Arama sonuçları

1. Emre DEMİRCİ

Nova Kartvizit | Sedat Gül

Bir başarılı çalışma daha tebrik ederim. :)
  2. Emre DEMİRCİ

müşterinin istegine göre hazırlanmış logo yorum ltf

Müşteriye göre ŞAHANE bir logo olmuştur. Onlar her şeyin iyisini bilir sadece programları kullanamıyorlar :=)
  3. Emre DEMİRCİ

Bunu nereden bulabilirim ?

buraya upload edip ekle herkez faydalansın :)
  4. Emre DEMİRCİ

Vizyondakiler...

Yapım: 2012 - ABD, Tür: Dram, Fantastik, Macera, Süre: 129 dakika Yönetmen: Bill Condon Oyuncular: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Ashley Greene, Taylor Lautner, Dakota Fanning Senaryo: Stephenie Meyer, Melissa Rosenberg, John P. Duffell...
  5. Emre DEMİRCİ

En Son Hangi Filmi Seyrettiniz ?

Katilin Yüzü
  6. Emre DEMİRCİ

Katalog iç sayfa çalışması ogb güvenlik...

Laf dolduruşuna gelip tasarım yapmam. Her eleştiri yapan eleştirisini ispat etmek için tasarım yapmak zorunda kalırsa yandık vallahi :=) Öneriyi verdim yapıp yapmamak sizin elinizde, bilginiz de ve hayal gücünüzde. 12 ürün tablosunu nereye koyucan demişsin , zaten üst yorumumda belirttim...
  7. Emre DEMİRCİ

Takvim Kapak Tasarımı

Staj için başarılı çalışma tebrik ederim emeğine sağlık.
  8. Emre DEMİRCİ

kuaför kartvizit çalışması

Erkal bey konuyu noktalamış, katılıyorum. Emeğine sağlık.
  9. Emre DEMİRCİ

Bakın birşeyler tabiki söyleyebilirsiniz yaptığım eleştiriyi beğenmeyede bilirsiniz ama sinirlenmeniz gerekmez. En basitinden kreatif bir tasarım yapıp, ürünleri güzel bir şekilde sayfaya yerleştirebilirsiniz. Sayfanın altına bir tablo vb. birşey yapıp, ürünlerin açıklamalarını...
  10. Emre DEMİRCİ

Safran Erkek Kuaförü Logo Çalışması

Başarılı bir çalışma bana güzel geldi. tebrik ederim. Harfler iç içe girmeseydi daha da güzel olabilirdi diye düşündüm. keyifli forumlar.
  11. Emre DEMİRCİ

Safran Erkek Kuaförü Kartvizit Çalışması

Sade ve başarılı bir çalışma tebrik ederim.
  12. Emre DEMİRCİ

Tesisat kart vizit çalışması (ikinci deneme)

İlk çalışma daha başarılı tebrikler.
  13. Emre DEMİRCİ

kuaför kartvizit çalışması

Güzel bir tasarım olmuş ellerinize sağlık fakat, Yazıları sağ tarafa alıp bayanın daha net görünmesini sağlayabilirdiniz. Diğer çalışmalarınızıda görmek dileklerimle, keyifli forumlar.
  14. Emre DEMİRCİ

Acele etmenize gerek yok her saniye konuya göz atamayabiliriz :) Bence üstünde değişiklik yapmayın en baştan bir sayfa tasarlayın, Dediğim gibi sayfa halen çok kalabalık görünüyor, Karışık görüntüyü engelleyememişsiniz.
  15. Emre DEMİRCİ

İlgi, yardım ve yorumların için teşekkürler; 1000. mesaj kutlaması...

2000. mesajınıda okumak dileklerimle Hayırlı olsun :)
  16. Emre DEMİRCİ

-Her ürünün altına paradox logosu konulmasına anlam veremedim abartılı olmuş. -Gözü aşırı derecede yoran bir sayfa olmuş kataloğu eline alan çoğu kişi bu sayfadan sıkılıp sayfayı es geçebilir. Buda amaca uygun olmayan bir işin ortaya çıktığını gösterir. -Bukadar ürün olmasına rağmen daha sade...
  17. Emre DEMİRCİ

Graffikrim Arşivinden 5000x5000 DPi 50 JPG Resimler

Paylaşımınız için teşekkür ederim.
  18. Emre DEMİRCİ

Perspektif Oluşturma (Resimli Anlatım)

Faydalı paylaşımınız için teşekkürler.
  19. Emre DEMİRCİ

İlgi, yardım ve yorumların için teşekkürler; 1000. mesaj kutlaması...

Tebrikler Aslı Nice 1000'lere :=)
  20. Emre DEMİRCİ

Madde Kullanmına Hayır Afiş Yarışması

Uyardığımız bir çok hata halen olduğu gibi duruyor sadece bir iki tanesini düzeltmişsin :=)
Yukarı Alt