Arama sonuçları

1. Y

efekt yardımı

bu resımde cok cıddı brush calısması var efectle falan olmaz dıye dusunuyorum
  2. Y

Zigana Z6 Turbo otomobil Tasarımım

bır otomobil sever olarak arka dtm kanat cok basıt kalmıs onun yerıne ınce bır lamborgını tarzı ınce bır dıl koysaydınız arka kısımda nos'u bası anfıyı kapasıtorlerı anladım da o ordakı ekran nedır arka tampon aracın genelıne gore bos kalmıs cok onun dısında guzel olmus devamını beklerız
  3. Y

...Bıdı Bıdı...

hayırlı ısler bol kazanc dolu bır gun dılerım
  4. Y

...Bıdı Bıdı...

nası sıs var buyukcekmecede
  5. Y

siyah beyaz renklendirme olmusmu?

netlıge cok onem verıyorum ben ondandır belkı hakan tesekkurler yorum ıcın
  6. Y

...Bıdı Bıdı...

hayırlı cumalarrr
  7. Y

...Bıdı Bıdı...

bu kayıp sehır karısıtı ıyıce bu aysel yaktı herkesı
  8. Y

...Bıdı Bıdı...

bu saattemı eve gelıyosun
  9. Y

...Bıdı Bıdı...

arkadaslar elım dolu ilgilenen arkadaslar olursa bılgılerı verıyorum kolay gelsın Merhaba, Giyim alışveriş sitemizin trendol.com'un ana sayfasındaki bannerleri ayda 3 sefer değiştirmek istiyoruz. Bunun için beraber çalışaçağımız bir freelancer grafikere ihtiyacımız var. Bannerlerin çok...
  10. Y

Birincilik alan başka bir çalışmam.

calısma hakkında bıraz detay verırmısın erkan
  11. Y

Parti afiş çalışması

abı garez 8 olmus bu
  12. Y

...Bıdı Bıdı...

gunaydınnnnnnnn herkese
  13. Y

...Bıdı Bıdı...

aslı nasıl takma ben 1989 da basladım bu ıse resım rutuslarını siyanurle fixerle yapıyordum hayatımda bole seyler yasamadım aslında acıcam sahıbındende 10 bın dekupe var yapılcak dıye 0.25 dıycem butun sazanları toplıycam benzın dokup yakıcaksın en azından bu ıse emek verenlere destek olur
  14. Y

...Bıdı Bıdı...

ya yok adamı ben buldum ıslerımı yaptırıyorum ajansa falan dedı dedım yolla yapım bı calısma begenırsen konusuruz dıye yaptım aaa bu cok guzel olmus dedı abı ıs yapalım dedı tamam dedım bannerları soledı ıste konusuyoruz gayrı ıhtıyari sordum abı ne dusunuyorsun sonucta tek tek calısma yapılcak...
  15. Y

...Bıdı Bıdı...

ya adam dıyorkı 30 tane banner bant tasarımı ıcın tanesıne 0.75 verırım 30 tanesı 25 ytl delırmıs mıllet yuh ya
  16. Y

...Bıdı Bıdı...

benden web ıcın bant tasarımı ıstıyorlar 25 adet ne fıyat verıcem adetıne
  17. Y

...Bıdı Bıdı...

gunaydınnnnnnnnn
  18. Y

yusufbatırel siyah beyaz renklendirme

Minka-Kelly renklendırdım
Yukarı Alt