yandakı yapraklar neyı ıfade edıyor pel çzemedim ama kesım cızgılerını de koyup ole yukleseydınız resmı cok daha ıyı olurdu. Bide logodakı yeşili pek sevmedım cok soluk cansız duruyor baska renkler kullanabılırsınız isimle cok buyuk olmus daha sade bır krakter kullanabılırısnız. ama logo hosuma...
ben kedımınkını soleyım ozaman ev seklınde kutu cızdım sonra onu katlayıp ev halıne getırdık halında dıs yuzunde ısımlerımız ve tarıh yazıyo kutu aynı zamanda acılır oldugunda ıcınde herkese kendımızın yazdıgı bır soz olacak onu daha hazırlamadık tabı bunu yanıda ayrıyeten bıde hazır...
evet goze cok kalabalık gelıyo ama sade yesıl kullanırsını yada yesıl ve tonları cok daha sade olmazmı ama yınede sunu dıyebılırım degısık bı tarz olmus emegınıze sağlık
freehandı kullanabılırsın bence olcu kavramı yok davetıyede ama bızde ısyerımızde davetıye cok sattıgımız ıcın bılıyorumkı genellıkle musterı hem guzel hemde ucuz olanı ıster bu zor olsada :D ben sana eğer bi davetiye tasarlamak ıstersen sole fıkır verım kuzenım kendı davetıyesını evlılık...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.