

bu çalışma alıntı bırebır aynısını alıp uygulanmıs :(:(
  2. BURÇİN DAMLA YETEN

"a5" Tek Sayfalık İnsert

emınım cunku sızın daha ıyısını yapacagınıza :)
  3. BURÇİN DAMLA YETEN

"a5" Tek Sayfalık İnsert

%25 ındırım kısmınıbegenmedın cok sade buldum. tüpgaz yazı fontu cok daha farklı olabılırdı. atesın ıcındekı cebınızı yakmayan kampanya yazısı hos olmus guzel dusunce ama goze pek hos gozukmuyor
  4. BURÇİN DAMLA YETEN

BENZER ya da KOPYA TASARIMLAR

şimdi herkes kendıne grafiker dıyebılıyor koyalıkla aslında buna sebeb ıse beledıyelerın 9 aylık kursları bazı ozel fırmaların 3 ayda grafıker yetıstırıyoruz demesı gıbı sebeblerdır bence. ama bırsey varkı eğitim herseyın bası eğitim olmadan olmaz yetenek+eğitim+azim+ çalışma aşkı bunlarda...
  5. BURÇİN DAMLA YETEN

grafik tasarım eğitimi

@Serkan Baysal :):):) nedemek serkan bey
  6. BURÇİN DAMLA YETEN

Kutumun son hali :d

@Emine Şahin teşekkür ederim emıne hanım haklısın bu guzel fıkrınızın ıcınde tesekkur ederım fatma hanım benım konum var bakarsanız sıze faydalı olabılır emınım sızde yaralanacaksınız arkadaslarımızın bılgısınden;)
  7. BURÇİN DAMLA YETEN

grafik tasarım eğitimi

sizde ünlüsünn :) merak ettim simdi :D:D
  8. BURÇİN DAMLA YETEN

haklıısnız serkan bey acele oldu basıt bılıyorum bıcakla degısıklık yaptım babamda farketttı hemen (benım babam 20 kusur senedır bu ısın ıcınde ama sımdı sadece matbaa kısmıyla ılgılenıyor) ama sımdı en azından bırazda olsa bu konuda bılgım oldı zamanla daha ıyı calısmalar cıkarıcam :)
  9. BURÇİN DAMLA YETEN

ARKADAŞLAR KUTUNUN TOPLAM ÇALIŞMA SURESI 2 SAATTIR IS ACIL OLDUGU ICIN SIMDI BEGENILERINIZE SUNUYORUM KUTU BICAK IZINDE KATKISI OLAN SERKEN BEYE TEŞEKKÜRLER
  10. BURÇİN DAMLA YETEN

grafik tasarım eğitimi

Sizmı vereceksınız
  11. BURÇİN DAMLA YETEN

kuru boyayla yaptığım bir calışma yorumlarınızı esirgemeyin devamı gelecek

bence cızmeyı cok severım ozellıklede karakalemle ama sızıde kıskanmadım degıl :D:D:D cok guzel olmus emegınıze sağlık
  12. BURÇİN DAMLA YETEN

yaglı boya çalışmam(akdamar kilisesi)

cok begendım calısmanızı devamını beklerız :D
  13. BURÇİN DAMLA YETEN

Güner Elektrik Katalogu Kapak Çalışması

@Sedat Gül içimden geçendi rica ederim ara sıra şımartmak da lazım dımı ;);):D:D
  14. BURÇİN DAMLA YETEN

eskilerden bazı çalışmalar

@Mehmet KIYMIK bole güzel aileye bole cumleler yakısmıyor :mad:bence kımse asagılanmayı haketmez calısma ne kadar kotu olursa olsun :( ama ben bu calısmalartı begendım ozellıkle 2 calısmayı
  15. BURÇİN DAMLA YETEN

Türkçe Konuş! Görselleri

aslında üzücü olan bu reklamların metinlerinide bizim meslektaşlarımızın hazırlamasını yanlıs anlamayın bunu reklam grafık tasarım gorsel sanatlar hepsı bırbırını bağlantısı bızım gıbı keske herkes duyarlı olsa bıde su geldı aklıma turktelokomda yabancılara satıldı bızı bukadar ozendırmelerı...
  16. BURÇİN DAMLA YETEN

Türkçe Konuş! Görselleri

@Süleyman Köklü yazılanlara katılıyorum. gençliğimiz malesef özeniyor sankı bu şekilde konuşmak marifatmiş gibi dvranıyolar hatta bazıları abartıp good night welcome vc sozler konusuyorlar. son olarak turktekomun reklamı jem demesı gıbı
  17. BURÇİN DAMLA YETEN

Kutu tasarımı ile ilgili sıkıntım :(:(

Teşekür ederim serkan bey olculerımde belırlendı artık 30 * 30 / 15*15 / 8*8 cm olarak cok tsk ederım destegınız ıcın :d
  18. BURÇİN DAMLA YETEN

grafik tasarım eğitimi

ömer bey derken anlayamadım :S
  19. BURÇİN DAMLA YETEN

Kutu tasarımı ile ilgili sıkıntım :(:(

ilginize tşk arkadaşlar yarın sabah sızen net bılgıler verıcem
Yukarı Alt