Arama sonuçları

1. Emre DEMİRCİ

CorelDRAW 'da Taş dizimi sandığınız kadar zor değil !

@bkrckr Kredi kartınız yoksa Bank/wire transfer seçeneği ile western union aracılığı ile satın alabilirsiniz.
  2. Emre DEMİRCİ

Adobe Dreamweaver CS6 Dersleri

Faydalı anlatımınız için teşekkür ederim, emeğinize sağlık.
  3. Emre DEMİRCİ

Madde Kullanmına Hayır Afiş Yarışması

- Avuç içinde kulladığın altıgenin decupesi hatalı (decupelerin genelde hatalı) - Altıgeni ya avucun üstüne çıkart yada biraz küçült bulunduğu konum hiç iyi değil. - Resim çözünürlükleriniz baskıda ağır derecede vahim sonuç elde ettirir. - Başlıktaki yazının fontunu değiştirebilirsin bold...
  4. Emre DEMİRCİ

100 Adet 50x70 Baskı

Merhaba; Freelance olarak yapmış olduğum bir işin baskı hizmetininde tarafımdan olması istendi. -Tasarımı hazırdır, 100 adet bastırılcaktır. -Kağıt 250 gr. mat kuşe. -Verceğiniz teklife kağıt fiyatıda dahil olacaktır. -İş faturalandırılcaktır. -İş için anlaşıldığında ücret işe...
  5. Emre DEMİRCİ

Matbaa da grafiker, insan mi makine mi?

@farukcagla Teşekkürler büyük bir ilgiyle takip edeceğim.
  6. Emre DEMİRCİ

Toytav Yumurta Kutusu

ellerine sağlık ismail başarılı ve amaca uygun.
  7. Emre DEMİRCİ

İlginç bir Optik İllüzyon Çalışması...

muhteşem :=)
  8. Emre DEMİRCİ

GraphicRiver - Web Dizayn Malzemeleri-PSD

Paylaşım için teşekkürler.
  9. Emre DEMİRCİ

Sakarya Fırat Afiş Çalışmam

@Yusuf Alper Demek istediğim yaptığın tüm film afişleri aynı tarz baktıgında birbirlerinden farkı yok gibiler. Eleştirilerden ise hiç bir zaman korkma eleştiriler seni geliştirecektir. Geliştirici olmayan eleştirileri ise zaten yoksay onlar elbetteki olucaktır. ve şunu unutma sırf güzel yorum...
  10. Emre DEMİRCİ

Matbaa da grafiker, insan mi makine mi?

@farukcagla Nedense bizim sektörde matbaa ve ajansların %90 ı mesai ücreti vermemekte, bu konu hakkında nedense hep elemandan fedakarlık beklenir sanki kendisi çok kazandığında 3 kuruş fazla vercekmiş gibi...
  11. Emre DEMİRCİ

Dünya'dan Yaratıcı Reklam Afişi Örnekleri - İlham için

Tasarımlar gerçekten çok güzeller ve ilham açıcılar paylaşım için teşekkürler.
  12. Emre DEMİRCİ

Fontlar Arşivi (Sürekli Güncellenecek)

@Sedat Gül Fontlar için teşekkürler.
  13. Emre DEMİRCİ

Cinema 4D ile yaptığım bir plastik top animasyonu

evet bencede başarılı bir efekt olmuş. tebrikler.
  14. Emre DEMİRCİ

Bir kaç kare

tabiki alabilirsin. Rica ederim, kendi çapımızda bazı kareler yakalamaya çalışıyoruz umarım geliştirebilirim kendimi bu konuda.
  15. Emre DEMİRCİ

After Effects ile yaptığım sesli bir intro denemesi

Düşünceyi beğendim güzel bir çalışma emeğine sağlık, fakat yazılar daha tok bir fontla ve 3d olarak yazılsa uygulamada güzel olur diye düşünüyorum.
  16. Emre DEMİRCİ

Cinema 4D ile yaptığım bir plastik top animasyonu

Linkte sorun var galiba göremiyorum video yu ?
  17. Emre DEMİRCİ

Bir kaç kare

Nikon E 8800'la çektiğim bir kaç kare; Şarköy/Tekirdağ Keşan/EDİRNE Geyikli/ÇANAKKALE
  18. Emre DEMİRCİ

Cinema 4D Resim ve 3d Yazı denemem

Bir emek vermişsiniz öncelikle ellerinize sağlık, Gökyüzünde bazı yerler lacivert, bazı yerler mavi bunun bir nedeni varmı ? kasıtlımı yaptınız yoksa hata mı var ? bulutların flulaşması göze iyi gelmiyor. Keyifli forumlar.
  19. Emre DEMİRCİ

M.Kemal Yazısı El çizimi

@S.C.K. TASARIM Merhaba yazı etrafındaki kontürler de hatalar gördüm onlar düzeltilmelidir. Renklendirme çalışmanda karakalem hataları mevcut. Son olarakta harflerin içinde çapraz çizgi efektlerinde bir çok hata mevzut. Bukadar ufak bir çalışmada bukadar hata varsa o çalışma müthiş olamaz...
  20. Emre DEMİRCİ

Z Man Maskot Çizimi

@S.C.K. TASARIM Çok basit bir çizim olmuş şurasını böyle orasını öyle yap diyemiyorum birden fazla hataların var. En iyisi sen bol bol örnek incele. ÖRN. MASKOT TASARIMLARI
Yukarı Alt