%25 ındırım kısmınıbegenmedın cok sade buldum. tüpgaz yazı fontu cok daha farklı olabılırdı. atesın ıcındekı cebınızı yakmayan kampanya yazısı hos olmus guzel dusunce ama goze pek hos gozukmuyor
şimdi herkes kendıne grafiker dıyebılıyor koyalıkla aslında buna sebeb ıse beledıyelerın 9 aylık kursları bazı ozel fırmaların 3 ayda grafıker yetıstırıyoruz demesı gıbı sebeblerdır bence. ama bırsey varkı eğitim herseyın bası eğitim olmadan olmaz yetenek+eğitim+azim+ çalışma aşkı bunlarda...
haklıısnız serkan bey acele oldu basıt bılıyorum bıcakla degısıklık yaptım babamda farketttı hemen (benım babam 20 kusur senedır bu ısın ıcınde ama sımdı sadece matbaa kısmıyla ılgılenıyor) ama sımdı en azından bırazda olsa bu konuda bılgım oldı zamanla daha ıyı calısmalar cıkarıcam :)
ARKADAŞLAR KUTUNUN TOPLAM ÇALIŞMA SURESI 2 SAATTIR IS ACIL OLDUGU ICIN
SIMDI BEGENILERINIZE SUNUYORUM KUTU BICAK IZINDE KATKISI OLAN SERKEN BEYE TEŞEKKÜRLER
@Mehmet KIYMIK
bole güzel aileye bole cumleler yakısmıyor :mad:bence kımse asagılanmayı haketmez calısma ne kadar kotu olursa olsun :(
ama ben bu calısmalartı begendım ozellıkle 2 calısmayı
aslında üzücü olan bu reklamların metinlerinide bizim meslektaşlarımızın hazırlamasını yanlıs anlamayın bunu reklam grafık tasarım gorsel sanatlar hepsı bırbırını bağlantısı bızım gıbı keske herkes duyarlı olsa
bıde su geldı aklıma turktelokomda yabancılara satıldı bızı bukadar ozendırmelerı...
@Süleyman Köklü
yazılanlara katılıyorum. gençliğimiz malesef özeniyor sankı bu şekilde konuşmak marifatmiş gibi dvranıyolar hatta bazıları abartıp good night welcome vc sozler konusuyorlar. son olarak turktekomun reklamı jem demesı gıbı
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.