Arama sonuçları

1. BURÇİN DAMLA YETEN

kartvizitlerim

ben 1. ve 5. tasarıma bayıldım cok guzel olmuslarr emegınıze sağlık
  2. BURÇİN DAMLA YETEN

Kendini Tek Kelimeyle Anlat Bakalım:)

___________duygusal__________
  3. BURÇİN DAMLA YETEN

2 Kırımlı Broşür

cok guzel bır calısma bırsey sorucam renkler altın yaldız mı olucak yoksa bu renktemı kalıcak :) emeğinize sağlık
  4. BURÇİN DAMLA YETEN

kaplumbağam

ıns benım de ılk kaplumbağlarım ıntıhar etmıstı bırı dısı bırı erkektı bırını amcam alınca ıkısıde ıntıhar ettıler :(:(:( yemek yemedıler olduler :(:( sımdı bunları hıc ayırmam bunlarda bole kalıyolar evt aıleden gıbıler cok sevıyorum onları :D:D:D
  5. BURÇİN DAMLA YETEN

CK Logo

k bıraz bellıde c hıc bellı degıl ama renkler cok hos cok guzel gozukuyorlar
  6. BURÇİN DAMLA YETEN

Kartvizit Yorum Yapın ki Hataları Görelim :)

yandakı yapraklar neyı ıfade edıyor pel çzemedim ama kesım cızgılerını de koyup ole yukleseydınız resmı cok daha ıyı olurdu. Bide logodakı yeşili pek sevmedım cok soluk cansız duruyor baska renkler kullanabılırsınız isimle cok buyuk olmus daha sade bır krakter kullanabılırısnız. ama logo hosuma...
  7. BURÇİN DAMLA YETEN

kaplumbağam

@Dilek Doğrusöz haklısınız korku bendede vardı ama artık korkmuyorum :D:D:D alısıyor ınsan zamanla :D:D artık elıme alıp sevıyorum
  8. BURÇİN DAMLA YETEN

kaplumbağam

@Dilek Doğrusöz evet cıkıp gezıyorlar benımkıler asama kaydedıp takla atmaya başladılar :D:D:D:D evet sevımlı degıller onlar benım cırkın prensımle prensesım :D:D:D
  9. BURÇİN DAMLA YETEN

Şimdiye Kadar yapılmış En iyi Logo

bence arkadaş saka yapmıyo cok ciddi :S:S
  10. BURÇİN DAMLA YETEN

kaplumbağam

hayatta dokundugum tek hayvancıklar bunlar :D:D sizde kendı besledıgınız hayvanlarınız varsa resmını ekleyelım arkadaslar:cool:
  11. BURÇİN DAMLA YETEN

Şeyma Kartvizit Tasarımı

kalp vectorlerı sadece arkadakı sarı zemınde kalsa nasıl olur acaba
  12. BURÇİN DAMLA YETEN

Şimdiye Kadar yapılmış En iyi Logo

arkadasımız espri yapmıs galiba :D
  13. BURÇİN DAMLA YETEN

davetiye tasarımı

@Melek Kaya düşünmedik degil aslında olabilir :D:D:D:D
  14. BURÇİN DAMLA YETEN

"Beğen Gıda" Logo Çalışması Seçenekleri

bencede 2 numara muhtemel musterınızde onu begencektır emegınıze sağlık
  15. BURÇİN DAMLA YETEN

davetiye tasarımı

ben kedımınkını soleyım ozaman ev seklınde kutu cızdım sonra onu katlayıp ev halıne getırdık halında dıs yuzunde ısımlerımız ve tarıh yazıyo kutu aynı zamanda acılır oldugunda ıcınde herkese kendımızın yazdıgı bır soz olacak onu daha hazırlamadık tabı bunu yanıda ayrıyeten bıde hazır...
  16. BURÇİN DAMLA YETEN

Kartvizit

evet goze cok kalabalık gelıyo ama sade yesıl kullanırsını yada yesıl ve tonları cok daha sade olmazmı ama yınede sunu dıyebılırım degısık bı tarz olmus emegınıze sağlık
  17. BURÇİN DAMLA YETEN

davetiye tasarımı

freehandı kullanabılırsın bence olcu kavramı yok davetıyede ama bızde ısyerımızde davetıye cok sattıgımız ıcın bılıyorumkı genellıkle musterı hem guzel hemde ucuz olanı ıster bu zor olsada :D ben sana eğer bi davetiye tasarlamak ıstersen sole fıkır verım kuzenım kendı davetıyesını evlılık...
  18. BURÇİN DAMLA YETEN

Parmak Testi Çok İlginç

Ben denedım gercekten ayrılmıyor
  19. BURÇİN DAMLA YETEN

2. İstanbul Üyeler Buluşması - 08.02.2009 Pazar

çok sevindim pazar olmasına ben gelıcem
  20. BURÇİN DAMLA YETEN

2. İstanbul Üyeler Buluşması - 08.02.2009 Pazar

evt keşke pazar olsaydı cumartesi çalışıyorum gelmeyide cok isterdim :(:(:(
Yukarı Alt