Arama sonuçları

1. BURÇİN DAMLA YETEN

tavşanım :):):):) bunu bir arkadasım ıcın cızdım

@Fatih Coşkun kulaklarda haklısın olmadı bılıyorum ama dısları ıstemedım masum duruyo bole yaa :):)
  2. BURÇİN DAMLA YETEN

karıncalarım :):):)

süper olmuş yaa şimdi tam aile oldular :D:D:D:D:D
  3. BURÇİN DAMLA YETEN

@figen elçi tşk ederim ama goremıyorum resmı ben :(:(
  4. BURÇİN DAMLA YETEN

@Sait SANCAK teşekkür ederim :D:D bende cok sevdim bunlari:rolleyes::rolleyes: Hatice Ceylan;Bunlardan güzel bir çizgifilm kahramanı olur.Başrole hazır gibi gözüküyolar :) Emeğine sağlık çok ciciler.. tsk ederim acaba onlarda birer de cocuk yapmayı planlıyorum hehehehe :D:D:D:D:D:D:D:D:D
  5. BURÇİN DAMLA YETEN

İsminizi Didikleyin :D

BEYZA Türkiye'de en çok kullanılan 692. isim (... 690. beril, 691. berrak, 692. beyza, 693. çağla, 694. çağlayan, ...). Ülkemizde yaklaşık her 4,207 kişiden birinin adı BEYZA ve ismin yaygınlık oranı binde 0.24. BEYZA adının yaygınlık oranının Türkiye'nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük...
  6. BURÇİN DAMLA YETEN

Filistin gazze

Soledıklerınızde haklısınız benımde yukledıkten sonra o kısımlar dıkkatımı cekmıstı onerılerınız ıcın tsk ederım
  7. BURÇİN DAMLA YETEN

Filistin gazze

ben bu tasarımı freehandde yaptım
  8. BURÇİN DAMLA YETEN

Tasarımcı mısın? O Zaman Bunları Bileceksin!

cok dogru benım basıma geldi bir kacı :(:(:(
  9. BURÇİN DAMLA YETEN

Freelance Grafik Tasarım Fiyat Listesi

@Fatih Sayar inanın inanın gercekten ole yani bu yukarıda verilen fiyatlarla piyası kıranlart oldugu surece bısey yapamayız musterı gelıp dıyorkı sız bu fıyatı verıyosunuz ama su sahıs bu ısı ...... fiyata yapıyor arada nerdeyse %200 - 300 arası farklar var o yuzden malesefkı bızde fıyat...
  10. BURÇİN DAMLA YETEN

@Fatih Sayar ajans olarak calısyorsanız bu fıyat ta dusucuk ama freelance ıcın fıyatlar degısıyor bu ısı cok ucuza yapanda var cok hakkını alanda pahalı yapanda var degısıyor bır ogrencının bır magaza sıncırıne yaptıgı kurumsal pıyasada soleyın de gulun 100 ytl :(:(:(:( ıste bole bole pıyasa...
  11. BURÇİN DAMLA YETEN

@Engin Çınar benim ucuza yapıp yapmamala alakası yok bence pıyasa topkapıyıogrendı artık orda tum ıslerın tasasrım ucretını 30 ytl gibi komık rakamlara yapıolar ve bunu gıbı daha bır suru yapan yer var. Ben sahit oldumkı bır afıs ıcın ben 250 ytl fyat verdım adamlar ısım vermıcem buyuk bıryer...
  12. BURÇİN DAMLA YETEN

Afiş/poster, pankart, dönkart (P.O.P) 450 mısal bu tek bır afıs fiyatımı
  13. BURÇİN DAMLA YETEN

İlk Tasarım

benimkide berbarttı yani ben bu işn eğitimini almadığım için midir nedir birden naslayınca ılk yaptıklarım hıcbırseye benzemıyordu kocaman kocaman oluyordu :):):)
  14. BURÇİN DAMLA YETEN

film vector

@senoladnar güle güle kullanın :D:D
  15. BURÇİN DAMLA YETEN

yeni çalışmalarım

calısmalarınız cok guzel hangi programı kullandınız
  16. BURÇİN DAMLA YETEN

Hüseyin Karadayı Afişi

cok hos bir çalışma olmus emegınıze sağlık
  17. BURÇİN DAMLA YETEN

İlk logo tasarımım

bu periden cok komik cizgi film karakterine benziyor